Tavi Clonda o susține pe Eva Măruță, după debutul ei în filmul "Tati part-time": "Un rol principal e o provocare foarte mare pentru un copil de 8 ani..."/ Și copiii lui au fost criticați pe social media

 Radulescu Ruxandra
.

Tavi Clonda o susține pe Eva Măruță, după debutul ei în filmul de comedie „Tati part-time”. Tavi Clonda, atist și mândrul tată a două fetițe, a mers cu micuțele pentru a viziona filmul în care joacă Eva Măruță, fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță. Soțul Gabrielei Cristea a rămas surprins de talentul Evei și este dezamăgit de valul de hate abăut asupra copilei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda este nu numai artist dar și un om foarte dedicat familiei sale, soția Gabriela Cristea și cele două fiice ale lor. Fiind un tată foarte grijuliu și devotat, acesta a fost contrariat de reacțiile virulente la adresa fiicei lui Cătălin Măruța, Eva, după ce micuța de opt ani a jucat în comedia „Tati part-time”. Tavi Clonda a mers împreună cu fiicele lui la film și a apreciat talentul Evei Măruță, considerând că a făcut o treabă extraordinară, având în vedere vârsta ei fragedă.

snapinsta.app_420541627_18407779078049610_2891189619494859355_n_1080snapinsta.app_420541627_18407779078049610_2891189619494859355_n_1080

Tavi Clonda o susține pe Eva Măruță, după debutul ei în filmul de comedie „Tati part-time”

Tavi Clonda a fost foarte impresionat de prestația Evei Măruță în comedia „Tati part-time”. Artistul fost surprins de naturalețea pe care a avut-o micuța în fața camerelor de filmat.

Citește și: „De ce să dai într-un copil dacă tu ai boală pe Andra și pe Măruță? E o imbecilitate”. Serghei Mizil, replici dure pentru cei care o critică pe Eva Măruță

Citește și: Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time': „Cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre…”

Citește și: Alex Bogdan s-a retras din sport după o accidentare gravă și a vrut să renunțe și la actorie, după moartea mamei: „Sunt multiplu medaliat la concursurile naționale de atletism, am crezut că viața mea se sfârșește' / EXCLUSIV

Citește și: În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire: „Lucrurile nu s-au terminat ca-n basme. Am avut maturitatea necesară să înțelegem că…' / De ce a mers la ziua ei de naștere

A fost o mare surpriză, am știut oricum de la repetiții că lucrurile o să meargă bine. Am avut un pic de frică pentru că și pentru un actor cu experiență, un film, de un lung metraj, cu un rol principal, e foarte greu, e o provocare foarte mare dar pentru un copil de 8 ani care e la primul proiect. Slavă Domnului că s-a văzut foarte bine că ea e în lumina reflectoarelor, că e obișnuită cu camera și a fost foarte naturală. Adică, una e ce face ea pe TikTok, aici a făcut un personaj', a declarat artistul pentru Click!

Mara Bănică, replici dure la adresa celor care o critică pe Eva Măruță

Filmul „Tati part-time„ se bucură de un real succes într-un timp foarte scurt de la marea premieră, având în continuare sălile de la Cinema pline. Ei bine, cu toate acestea, sunt și persoane care nu pot accepta talentul Evei Măruță. De asemenea, mulți consideră că a ajuns să joace în film pe puterile părinților săi, astfel că cei care au vizionat filmul au avut grijă să le ofere replici pe măsură.

Pe pagina ei personală de Instagram, Mara Bănică a publicat un mesaj dur pentru toți cei care au criticat-o pe Eva Măruță și au spus că a ajuns să joace în film doar prin prisma părinților ei. Jurnalista a ținut să puncteze că Eva Măruță nu este singurul copil care joacă în filme și are succes, aducând în fața cititorilor și o serie de exemple.

„Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin. Alan Kim. Sunny Pawar. Tom Holland. Anna Paquin – sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei.

Mai mult decât atât, a ținut să precizeze și faptul că cei care o critică cel mai mult pe Eva Măruță sunt tiktokerii din ziua de azi, care nu știu, de fapt, cât talent are aceasta. Fără a ezita, pe final a ținut să precizeze că de multe ori „îi este rușine că este româncă„.

Generația mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela… Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruță pentru că e fiica lui Catalin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva’, a fost părerea Marei Bănică, pe care și-a exprimat-o prin intermediul postării din social media.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton