Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus: "Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi..."

 Oana Pantazi
.

Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus. Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți de 9 ani și au două fetițe adorabile. Ambii au profesii extrem de solicitante, iar lipsa unui program de viață normal lasă urme. Stresul, de asemenea… Drept urmare, Gabriela Cristea a mai luat câteva kilograme în ultimii ani. Din fericire, Tavi Clonda își susține soția necondiționată și vrea să-i fie de ajutor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus. Artistul dovedește că, după aproape un deceniu de căsnicie, își iubește soția la fel de mult ca-n prima zi. Iar asta deoarece este prăgătit să-i sară în ajutor, sprijinind-o să înceapă o dietă sau să-și schimbe regimul de viață.

421877381_18054761266534334_7135224934552014671_n421877381_18054761266534334_7135224934552014671_n

Tavi Clonda o susține pe Gabriela Cristea să dea jos kilogramele în plus

Cu sau fără kilograme în plus, Gabriela Cristea este o femeie la fel de frumoasă, însă se pare că a decis că este momentul să mai dea jos din kilograme… Desigur, este o opținue personală, asta poate și pentru că, se spune, televizorul îți adaugă 5 kg.

Citește și: Cine este Robert Moscalu de la Survivor All Stars. Lucrează ca barman și e căsătorit

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat

Dat fiind că, în ultima vreme, Gabriela Cristea nu s-a simțit prea bine și chiar a lipsit de pe micul ecran, prezentatoarea a decis că a venit timpul să-și schimbe regimul de viață, asta implicând și o dietă, după cum povestește chiar soțul ei, Tavi Clonda.

„Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare', a declarat Tavi Clonda, pentru Cancan.

Ce spune Gabriela Cristea despre lupta cu kilogramele în plus

Gabriela Cristea se bucura de o siluetă demnă de invidiat înainte să dea naștere celor două fetițe absolut superbe pe care le are alături de Tavi Clonda. Ei bine însă, după cele nașteri corpul ei a trecut printr-o serie de modificări, astfel că oricât de mult încearcă frumoasa prezentatoare TV să se bucure de formele de atunci, nu mai reușește. Faptul că ține diete și tot nu slăbește așa cum își dorește, o aduce în pragul disperării și nu se ferește să recunoască acest lucru.

Gabriela Cristea a povestit, cu ceva timp în urmă, că nu a exagerat absolut deloc cu deliciile culinare de Sărbători și a încercat să aibă mare grijă, însă se pare că rezultatul de pe cântar tot nu i-a adus zâmbetul pe buze. Frumoasa prezentatoare TV le-a povestit fanilor că a ajuns în pragul disperării din cauza siluetei sale.

În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul. Nu pot! De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece! Mă apucă disperarea…’, spunea Gabriela Cristea pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton