Tatăl lui Jador, reacție fair play după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars: "Merită fiecare bănuț, fiul meu a fost mai slab, fără supărare, de aceea a și venit acasă"

 Oana Pantazi
.

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a avut o reacție fair play după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars, ieri-seară. Cu sinceritate, părintele artistului nu s-a ferit să recunoască faptul că fiul său a fost departe de a face performanță în competiție și a mărturisit că Zanni a meritat pe deplin să câștige.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Seara zilei de ieri, 30 mai, a fost una plină de emoții pentru finaliștii Survivor All Stars. După prima sesiune de vot, Andrei Ciobanu a fost eliminat, iar lupta finală s-a dus între Iancu Sterp și Zanni. În final, publicul a fost cel care și-a desemnat câștigătorul, lupta fiind foarte strânsă. Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a mărturisit că Zanni a meritat premiul cel mare.

409080454_885609733575185_130487295690432410_n409080454_885609733575185_130487295690432410_n

Tatăl lui Jador, reacție fair play după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars

Jador a ieșit din competiție din cauza problemelor medicale și a revenit acasă la final de aprilie, însă, după câte spune chiar tatăl lui, chiar dacă ar fi rezistat în competiție, nu ar fi trecut de Zanni, pe care îl consideră mai bun. Cu mult fair play și fără să se ascundă în spatele cuvintelor, Romeo Dumitrache a spus că Zanni a meritat pe deplin să câștige Survivor All Stars, recunoscând că fiul lui a fost mult mai slab…

Citește și: Interviu cu Andrei Ciobanu, finalist la Survivor All Stars. De ce l-ar vedea pe Iancu Sterp învingător și nicidecum pe Zanni: „El știe cum a jucat. Toate jignirile aduse mie…’ / EXCLUSIV

Citește și: Interviu cu Zanni, înainte de finala Survivor All Stars. Ce spune despre adversarii săi, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp: „Familiile lor vor să-mi pună piedici. N-am nicio temere’ / EXCLUSIV

Citește și: Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. A urmat un schimb de replici dure între el și Zanni: „N-ar fi corect să i se spună numele. El a fost eliminat’ / „Mi s-ar face o nedreptate…’

'Am văzut aseară marea finală de la PRO TV. Zanni a câștigat Survivor pentru că pur și simplu a meritat. În plus, a câștigat detașat cu 4-0. Păi, degeaba zic unii și alții că nu merită, dar Zanni și-a dat sufletul pentru acest premiu! Jador, fiul meu, a fost mult mai slab în competiție, fără supărare, de aceea a și venit acasă.

Ce a avut Zanni în plus față de rivalii lui? O extrem de mare ambiție, care l-a ajutat să câștige din nou premiul de 100.000 de euro, își merită fiecare bănuț la cât a muncit! După părerea mea, eu zic că Zanni a meritat trofeul, publicul l-a îndrăgit și l-a votat, este un exemplu de ambiție. Felicitările mele!', a spus Romeo Dumitrache pentru Playtech.

Val de replici acide după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars

Pentru fanii lui Zannidache, care a izbucnit în plâns în clipa în care a fost rostit numele câștigătorului Suvivor All Stars, au fost momente magice, ieri-seară, când Domnu’ Dan, cum îi zic concurenții prezentatorului Survivor, a făcut anunțul. Nu toată lumea s-a bucurat însă în egală măsură, așa cum a făcut-o romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, care l-a felicitat pe artist, iar în social media s-au iscat și o mulțime de controverse.

Zanni a fost pus rapid la zid de către susținătorii lui Iancu Sterp, care erau convinși că acesta va câștiga competiție. Iancu Sterp a luptat cu dârzenie până la final, iar cei care au crezut în parcursul lui au simțit nevoia să îl ia la rost pe Zanni. 

„Zanni a fost eliminat de TJ și băgat înapoi în concurs, cu totul nedrept față de cei care au fost și ei eliminați. Și Andrei la fel. S-au făcut cele mai aiuritoare manevre, împotriva oricărui spirit sportiv, doar că să câștige cine trebuia. Absolut nedrept’.

„Să nu uităm că, de fapt, „marele câștigător’ a fost eliminat, trimis acasă de TJ Miles, să nu trecem cu vederea că Robert Muscalu l-a rupt pe traseu de nenumărate ori, a fost coșmarul lui, până și Sorin i-a aplicat niște bătăi usturătoare! Asta e marele învingător ales de ProTV!’,

„Tot concursul a fost o făcătură, de la început pana la sfârșit! Mi-am irosit 5 luni din viață’, au fost doar câteva dintre comentarii.

Zanni a avut și susținători neașteptați

Cu toate astea, Zanni și-a avut și el partea lui de susținători. Mara Bănică a recunoscut că l-a votat și i-a enumerat calitățile pe care le are și pentru care merita să ajungă câștigător.

„Felicitări, Zanni! Ești o poveste de om frumos, copil bun, creier cât cuprinde, ambiție, tenacitate, talent. Nu îmi imaginam să trimit vreodată sms-uri la o emisiune tv. Mă bucur mult pentru tine’, i-a scris Mara Bănică, pe o rețea de socializare.
„Bine de tot, Zanni! Ai luptat cu dârzenie, meriți din plin trofeul! Zanni, e copilul pe care orice părinte și-l dorește: corect, muncitor, educat’, i-a spus un fan.

„BRAVO, ZANNIDACHEEE ! Ai luptat, ai câștigat! Karma a demonstrat că pupincureala și statul degeaba, nu pot fi răsplătite. Iancu, a mâncat bătaie cu 4-0. Vă dați seama, 4-0!!! A ajuns în finală, pentru că n-a trecut prin niciun joc de eliminare. Că de nu, în loc să se plictisească pe banca de la Survivor, se plictisea pe canapeaua de acasă. BRAVO, ZANNIDACHE ! DUBLUL NOSTRU CAMPION!‘, i-a scris cineva.

„Când ai fost în exil, emisiunea a avut cea mai slabă audiență. Oamenii s-au uitat pentru tine. Nu exista un alt final. Când spui Survivor spui Zanni!’, a fost un alt comentariu.

Spre surprinderea multora, chiar și Carmen de la Sălciua, care a făcut parte din familia Sterp, a fost de partea lui Zanni: „Felicitări, Zanidache! Dumnezeu a vrut să fii câștigător de două ori. Fii fericit cu toate aceste realizări!'

M-ai uns pe sufletul cu mesajul ăsta„, a fost unul dintre comentarii după replica fostei soții a lui Culiță Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton