Tavi Clonda a aflat ce salariu are Gabriela Cristea după ce s-au căsătorit: „El nu știa cât câștig. A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere” / A avut salariu și 20.000 de euro pe lună

 Calin Maria Bianca
.

Tavi Clonda a aflat ce salariu are Gabriela Cristea după ce s-au căsătorit. Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit de mai multe ori despre sumele pe care le-a câștigat la începutul carierei sale și nu s-a sfiit să recunoască că a avut perioade în care a încasat chiar și 20.000 de euro pe lună. Într-adevăr, nu mulți ar spune aceste detalii în mod public, mai ales că suma este una uriașă pentru un om de rând. Totuși, pe atunci se pare că nici soțul ei nu știa cât are ea venitul lunar. Iată ce a dezvăluit acum Gabriela Cristea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, fiind unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Au trecut prin momente frumoase, dar și prin unele destul de grele, mai ales atunci când încercau din răsputeri să devină părinți. Într-un final, din fericire, prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu prima fetiță, iar mai apoi a mai venit o minune pe lume.

cristea88cristea88

Citește și: „Sincer, mi-a fost frică să nu iau bătaie”. De ce nu a participat Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre momentul în care a fost acuzată că a intrat beată, în direct, la TV: „Nu aș fi vorbit despre chestia asta. Am fost un pic mai agitată și…'

Citește și: America Express 1 noiembrie – Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au certat pe traseu. De ce și-au adresat replici acide: „Fata asta nu e sănătoasă la cap!'

Citește și: Actrița Ileana Ploscaru a murit, la 92 de ani. UNITER: „A fost un model de dăruire, de profesionalism și de respect”

Tavi Clonda a aflat ce salariu are Gabriela Cristea după ce s-au căsătorit

Înainte de a avea o relație cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea a fost măritată cu Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal. Pe atunci, câștiga sume destul de mari la locul de muncă, astfel că 'și-a permis' să piardă destui de mulți bani pe care ea i-a investit în casa lor de pe atunci. Întotdeauna, din spusele ei, s-a bucurat de sume frumoase pe plan profesional, dar și de un mare succes, însă Tavi Clonda nu știa acest lucru, deși erau căsătoriți.

Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar Gabriela Cristea a dezvăluit că soțul ei nu știa ce sumă încasează lunar, deși ei erau deja căsătoriți.

Vorbim despre carierele noastre, dar nu ne punem niciodată pile. Ne sfătuim. În același timp, el este un pic mai naiv decât mine, dar eu și mai „rodată„. Îmi aduc aminte că el a aflat câți bani câștig eu cam după… eram deja căsătoriți. Eram căsătoriți și el nu știa cât câștig eu. Și ce crezi?! A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere. Eu nu sunt cu negocierea, că nu mă pricep. Eram emoționată și el atunci a întrebat „dar tu te duci să negociezi?„ și eu i-am zis „logic, că la fiecare… se face o renegociere, că salariul se poate duce în sus sau în jos în funcție de performanțele pe e care le ai„. „Păi ție nu îți dă cât trebuie?„. I-am zis că e foarte naiv. Dacă ar fi să îmi dea ei după cât vor ei… nu mi-ar da mai nimic și mi-ar mai lua niște bani din portofel. Atunci a aflat cât câștig.', a recunoscut Gabriela Cristea în podcastul „Acasă la Măruță'

Gabriela Cristea: 'Eu mi-am permis să pierd un milion de euro'

Gabriela Cristea a făcut numeroase dezvăluiri crunte și dureroase din trecutul ei cu Marcel Toader, iar printre altele a dezvăluit inclusiv că acesta a lăsat-o fără bani după divorț. Nu, nu i-a luat doar casa în care au investit împreună, ci inclusiv banii de pe card pe care-i încasa, astfel că vedeta a pierdut sume uriașe de bani după aceste etape din viața ei.

Era ok când ne-am căsătorit. M-am trezit într-o zi că el îmi spune „Casa e a mea, ușa a ta„ și mi-a zis că în patru zile eu trebuie să mă mut. Era casa lui. (..) Eu pe atunci primeam 20.000 de euro pe lună. Să știi că i-am trecut la pierderi și dacă îmi pot permite să trec 1 milion de euro la pierderi, cred că sunt o tipă extrem de cerebrală. Dumnezeu mi-a dat după. Când am plecat, m-am dus și eu la bancă, că nu aveam bani. El era un tip foarte șmecher, care lua în calcul multe chestii, la care tu nu te-ai fi gândit. El nu avea niciun ban în conturi și conturile mele se umpleau în fiecare zi. El scotea bani zilnic cât era limita maximă. El avea drept de semnătură asupra banilor mei. „Eu mi-am permis să pierd un milion de euro. Ce să fac acum? Să mă dau cu capul de pereți?! Lasă că vin alții. Mi-ar fi stat bine cu un milion de euro în buzunar, dar…', a spus Gabriela Cristea în urmă cu mai mult timp.

Cum împart Gabriela Cristea și Tavi Clonda bugetul familiei

După un mariaj eșuat, Gabriela Cristea a găsit tot ceea ce căuta la Tavi Clonda, astfel că problemele cu banii pe care le-a avut în mariajul anterior sunt de domeniul trecutului. Cei doi au un venit asemănător acum, din spusele îndrăgitei prezentatoare TV, iar toți banii car ele intră în casă sunt pentru binele lor și al celor două fetițe minunate pe care le au împreună.

Banii vin în casă și sunt folosiți pentru noi ca familie. Tavi câștigă aproape la fel de mult ca și mine. (…) Noi ne-am împărțit treburile, dar nu din punct de vedere financiar, ci mai degrabă să nu ne aglomerăm cu treburile. Eu plătesc telefonul, gazele și lumina, iar el plătește apa, grădinița și școala fetelor. Nu am făcut socoteala că unul plătește mai mult sau mai puțin', a dezvăluit vedeta la podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton