Tania Popa i-a taxat pe turiștii care fac abuz de mâncare la hotel: "Este aberant! De ce nu putem să ne comportăm civilizat în lume, cum ne purtăm la noi acasă?"

 Dumba Gabriela
.

Tania Popa i-a taxat pe turiștii care exagerează cu mâncarea la hotel, mai ales la micul dejun, și își umplu masa cu farfurii pline, doar din dorința de a face risipă. Actrița nu înțelege acest comportament și a simțit nevoia să abordeze subiectul pe contul ei de TikTok pentru că se află chiar în această perioadă în vacanță și a observat risipa de mâncare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din dorința de a „mânca de toți banii”, așa cum se spune, unii turiști aleg să facă abuz, mai cu seamă la hotelurile all inclusive și pun pe masă mai mult decât mânca. Această situație neplăcută a scos-o din sărite pe Tania Popa, care le-a bătut obrazul celor care au acest tip de comportament.

cea-mai-mare-drama-din-viata-taniei-popa-actrita-a-fost-la-un-pas-de-moarte-dupa-o-vacanta-in-familie-am-cedatcea-mai-mare-drama-din-viata-taniei-popa-actrita-a-fost-la-un-pas-de-moarte-dupa-o-vacanta-in-familie-am-cedat

Tania Popa, mesaj pentru turiștii care fac risipă de mâncare la hoteluri

Tania Popa a fost într-o scurtă vacanță și a văzut că mulți români exagerează cu mâncarea, mai ales al micul dejun, tocmai pentru că aceasta este la discreție.

„Mă întreb de ce la hoteluri cu pretenții, să zic așa, de 4 stele, la micul dejun românul, nu generalizez, dar anumiți români vin la bufet suedez și nu mănâncă normal ca acasă. Cât poți să mănânci la un mic dejun? Vorbesc de un om normal, nu despre cineva care e chiar dependent de mâncare. Omletă, ou, ceva mezel, fiecare ce vrea. Mulți nici nu mănâncă acasă.

Beau o cafea și la revedere. Vorbesc de un caz concert de azi de dimineață că de aceea nu mai pot. Te duci și îți iei un bol pe care îl umpli cu roșii, un bol cu roșii. După aceea îți iei un bol cu iaurt. S-a dus și a pus și omletă, și ou, cred că toate tipurile de ou.

După care, a încercat toate mezelurile. A venit cu o stivă în altă farfurie. Nu am mai stat de curiozitate să văd ce își ia la desert. Este aberant, oameni buni. De ce noi nu putem să ne comportăm în lume civilizat, cum ne purtăm la noi acasă? La noi acasă trebuie să fim civilizați. Purtați-vă civilizați și în lume!', a spus Tania Popa pe TikTok.

Citește și: Cum se înțelege Carmen Trandafir cu fiica ei adolescentă, Ana: „Îi ofer o oarecare libertate controlată. Este educată să nu…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras, geloasă pe apropierea dintre Zanni și Alexandra Duli la Survivor All Stars: „Nu-i este așa greu să aleagă între mine și ea. Mă doare sufletul…’ / Faimosul a recunoscut că s-au mai întâlnit în trecut

Citește și: Dan Negru, după ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat că revin la MasterChef: „Banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul…„ / Ce spune despre plecările vedetelor de la Antena 1

Tania Popa, mărturisiri despre partea dură a teatrului

Tania Popa a devenit cunoscută publicului larg, după participarea la câteva reality-show-uri, cum ar „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Marea dragoste a Taniei Popa rămâne teatrul, care, în ciuda faptului că poate fi un mediu extrem de toxic, ea a reușit să facă față, cu ajutorul sfaturilor înțelepte primite din partea soțului ei.

Tania Popa a spus că se simte adeseori copleșită de orgoliile colegilor de breaslă și că a avut mult de suferit din această cauză. Totuși, marele ei sprijin emoțional a fost soțul ei, care i-a dat câteva sfaturi foarte importante.

„Lumea asta a mea este înfiorătoare, pentru că sunt enorm de multe orgolii. Orgoliile sunt, cred, cel mai greu de suportat. Vor să facă și cu orice preț, vor să ajungă într-un punct cu orice preț. Eu nu sunt așa, și atunci pe mine lucrurile astea m-au dărâmat psihic vorbind, m-au dărâmat pentru că mie îmi place pacea, fericirea, liniștea.

Mă întristează foarte tare lucru ăsta, dar nu mă mai înfurii! Înainte mă înfuriam, dar acum, doar mă întristez. Încerc să-l ascult mai mult pe soțul meu, aici îi dau dreptate, el mai bine se pricepe la oameni decât mine, și de multe ori îmi zice el: ‘vezi mai întâi cunoaște omul și după aia aruncă-te într-un proiect cu el pentru că nu-mi inspiră încredere.

Înainte când îmi zicea lucrul ăsta, zic lasă tu, nu e adevărat, uite ce om minunat e. Acum, da, mă mai gândesc și mă mai uit un pic la om ca să văd dacă a avut dreptate. Și are dreptate. La oameni, da, e mai priceput ca mine.’ a povestit Tania Popa la FRESH by UNICA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton