Tatăl lui Theo Rose, după ce artista a născut un băiețel: "Abia aștept să-mi văd nepotul, are nota 10!"

 Radulescu Ruxandra
.

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații, după ce artista a născut un băiețel. Zi de mare fericire pentru Theo Rose, Anghel Damian și familiile lor, căci artista a adus pe lume primul copil, un băiețel perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan. Potrivit surselor din presă, Theo Rose a născut astăzi, 14 iunie 2023, prin operație de cezariană. Părinții lui Theo Rose sunt extrem de fericiți că au devenit bunici. Tatăl cântăreței a oferit mai multe detalii despre nașterea nepoțelului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații, după ce artista a născut un băiețel. Theo Rose a născut un băiețel, miercuri, 14 iunie, 2023, la primele ore ale dimineții prin operație de cezariană. Anghel Damian a fost alături de artistă, fericit că devine tată pentru prima dată. Theo Rose și-a strâns fiul la piept, iar acum părinții artistei, proapăt deveniți bunici, abia așteaptă să-și vadă nepoțelul. Iată ce a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, despre venirea pe lume a micuțului!

theo-rose-1theo-rose-1

Tatăl lui Theo Rose, primele declarații, după ce artista a născut un băiețel

Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, este în culmea fericirii, după ce fiica lui a adus pe lume primul copil. Theo Rose și Anghel Damian sunt părinții unui băiețel sănătos, care a luat nota 10 la naștere, iar bunicii micuțului sunt nerăbdători și emoționați să-l întâlnească pe noul membru al familiei.

Citește și: Lia Bugnar, reacție după ce Anghel Damian și Theo Rose au devenit părinți: „S-a mai născut un copil pe lumea aceasta. El încă are…'

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină: ‘Am pornit subnutrită la drumul ăsta și…’. A trecut cu greu peste stările de rău

Citește și: Nea Mărin, reacție surprinzătoare când a aflat că Theo Rose a născut: „Sunt prins într-o chestie…”

Citește și: Irinel Columbeanu a plecat în America să-și vadă fiica, pentru prima dată după 5 ani, pe cheltuiala lui Mr. Pink: „Mă voi întoarce peste o săptămănă”

„A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți. Azi, după-amiază, avem oră de vizită.

Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși', a declarat tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu.

Primele declarații ale lui Theo Rose, după ce a născut

Theo Rose radiază de fericire în aceste momente, asta fiindcă a devenit mamă pentru prima oară, alături de iubitul ei Anghel Damian. Îndrăgita cântăreața a spus de foarte multe ori, chiar și înainte de a rămâne însărcinată, faptul că iubește foarte mult copiii și își dorește mult un copil, iar totodată să fie o mamă tânără. După cum se poate observa cu ochiul liber, visul i s-a împlinit azi. Theo Rose și Anghel Damian au ajuns la spital miercuri, în jurul orei opt dimineața. Theo Rose a născut miercuri 14 iunie prin operație de cezariană un băiețel perfect sănătos, notează spynews.ro.

„E aici. Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!’, a scris artista pe rețelele de socializare.

Cine este nașa fiului lui The Rose și al lui Anghel Damian

Cu puțin timp înainte de a-l aduce pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian, Theo Rose a anunțat cine anume va fi nașa micuțului. Cântăreața a ales-o chiar pe sora ei, Raluca Diaconu să fie nașa lui Sasha Ioan, care a venit pe lume, azi 14 iunie, 2023.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine.

Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie’, a povestit Raluca Diaconu la „Teo Show’.

FOTO: Facebook

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o poveste de dragoste fulgerătoare, care a început la mijlocul anului trecut. La nici un an de la debutul relației, Theo Rose a surprins pe toată lume, când a anunțat că este însărcinată cu primul copil al ei și al lui Anghel Damian. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare al serialului Clanul, regizat de Anghel Damian și în care joacă și Theo Rose.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton