"Am fost în comă, câteva luni. Nu credeau că o să rezist". Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani

 Radulescu Ruxandra
.

Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani. Tania Popa a fost invitată la podcastul „În oglindă”, unde a relatat câteva întâmplări traumatizante, care i-au marcat viața. Actrița, în vârstă de 49 de ani, este cunoscută atât de pe scenele teatrelor, cât și de la televizor, unde publicul a îndrăgit-o în câteva show-uri de succes. Puțini știu situațiile prin care a trecut vedeta și care au reprezentat adevărate cumpene. Tania Popa și-a deschis sufletul în cadrul podcastului „În oglindă” și a relatat două momente cutremurătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani. Tania Popa este o vedetă foarte simpatizată de public, iar acest fapt se datorează, în special, carismei și simțului umorului, de care dă dovadă în aproape orice circumstanță. Actrița a jucat pe scena multor teatre din România și a fost aplaudată la scenă deschisă. Ultimul ei proiect de televiziune, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a fost cel mai îndrăzneț din întreaga ei carieră și a făcut față cu brio. Prezența ei plină de empatie și atitudine pozitivă ascunde câteva traume profunde, pe care le-a înfruntat la o vârstă extrem de fragedă. În una dintre aceste circumstanțe a intrat în comă profundă, la vârsta de trei, iar părinții ei credeau că nu va supraviețui.

images-4-1images-4-1

Tania Popa, la un pas de moarte, la vârsta de trei ani

Tania Popa este o actriță foarte talentată, care a cunoscut succesul atât în teatru, cât și în film. Publicul o cunoaște în general pentru rolurile ei de excepție din teatru și film, însă puțini știu drama care se ascunde în spatele actriței de de succes. Tania Popa a relatat în cadrul podcastului În Oglindă, o întâmplare cutremurătoare, de pe vremea când avea trei ani și în urma căreia era să-și piardă viața. Tania a fost atacată de un roi de viespi, la o vârstă extrem de fragedă, lucru care i-ar fi putut fi fatal. Actrița a relatat că a stat trei luni în comă și nu i se mai dădeau șanse să-și revină.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Tania Popa, după doar o săptămână de relație: „Eu nici nu știam numele de familie'

„Îmi aduc aminte clar că eu cu părinții mei și cu sora cea mai mare eram într-o zonă superbă unde se beau ape termale, unde se făceau tot felul de tratamente. Eram acolo pentru sora mea. Ne plimbam prin pădure și era vale. Am alunecat și am căzut într-un cuib de viespi sălbatici și am deranjat.
Viespile nu mor dacă înțeapă, ca albina. Tot acel cuib m-a înțepat până am cedat. Ai mei le dădeau cu mâinile jos și ele urcau. Tatăl meu m-a luat în brațe și a început să fugă și pur și simplu au rămas pe mine. Pentru creierul meu, pentru cât eram a fost mult prea mult. Am fost în comă, câteva luni. Nu credeau că o să rezist pentru că era destul de grav. Poate dacă eram mai mare poate ar fi fost alt fel. Creierul meu nu a știut să gestioneze acel incident'
, a povestit Tania Popa, la podcastul „În oglindă”.

La vârstă de nouă luni, Tania Popa a făcut comoție cerebrală

Al doilea incident, aproape la fel de teribil, i s-a întâmplat Taniei Popa când avea doar 9 luni. Atunci actrița a suferit o comoție cerebrală, după ce nașul ei scăpat-o din brațe. Părinții i-au povestit Taniei despre acest moment dramatic, abia când a ajuns la vârsta adolescenței. Incidentul a fost unul regretabil, mai ales pentru nașii Taniei, care o iubeau enorm de mult.

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei.Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…’

Părinții mi-au povestit. A fost clar o întâmplare super-dramatică. De la mama țin minte. În adolescență mi-a spus, pentru că nașii mei, unde s-a întâmplat acest eveniment țineau enorm la mine, la ei. Faptul că s-a întâmplat să mă scape din brațe la nouă luni nașul meu, atunci a fost prima comoție cerebrală. Am fost o supraviețuitoare', a spus actrița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton