Tatăl Denisei Răducu îi pregătește regretatei artiste parastasul de 7 ani și suferă că fiica lui a fost uitată și de apropiați: "Sper să strâng măcar 30 persoane, deși este foarte greu"

 Dumba Gabriela
.

Pe 23 iulie 2017, Denisa Răducu își dădea ultima suflare acasă la ea, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, carcinom hepatocelular, cel mai grav cancer de ficat, care a răpit-o dintre noi la doar câteva luni de al diagnostic. Pe 19 iulie, Emilian Răducu organizează parastasul de 7 ani pentru fiica lui, dar se teme că nu se va strânge multă lume în memoria cântăreței.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În această lună se împlinesc șapte ani de când Denisa Răducu a fost răpusă de cancer la doar 27 de ani și a părăsit această lume. Familia și prietenii continuă să-i aducă omagii, dovadă fiind florile care pot fi găsite neîncetat la locul ei de veci.

252007252007

Tatăl Denisei Răducu îi pregătește regretatei artiste parastasul de 7 ani și suferă că fiica lui a fost uitată și de apropiați

Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala după cinci luni de suferință uriașă, plecând dintre noi la doar 27 de ani. Ea și-a dorit să fie înmormântată în Ștefănești, localitatea sa natală. Emilian Răducu a avut grijă să-i cinstească an de an memoria fiicei sale și a fost cel care i-a pregătit pomenile și are grijă de mormântul ei.

„Sper să strâng măcar 30 persoane, deși este foarte greu. E cald, lumea în perioada asta e plecată, în special tineretul. Sora Denisei nu va fi prezentă, deși și-ar fi dorit din tot sufletul. E cu munca, are copii mici. Săptămâna viitoare voi merge la o firmă specializată și voi comanda tot ce trebuie pentru un astfel de eveniment. Am un buget de 3.000 de lei', a declarat tatăl Denisei Răducu pentru Spynews.ro, despre parastasul de 7 ani.

Bărbatul a mărturisit, printre lacrimi, și care este cel mai mare regret al său în ceea ce o privește pe preaiubita lui fiică dispărută prea repede la ceruri.

„Dumnezeule, nici măcar nu o visez. Tare mult mi-aș dori să-mi apară în vis, să mai vorbesc cu ea. Dar în fiecare zi ma uit la fotografiile cu ea și discut astfel', a mai afirmat bărbatul îndurerat.

La rândul lui, Florian, cumnatul Denisei Răducu, ne-a precizat că urmează ca și el și Adelina, sora Denisei, să împartă pachete în memoria regretatei artiste.

„Din păcate, nu putem ajunge sub nicio formă. Trebuie să stăm aici, în Spania, suntem prinși cu munca. Dar vom face câteva pachete, vom împărți în memoria ei. Adelina se va ocupa personal de fiecare detaliu. Și acum suferă, plânge după Denisa. Erau apropiate și îi lipsește foarte mult. Credeam că timpul îi va mai domoli durerea, dar, din păcate, nu s-a întâmplat asta', a declarat Florian pentru aceeași sursă.

Citește și: Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: „Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită'. Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită'

Emilian Răducu o visează mereu pe fiica lui, regretata Denisa Răducu

Decesul artistei a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei dragi care i-au îndrăgit melodiile. Tatăl Denisei susține că artista îi apare constant în vise, declarând că nu i-a transmis niciodată un mesaj. Părinții artistei erau divorțați de mulți ani, iar tatăl Denisei nu s-a mai însurat de dragul fiicei lui.

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare.’a declarat Emilian Răducu, acum ceva timp.

Denisa Răducu a lăsat în urmă o avere considerabilă. Artista avea o casă în Ștefănești, un apartament în București, o mașină de lux dar și veniturile din drepturile de autor. În acest moment, familia artistei se află în scandal cu fostul impresar al fiicei sale, Florin Pește, care este și unchiul ei, că i-ar fi vândut drepturile de autor.

„Nu știu ce o să se întâmple cu acel proces. A sunat fata mea să întrebe avocații și i-au zis să avem răbdare că se strâng probe. Adelina moștenește tot de la Denisa: apartamentul și casa pe care o făcea la țară (n.r – comuna Ștefănești). Acum casa a fost terminată prin exterior. Mai trebuie interiorul făcut, dar mai stăm pentru că ne trebuie bani, spunea Emilian Răducu acum doi ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton