Tavi Clonda, ceartă cu angajatul unui magazin în Aeroportul Otopeni: ”Ați făcut voi mesele astea proaste, ce să vă fac. Și te mai iei și de mine la 5 dimineața. Sunt obraznic...”. De la ce a pornit totul

 Calin Maria Bianca
.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au luat cele două fiice și au bifat o nouă vacanță în acest sezon estival. Ei bine însă, înainte de a se îmbarca în avion, cât timp așteptau, au decis să își delecteze papilele gustative cu un mic dejun copios. Zis și făcut, însă chiar în timp ce soțul prezentatoarei TV lăuda un sendviș cu ton, angajatul magazinul i-a atras atenția. Iată de la ce a pornit totul, dar și ce schimb de replici au avut cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Familia Clonda a mai bifat o vacanță! Cei doi soți și fiicele lor au ales să profite de ultimele zile de vară în Grecia, într-un sejur de lux, după o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Au plecat cu un vibe pozitiv, după cum se poate vedea în filmările lor, însă la un moment dat a avut loc un mic conflict între Tavi Clonda și un anagajat din Aeroportul Otopeni.

gabriela-cristea-tavi-clondagabriela-cristea-tavi-clonda

Citește și: Tavi Clonda, uimit de prețurile mari de la Disneyland: „Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? Noroc că mi le-a umplut!”

Citește și: Tavi Clonda și-a sacrificat cariera pentru familia cu Gabriela Cristea: „Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane”

Citește și: Armina Grigoraș, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, recunoaște că este geloasă: „Să fie un respect în relație, să fii un gentleman până la capăt…'

Citește și: Jocurile Olimpice 2024. Ana Maria Bărbosu a primit înapoi medalia de bronz la sol, dar contestația Sabrinei Voinea a fost respinsă / Americanii au atacat decizia TAS și vor medalia înapoi

Tavi Clonda, ceartă cu angajatul unui magazin în Aeroportul Otopeni

Așa cum și-a obișnuit marea comunitate de fani, Tavi Clonda împărtășește diferite momente din viața lui privată și de familie pe rețelele de socializare. Prin urmare, nu se putea să nu anunțe plecarea în Grecia și noua vacanță. Totuși, în timp ce le povestea fanilor și ce-i place cel mai mult să mănânce în Aeroportul Otopeni, un angajat i-a atras atenția că blochează trecerea prin local.

5 dimineața, frumos, îmi place ora asta. M-am obișnuit. Voi știți de ce vin eu în aeroport. Pentru sendvișul ăsta cu ton. Ce? Să mă dau mai încolo. Unde să mă dau? Ați făcut voi mesele astea proaste, ce să vă fac. Și te mai iei și de mine la 5 dimineața. El e top, e șeful. Sunt și obraznic. Blochez circulația, dar nu trece nimeni.', a spus Tavi Clonda pe paginile lui de socializare, fiind surprins întreg momentul.

Tavi Clonda a achitat 500 de lei pentru micul dejun în Aeroportul Otopeni

Deși părea deranjat de atitudinea angajatului, fiind ironic după ce i-a spus că încurcă circulația, Tavi Clonda nu a băgat în seamă incidentul și și-a continuat micul dejun. Mai mult decât atât, a continuat filmarea, precizând că micul dejun pentru el, Gabriela Cristea și cele două fiice ale lor l-a costat 500 de lei.

Cu gândul la mult așteptata vacanță, nimic nu a mai contat pentru Tavi Clonda, care și-a îndemnat fanii să fie și ei optimiști, la fel ca el, și să se bucure de viață, lăsâns incidentele în spate.

Tevi Clonda, uimit de prețurile mari de la Disneyland

Familia Clonda bifează vacanță după vacanță vara aceasta. Acum se distrează în Grecia, însă în urmă cu doat două săptămâni Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au dus fiicele la Dinseyland, în Paris. Toți au fost copleșiți de frumusețea locului, însă așa cum știm, Disneyland nu e un loc ieftin, iar de asta se conving toți turiștii care merg acolo. Inclusiv Tavi Clonda și-a dat seama de acest aspect, după ce a vrut să bea un pahar de șampanie cu soția lui.

‘Eu am venit să iau 2 pahare de șampanie. Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? 40 de euro! Două pahare de șampanie. În schimb, e frumos, dar lasă telefonul, lasă cardul ăla deoparte! Ia-ți niște cash și, când îl termini, la revedere că e groasă treaba! O fi șampanie din aia bună cu aur. Noroc că mi le-a umplut! Le aștept acum pe fete, să stăm aici frumos la masă, să ne bucurăm. Chiar dacă e scump, aia e’, a spus Tavi Clonda.

Nici să mănânci la Disneyland nu e tocmai ieftin, așa că distracția pentru o familie cu doi copii ajunge întotdeauna la o sumă în euro cu două zerouri, după cum s-a convins artistul.

„Mergem la un mic dejun cu personaje și suntem pregătiți. Nu vă gândiți că această experiență este gratis, ci, ca de obicei, una destul de scumpă. 50 de euro de adult și 40 de euro de copii. Bufetul nu este rău, dar, mă rog, nu vii de multe ori la Disney. De fapt, când scoți bani din buzunar și plătești aici, plătești toată atmosfera asta de poveste pe care ți-o oferă parcul’, a mai spus Tavi Clonda.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton