Tatăl regretatei Denisa Răducu se zbate în sărăcie lucie, dar nu vrea să se împrumute la fata care locuiește în Spania: "Prefer să mănânc mămăligă cu pâine"

 Dumba Gabriela
.

Emilian Răducu, tatăl regretatei Denisa Răducu, trece printr-o perioadă extrem de grea. Nu doar dorul de fiica lui îl macină, dar și grijile financiare, însă nu vrea sub nici o formă să-i ceară bani împrumut fiicei sale care locuiește în Spania. Spune că, mai degrabă, „mănâncă mămăligă cu pâine”, în așteptarea deciziei de pensionare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Tatăl Denisei Răducu nu primește nici un ajutor de la nimeni și se află într-o situație disperată. Nu are bani pentru mâncare și medicamente. Refuză însă cu îndârjire să-i ceară ajutorul Adelinei Răducu, fiica lui cea mare, stabilită în Spania.

21078447-1010223415785234-5927125229682546391-n21078447-1010223415785234-5927125229682546391-n

Tatăl Denisei Răducu trăiește într-o sărăcie lucie

Emilian Răducu așteaptă cu nerăbdare decizia de pensionare, pentru că, pur și simplu, a ajuns la fundul sacului, după ce, timp de trei luni, nu a încasat niciun ban. Mai exact, din iunie 2024, când a încetat contractul de muncă, la fabrica unde a lucrat ca mecanic. și și-a depus dosarul de pensie: 

„Au trecut trei luni, în care nimeni nu mi-a dat niciun leu. Am fost la oficiul de pensii, dar mi s-a spus că nu au reușit să se ocupe și de dosarele noastre, pentru că au fost foarte aglomerați cu cele de recalculare a pensiilor.

Au zis că mă vor anunța ei când este gata. Să văd cât îmi vor da, degeaba am vechime mare, de 42 de ani, contează cât am contribuit. Nu cred că prind nici 2.000 de lei, poate, așa, tras de păr. Și minerii au pensii mici, iar ei știau când pleacă de acasă, nu și dacă se mai întorc.

Dar eu ce fac până atunci, până vine pensia, din ce trăiește un om? Am nevoie de bani pentru mâncare, pentru medicamente. Am mai avut mici rezerve, dar dacă tot iei și nu pui la loc, normal că se golește punga!', a declarat Emilian Răducu pentru click.ro.

Citește și: Adi Minune a fost dat jos de pe scenă, în Vaslui, chiar de cel care l-a plătit să cânte: „Situația e puțin penibilă! Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine/ Reacția manelistului

Citește și: Cum s-au descurcat Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Au avut parte de certuri și momente tensionate: „Mă enervează și eu țip ca să mă lase-n pace!

Citește și: Marina Dina și fostul soț au ajuns la o înțelegere privind custodia gemenilor: ‘Copiii sunt la mine, el își asumă plata taxei, își permite„ / De ce evită să apeleze la Instanță

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: „Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte

Emilian Răducu nu cere bani de la fiica lui din Spania și nici nu închiriază apartamentul Denisei

Chiar dacă se confruntă cu serioase probleme financiare, Emilian Răducu refuză să închirieze apartamentul Denisei, moștenit, după decesul ei prematur, de sora cea mare:

„Nu există așa ceva, nu închiriem nici apartamentul Denisei, care a rămas mobilat așa cum l-a lăsat ea, înainte de a pleca din această lume, și nici casa ei, de aici, din comună, din Ștefănești. Pe cine să bagi în casă, ce chiriași? Ne e și teamă. În aceste case mai stă fiica cea mare, când vine din Spania, apoi le vor rămâne nepoatelor', a mai mărturisit Emilian Răducu.

Bărbatul nu vrea să fie o povară pentru fiica lui din Spania și nu îi cere bani împrumut.

„Doamne ferește, cum să îi cer bani fiicei mele? Are și ea greutăți, muncește mult, are și două fete la școală. Nu vreau să fiu o povară pe capul ei, ar trebui să o ajut eu pe ea, nu ea pe mine! Până vine pensia, poate vin bani și din urmă, pe cele trei luni, prefer să mănânc mămăligă cu pâine, dar nu mă împrumut de la ea!', mai spune Emilian Răducu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton