Tavi Colen a trecut prin momente crâncene după despărțirea de Talisman. Iubita lui, Emma, i-a fost aproape: „Nu aveam unde să stăm, să dormim, bani să ne băgăm motorină. Au fost niște ani foarte grei, dar Dumnezeu ne-a ajutat"

.

Tavi Colen recunoaște că după ce a părăsit trupa Talisman, pe care o fondase alături de Alin Oprea, a trecut prin momente grele. Nu avea bani sau unde să doarmă, dar o avea pe iubita lui Emma alături și asta a contat mai mult decât orice altceva. Povestea lor a început în urmă cu 17 ani la mare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Tavi Colen s-a mutat de la Târgu-Jiu la București pentru a urma o carieră artistică, dar și pentru a-și ajuta mama cu banii de medicamente. Nu a trecut prin momente ușoare, iar despărțirea de trupa alături de care a cunoscut faima, Talisman, a fost piatra de încercare.

tavi-colen-77tavi-colen-77

Cum a trecut Tavi Colen peste despărțirea de Talisman

Tavi Colen și-a pus sufletul în trupa Talisman, iar despărțirea l-a marcat. A plecat la drum cu Alin Oprea, dar discuțiile dintre ei l-au făcut să aleagă alt traseu. A fost greu, dar nu a renunțat.

„Cel mai rău lucru din cariera mea a fost că am pierdut Talisman. Nu am mai putut continua cu această trupă care, la un moment dat, era cam numărul unu în țara noastră. Am rămas cu niște amintiri excepționale și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. -Talisman a început foarte simplu, într-o cameră de cămin, camera 28. Eu, spun răspicat, să se scrie asta: eu, Tavi Colen, am dat numele formației Talisman. Există articole, există emisiuni în care povestim cum am pus noi numele asta, spune Alin Oprea acest lucru.
Ce minte el acum pe la televiziuni e problema lui. Cred că de la acolo are pierderi de memorie, dar pot să-l înțeleg. Alcoolul este greu de gestionat, pot să trec cu vederea, sunt prea mulți ani de atunci'
, spune Tavi Colen, pentru Fanatik.

Cum a fost mutarea de la Târgu- Jiu la București pentru Tavi Colen

Tavi Colen a decis într-o zi să își urmeze chemarea artistă și s-a mutat de la Târgu-Jiu în Capitală. Momentul a fost unul dificil, pentru că cea care i-a dat viață era bolnavă. Ba mai mult, în București nici el nu avea mai nimic.

„A fost dramatică mutarea. Mama mea, care era și bolnavă, și-a rupt din sufletul ei ca să mă trimită la București. Mi-a zis du-te la Bucureșți și arătă-le cum se cântă'.  Vedeam tot felul de vedete la tv, festivaluri și mama era contrariată, de ce nu mă duc și eu să le arăt cum trebuie cântat.

Mama nu avea o educație muzicală, dar avea un simț artistic dezvoltat. Cel mai greu a fost să stau la București, să plec de lângă familia și prietenii mei. Să vii în Capitală, să nu cunoști pe nimeni, fără bani. Am ajuns aici doar cu o pereche de blugi, niște teniși chinezești și două tricouri. Nu aveam bani nici să stau în cămin, a trebuit să mă lipesc de o fată', mai spune Tavi Colen.

Cum și-a ajutat Tavi Colen mama

Și-a dorit de multe ori să revină acasă, dar s-a ambiționat să rămână, să demonstreze ceva. În plus, avea nevoie și de bani de medicamente pentru mama lui, care era bolnavă.

„De câte ori mi-am dorit… de un milion de ori. De fapt, m-am și întors de o mie de ori. Aveam spectacole, nunți, tot felul de cântări în Târgu Jiu care erau luate de mult. Făceam naveta București-Târgu-Jiu, a durat vreo 5 ani, mai ales că era și mama bolnavă. Avea nevoie de bani, de medicamente', susține Tavi Colen.

Cum a fost întâlnirea dintre Tavi Colen și Emma

Emma avea persoana de care avea cu adevărat nevoie în viața lui. S-au cunoscut la mare, în urmă cu 17 ani. La început nu s-au suportat, dar treptat s-au descoperit cu alți ochi.

„Am cunoscut-o acum 17 ani, la mare. Ea mătura scena, era angajată la un resort și avea grijă să fie scena curată când veneam noi să cântăm. Se ocupa de jocuri de copii, era angajată pe vacanță la resort. Era elevă atunci, cred că avea vreo 17 ani, era în vacanță și făcea un ban.
Noi nu ne-am suportat de la început, nu ne-am înțeles aproape deloc. Ea credea că o iau la mișto, dar eu eram doar vesel și m-a înțeles ea greșit”.

Ce diferență de ani există între Tavi Clonda și Emma

Diferența de vârstă dintre ei este de 19 ani, iar iubirea tot mai mare. Deși viața i-a încercat, râsul nu a dispărut din relația lor, iar asta, crede Tavi Colen, i-a ajutat.

„Nu că am rezistat, cred că am ajuns dependenți unul față de altul, cred că a stat mai mult cu mine decât cu familia ei. Știu absolut tot despre ea, secretul relației noastre este râsul, noi râdem foarte mult în familie, exagerat de mult. Bucuria cu care ne trăim fiecare zi, fiecare moment, acesta este liantul', precizează solistul.

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Monica Tatoiu o susține pe Anamaria Prodan în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Eu o înțeleg. O femeie pasională până nu își plătește dobânzile nu se lasă. Săracul Reghe…'

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Cu ce s-au confruntat Emma și Tavi Clonda

Au trecut prin multe împreună, dar au continuat să meargă pe același drum. Se consideră dependenți unul de altul.

„Multe au fost, când am cerut-o de soție, când mi-a luat în primire un copil de doi ani care nu era al ei și pe care l-a crescut. Acum este a doua lui mamă și sunt nedespărțiți. Suferă și îi e dor de el dacă lipsește câteva zile de acasă.
A fost plecată două săptă
mâni cu Radio Aventura și nu mi-a plăcut deloc să n-o văd atâta timp. Bine că o vedeam la telefon. Am avut momente grele, s-au întâmplat lucruri omenești. Când am plecat de la Talisman nu aveam unde să stăm, să dormim, bani să ne băgăm motorină. Au fost niște ani foarte grei, dar Dumnezeu ne-a ajutat„, susține Tavi Colen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton