Tavi Clonda, despre coșmarul prin care a trecut Gabriela Cristea înainte să devină mamă: „A făcut cinci inseminări care au dărâmat-o. Mă enervam când auzeam cuvântul infertilitate"

 Tudorache Simona
.

Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au dorit copii încă de când au început să formeze un cuplu. Au trecut prin multe momente grele care să devină părinți, dar nu și-au pierdut niciodată încrederea. Prezentatoarea a făcut cinci inseminări, dar visul lor nu devenea realitate. La un moment dat toate astea au început să îi consume foarte mult, așa că s-au oprit. În cele din urmă, Gabi Cristea a rămas însărcinată pe cale naturală. Astăzi au două fetițe minunate, pe Victoria și pe Iris.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți de nouă ani. Deși au trecut prin multe, relația lor a devenit cu timpul tot mai puternică. După o căsnicie eșuată cu Marcel Toader, care s-a stins din viață în anul 2019, vedeta a fost un an singură. Tavi Clonda i-a câștigat încrederea și atunci a decis să dea o șansă poveștii cu el.

gabi cristea 22gabi cristea 22

Gabriela Cristea a făcut cinci inseminări până a devenit mamă pe cale naturală

Gabriela Cristea a consultat mulți medici până să devină mamă. Tavi Clonda recunoaște că ajunsese să se enerveze atunci când auzea cuvântul infertilitate.

„Gabriela a făcut cinci inseminări care au dărâmat-o. M-a luat așa prin învăluire, pe mine nu mă interesa aspectul ăsta, că tot copilul meu ar fi fost, nu aveam prejudecăți. Consult la medic, statistici, mă enervam pe toți medicii când auzeam cuvântul infertilitate.

Inseminările au dărâmat-o pe ea, la ultima și eu am fost dărâmat. Ea își pierdea speranța, eu nu. Eu o ajutam foarte mult, nu o lăsam să se retragă în ea. A doua zi venea la serviciu, trebuia să zâmbească în fața tuturor. După a cincea inseminare ne-am oprit, iar apoi s-a întâmplat pe cale naturală, exact așa cum ne-am dorit', a declarat Tavi Clonda, la „Online story'.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc: au fost împreună câteva luni și s-au despărțit brusc / Ani mai târziu, actorul a spus că ar fi ales-o ca soție: „Au iubit-o foarte mult ai mei'

Citește și: Alin Gălățescu are o nouă iubită, la 7 ani de la divorț: „Este producător TV. Ea și fiica mea se cunosc foarte bine, sunt foarte bune prietene” / Cum s-au afișat împreună

Citește și: Mihai Albu susține că nu e lăsat să petreacă mai mult timp cu Mikaela: „Relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu…” / Petrec împreună doar 4 zile pe lună

Citește și: Alina Petre și Bogdan Vasiliu divorțează la un an de la nuntă! Acum câteva zile își făceau declarații siropoase: „Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul…”

Citește și: Fiica cea mare a Anamariei Prodan nu se grăbește să se mărite, după dezamăgirea trăită când mama ei și Reghe s-au despărțit: „Mă uitam la voi și vedeam totul perfect. Când am aflat că nu era…' / Cum se înțelege impresara cu Rebecca

Tavi Clonda a fost sigur de relația cu Gabi Cristea încă de la început

Artistul recunoaște că a intrat cu tot sufletul în relația cu Gabriela Cristea și nu s-a temut că nu o să meargă. Atunci când au devenit un cuplu, prezentatoarea era de un an singură.

Nu mi-a fost teamă nicio secundă. Dacă cineva te părăsește sau te dezamăgește, tu știi cine ești. Eu știu cine sunt, pot să îmi iau câte palme vreau, că stau drept. Dacă se întâmpla lucrul ăla, așa a fost să fie. Dar, nu mi-a fost teamă, nu știu de ce. Povesteam foarte mult pe vremea aia, și acum o mai facem. Ea un an de zile a stat singură, a fost curtată de o grămadă de bărbați, tocmai de aia a făcut asta.

Nu se aștepta să se lege ceva cu mine, dar când a început să simtă lucruri a zis să încerce. Nu mi-a fost teamă, plus de asta când te bagi într-o chestie frumoasă, dacă te bagi cu frică, nu ai făcut nimic. Nu aveam niciun plan de viitor. Eram ca doi adolescenți, pentru care nu contează că plouă, nu ne uităm la vreme. Cam așa am fost noi, un pic cu capul în nori, suntem la fel din foarte multe puncte de vedere și așa a funcționat la noi', a precizat Tavi Clonda

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton