Tatăl Luizei Melencu a murit! Nu a mai apucat să-i facă dreptate fiicei sale: "Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă"

 Oana Pantazi
.

Tatăl Luizei Melencu, tânăra răpită și ucisă de monstrul din Caracal a murit! Bărbatul s-a stins din viață cu un mare regret… Nu a putut să-i facă dreptate fiicei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tatăl Luizei Melencu a murit, la un an și 8 luni de la dispariția fiicei sale, cu marele regret de a nu-și fi putut răzbuna fiica, răpită și ucisă de monstrul din Caracal. Anunțul a fost făcut de către Ionelia, sora mai mare a Luizei.

'Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta. De ce tati de m-ai lăsat , de ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu?', a scris, pe Facebook, Ionelia Melencu.

La vremea respectivă, ancheta a stabilit că adoescenta a fost răpită de Gheorghe Dincă, sechestrată timp de mai multe zile, violată și ucisă. Cea mai mare dorință a tatălui Luizei a fost aceea de a-l vedea pedepsit pe monstrul din Caracal pentru calvarul la care i-a supus fiica, însă, din păcate, nu a mai trăit să-i facă dreptate fiicei sale.

Tatăl Luizei Melencu a murit, marți seară, în urma unor probleme de sănătate. Din nefericire, dispariția fiicei sale și tot coșmarul mediatic care a urmat i-au agravat starea de sănătate lui Claudiu Melencu bărbatul stingându-se din viață fără să-și vadă îndeplinită cea mai mare dorință – aceea de a fi față în față cu Gheorghe Dincă la proces!

Tatăl Luizei Melencu a murit neîmpăcat

Dispariția Luizei și mai ales faptul că familia ei nu a aflat nici în momentul de față adevărul despre copilă i-a distrus pe părinții ei. Prietenii tatălui Luizei Melencu au povestit că acesta suferea enorm și chiar decisese să-și facă dreptate de unul singur. Acesta era convins că fiica lui este în viață și că se află undeva în afara țării.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui', au declarat prietenii tatălui Luizei Melencu, citați de Spynews.

aHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAxOS9BdWd1c3QvYWQzNmE4MTgyMTY3YmQ5OTI1ODA4NzcxYzQyNGQ4MTYuanBnaHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAxOS9BdWd1c3QvYWQzNmE4MTgyMTY3YmQ5OTI1ODA4NzcxYzQyNGQ4MTYuanBn

Claudiu Melencu urma să fie audiat în dosarul Caracal

Claudiu Melencu a fost ultimul om care a vorbit cu Luiza în urma dispariției sale și urma să fie audiat în dosarul privind răpirea și uciderea fiicei sale. La vremea respectivă, tatăl Luizei mărturisea:

„M-a sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: te sun când ajung acasă, tati. Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată', povestea Claudiu Melencu.

Din păcate, tatăl Luizei Melencu a murit fără să-i poată face dreptate fiicei sale…

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin: „Diferența de vârstă face ca…”/ EXCLUSIV

Citește și: John Travolta a ajuns de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat actorul după ce i-a murit soția de cancer

Citește și: Melania Trump a decorat pentru ultima oară Casa Albă, de Sărbători, în calitate de Primă Doamnă. Imaginile și mesajul soției lui Donald Trump

Citește și: Noi detalii din trecutul Larisei Oprea. Ce a descoperit Alin în timpul căsniciei: „A picat cerul pe el, exista toată logistica pentru un studio de videochat”

În luna septembrie, Gheorghe Dincă declara în în fața instanței că nu el le-a omorât pe fete, susținând că a fost bătut și obligat de polițiști să își asume crimele. Criminalul din Caracal a a fost trimis în judecată pe 15 ianuarie 2020 pentru trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de morminte. 

Conform DIICOT, Dincă a răpit-o, în data de 14 aprilie 2019, pe Luzia Melencu, a dus-o la casa lui din Caracal, unde a ţinut-o trei zile imobilizată de pat, a legat-o la ochi şi a violat-o de mai multe ori. Ulterior, pentru a șterge urmele, a omorât-o pe Luiza şi apoi i-a ars cadavrul. În aceeași manieră ar fi procedat, ulterior, și cu Alexandra Măceșanu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton