Tatăl Denisei Manelista pregătește parastasul de 7 ani al artistei: "Mi-e atât de dor, am lipit pozele ei pe pereții casei!". Detalii despre procesul cu fostul impresar al manelistei

 Dumba Gabriela
.

Tatăl regretatei Denisa Manelista pregătește parastasul de șapte ani al artistei. Emilian Răducu declară cu emoție că îi este atât de dor de fiica lui, care a murit la doar 27 de ani, în urma unei maladii cumplite, ciroza hepatică. Tatăl Denisei Manelista s-a chinuit în ultimii 7 ani să câștige în numele fiicei sale drepturile care i se cuvineau și se află în proces cu fostul impresar al artistei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Decesul Denisei Răducu a șocat pe toată lumea, în anul 2017, mai ales pe cei dragi care i-au îndrăgit melodiile. Tatăl cântăreței spunea, de-a lungul anilor, că fiica lui îi apare constant în vise și asta îi mai alină dorul de ea. Acum, Emilian Răducu pregătește parastasul de 7 ani pentru Denisa Manelista.

36-236-2

Tatăl Denisei Manelista pregătește parastasul de 7 ani al artistei

Emilian Răducu pregătește parastasul de șapte ani al Denisei Răducu, singurul lucru pe care îl mai poate face în memoria fetei sale, care a închis ochii nedrept de repede, la doar 27 de ani.

'Facem parastas mereu, m-am ocupat personal, am împărțit haine și mâncare, de fiecare dată, toate pomenile le-am ținut, așa cum e tradiția. Mergem des la cimitir, unde cei care au iubit-o aprind și acum lumânări, îi aduc flori și jucării. Mă bucur că nu a fost uitată.

'Ținutele de scenă nu le poți dărui oricui, nu se pot purta pe stradă, nu sunt un lucru obișnuit, așa că am încercat să le dăm unor fete, ca să le folosească tot pentru scenă. Iar lucrurile de stradă le poartă sora ei, dar și nepoata mea cea mare, în vârstă de 16 ani. Și eu am acasă câteva obiecte care îmi amintesc de Denisa.

Mi-e atât de dor, am lipit pozele ei pe pereții casei, așa îmi mai alin dorul de fata mea', a povestit Emilian Răducu pentru Playtech Știri.

Citește și: De ce a ales Adela Popescu să nască cei trei copii pe cale naturală și nu prin cezariană: „Eu asociez tăietura aia cu ceva foarte agresiv. Pe mine nașterile m-au schimbat foarte tare și…’ /

Citește și: Alexandru Ciucu, surprins în compania unei vedete TV, în plin proces de divorț cu Alina Sorescu. Cum au fost fotografiați de paparazzi / Au mai fost văzuți împreună și în 2013

Ce avere a lăsat Denisa Manelista și ce se mai întâmplă cu procesul intentat fostului impresar

Denisa Răducu a lăsat în urmă o avere considerabilă. Artista avea o casă în Ștefănești, un apartament în București, o mașină de lux dar și veniturile din drepturile de autor.

În acest moment, familia artistei se află în scandal cu fostul impresar al fiicei sale, Florin Pește, care este și unchiul ei, că i-ar fi vândut drepturile de autor.

„Nu știu ce o să se întâmple cu acel proces. A sunat fata mea să întrebe avocații și i-au zis să avem răbdare că se strâng probe. Adelina moștenește tot de la Denisa: apartamentul și casa pe care o făcea la țară (n.r – comuna Ștefănești). Acum casa a fost terminată prin exterior. Mai trebuie interiorul făcut, dar mai stăm pentru că ne trebuie bani, spunea Emilian Răducu în urmă cu doi ani.

Între timp, procesul încă stagnează și tatăl Denisei Manelista este descumpănit că durează atât de mult să i se facă dreptate fiicei lui, chiar dacă au trecut 7 ani de la moartea ei.

Nu am mai făcut nimic cu procesul, domnul avocat cred că a și uitat de noi. A zis că o să încerce să se ocupe personal, lăsase probabil dosarul pe mâna unor fete mai tinere, care, culmea, tot pe noi ne luau la rost, dacă mai întrebam ceva.

Se împlinesc șapte ani de la decesul fetei și tot nimic, cu acest proces. Deși am plătit actele, tot nu se întâmplă nimic. Măcar să ne spună cineva că nu se poate face nimic și ne oprim, ca să nu mai cheltuim banii degeaba', spune Emilian Răducu, cu mâhnire.

După deces, întreaga avere, aproximată la peste 300.000 de euro, adică un apartament de lux și casa din comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea, i-a revenit surorii ei, Adelina:

'În casa din Ștefănești, Adelina a mai investit însă zeci de mii de euro, ca să o finalizeze. Exteriorul casei e terminat, dar și etajul, mai avem de lucru la parter, continuăm. Eu nu vreau să mă mut acolo, e o casă nouă, vreau să fie un lucru sfânt, în amintirea Denisei. Vor locui sora Denisei și fetele ei, când revin din străinătate, casa e a lor', a mai spus Emilian Răducu pentru Playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton