Tatăl Denisei Răducu, prima reacție după ce au apărut imagini cu mormântul artistei cuprins de flăcări: "Acum vreo 5 ani, a ars ca o torță, s-a spart rău până și crucea din marmură..."

 Dumba Gabriela
.

Mormântul Denisei Răducu a fost cuprins de flăcări, conform unor imagini care au apărut pe rețelele de socializare. Unii dintre internauți cred că acesta ar fi un semn de la regretata Denisa Răducu, care s-a stins acum 7 ani, la doar 27 de ani. Tatăl Denisei Răducu a făcut clarificări în legătură cu acest trist eveniment și specifică faptul că incendiul a avut loc acum cinci ani și, într-adevăr, totul s-a făcut scrum atunci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Denisa Răducu, pe care fanii o alintau Denisa Manelista, a murit la 27 de ani, pe 23 iulie 2017, din cauza unor grave probleme de sănătate descoperite târziu. Nu a fost uitată în tot acest timp de familie și fani, locul său de veci fiind vizitat des de cei care au iubit-o.

csfscsfs

De ce a luat foc mormântul Denisei Răducu

Mormântul Denisei Răducu era împodobit cu câteva coroane, flori, lumânări, jucării de pluș, dar și imagini cu artista. Mai mult, tatăl ei a făcut în cimitir un altar unde au fost așezate obiectele pe care artista le-a îndrăgit de-a lungul anilor.

Tocmai de aceea, fanii care au mers să-i aprindă lumânări nu au luat în calcul că în jur erau obiecte inflamabile și, din păcate, totul a ars foarte ușor din cauza neatenției. Dar s-a întâmplat nenorocirea acum cinci ani, după cum a explicat tatăl regretatei Denisa Răducu.

„A ars mormântul Denisei, dar, nu recent, cum zice lumea pe Internet, ci acum vreo 5 ani de zile. A ars ca o torță, din cauza neglijenței celor care au venit la cimitir. Nu știu cum au pus lumânările, probabil a bătut vântul, s-au rostogolit și s-au aprins niște coronițe artificiale, din hârtie și din pânză. 

S-a spart rău până și crucea din marmură, au sărit bucăți din ea, din cauza incendiului. Și vitrinele cu jucării și cu fotografiile ei s-au făcut scrum, sticla vitrinei s-a topit pur și simplu. Au sărit atunci oamenii din cimitirul aflat în curtea bisericii, au stins focul cu găleți cu apă. Nu știu dacă a fost blestem, nu prea cred că e vreun semn rău, e vorba despre neatenție și despre neglijență. Am făcut altă cruce, am plătit 10.000 de lei, ca să refacem mormântul.

De atunci, mai mereu sunt pe la cimitir, când văd că vine lumea la mormânt mă duc repede, în urma lor, ca să nu ia iar foc. De când cu incendiul acela, care tare ne-a întristat, supraveghez cavoul”, a explicat Emilian Răducu, tatăl Denisei Răducu, pentru click.ro.

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…' Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Maria Covasa a plecat singură de la Insula Iubirii, iar Alin Simoiu a respins-o când au ajuns în țară. Cum a început, de fapt, relația dintre ea și ispita Beni: „I-am zis să țină secret, dar…’

Reacțiile fanilor când au văzut mormântul Denisei Răducu în flăcări

Fanii Denisei Răducu nu au știut că mormântul artistei a luat foc acum cinci ani și au crezut că este vorba despre imagini recente. Și-au exprimat regretul cu privire la acest trist eveniment, pe rețelele de socializare și unii dintre ei cred că ar fi fost vorba despre un semn de la regretata Denisa Răducu.

Mormântul Denisei Răducu în flăcări, ăsta sigur e un semnal de la regretata', a comentat un internaut.

Unii fani sunt de părere că mormântul a fost cuprins de flăcări din cauza unor lumânări care ar fi fost lăsate nesupravegheate, însă alții cred că ar fi vorba despre un semn. „Dacă lăsați lumânările nesupravegheate, este neglijență', a scris un alt internaut.

„De la lumânări lăsate nesupravegheate. Păcat. Dar cine filmează de ce nu stinge focul mai degrabă?'; „Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște sufletească', au scris alții pe TikTok.

Denisa Răducu a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la vârsta de 27 de ani, din cauza problemelor la ficat.

„În ultimele ei zile de viață, aveam cu Denisa discuții referitoare la problemele de sănătate. Noi îi ziceam că nu este atât de grav, o mai încurajam, deși medicii ne-au spus că nu au cum s-o ajute. Ea, însă, sărăcuța, tot căuta pe internet să vadă ce e cu diagnosticul acesta, să găsească pe cineva care s-o vindece. Avea bani să se salveze, dar n-a mai avut zile! Am ajuns cu Denisa pe la cei mai buni medici, cei mai mari, toți spuneau că vor încerca, dar nimeni nu a zis că o va vindeca. La clinica din Austria, unde am fost, unul dintre cei mai buni medici s-a întâmplat să fie român, dar nici el n-a mai putut face nimic', a mai spus Emilian Răducu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton