„Am preferat să-i observ de la distanță. Nu mă voi amesteca”. Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația regizorului cu Theo Rose și despre nunta lor

 Radulescu Ruxandra
.

Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația regizorului cu Theo Rose. Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au devenit părinți după doar un an de relație, iar în prezent se bucură de fiul lor Sasha-Ioan. Tatăl lui Anghel Damian, cunoscutul regizor Laurențiu Damian, spune ce părere are despre faptul că fiul său nu se căsătorește cu Theo Rose.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația regizorului cu Theo Rose. Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, și cântăreața Theo Rose sunt în culmea fericirii, de când fiul lor, Sasha-Ioan, a venit pe lume, în această vară. Deși formează o familie armonioasă, cuplul refuză să se căsătorească. Laurențiu Damian, tatăl lui Anghel, a oferit detalii despre motivele pentru care cei doi nu și-au unit destinele, până la acest moment.

anghel-damian-isi-sarbatoreste-ziua-de-nastere-imagini-adorabile-alaturi-de-theo-rose-si-fiul-lor_1_1_size24anghel-damian-isi-sarbatoreste-ziua-de-nastere-imagini-adorabile-alaturi-de-theo-rose-si-fiul-lor_1_1_size24

Ce spune tatăl lui Anghel Damian despre relația regizorului cu Theo Rose

Cunoscutul regizor, Laurențiu Damian, tatăl lui Anghel, este un bunic mândru de când partenera fiului său a adus pe lume un băiețel. Tatăl lui Anghel Damian a comentat decizia fiului său de a nu se grăbi, în ceea ce privește nunta cu Theo Rose.

Citește și: Cine stă cu Sasha, fiul lui Theo Rose, cât timp ea este la filmările pentru Vocea României: „Noroc că stăm aproape. Vine în vizită pe la mine cu…

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie la o lună după ce a născut: ‘Corp nou. Artista este la mare cu bebelușul și părinții ei

Citește și: Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice: „Avem o hârtie în care scrie că i-a găsit… Sunt bulversat”

Citește și: Ce a făcut Anamaria Prodan cu rochia pe care e pictat chipul lui Laurențiu Reghecampf: „Încă o am. Când băiatul meu va crește, va decide ce face cu ea…”

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!', conchide Laurențiu Damian, pentru CanCan.ro.

Laurențiu Damian: „Micuțul seamănă cu tatăl lui”

Tatăl lui Anghel Damian este deja foarte atașat de nepoțelul său, Sasha, despre care spune că seamănă foarte mult cu partenerul lui Theo Rose.

„Toată lumea știe că Theo Rose e foarte prinsă și cu concertele, dar și cu perioadele în care filmează. La Anghel e tot la fel! Și cum sunt plecați cam de dimineață până seara i-am vizitat în anumite zile de weekend. Atunci mi-am admirat nepotul. Dacă e să mă întrebați pe mine, aș spune că micuțul seamănă cu tatăl lui, însă lucrurile sunt într-o continuă transformare, aș zice chiar de la o lună la alta. Însă pot să vă asigur că din doi oameni frumoși, din două persoane deștepte nu poate rezulta decât ceva absolut în aceeași linie', se amuză fericitul bunic pe seama relației pe care o are cu nepotul său.

FOTO: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton