Tavi Colen, adevărul despre scandalul cu Alin Oprea, fostul coleg de la Talisman: "Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți"

 Dumba Gabriela
.

Tavi Colen a vorbit despre scandalul cu Alin Oprea, la 18 ani de la destrămarea trupei Talisman și relația actuală cu fostul său coleg de trupă. În anul 2006, Tavi Colen a părăsit trupa Talisman și mai apoi a aflat că Alin Oprea, pe care îl considera un adevărat frate, a înregistrat la OSIM numele formației pe numele său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen și Alin Oprea au format împreună una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe. Cei doi s-au bucurat de un adevărat succes timp de mai mulți ani, însă totul a luat sfârșit în anul 2006, atunci când Tavi a decis să părăsească formația, iar Alin Oprea și-a înregistrat brandul Talisman exclusiv pe numele lui.

bbbbbb

Alin Oprea și-a înregistrat brandul Talisman pe numele lui. Tavi Colen explică de ce nu l-a dat în judecată

În ciuda faptului că Alin Oprea a susținut des că piesele trupei Talisman au fost compuse de el și avea tot dreptul să-și însușească în întregime brandul Talisman, Tavi Colen spune că nu este acesta purul adevăr.

„Alin Oprea nu mi-a luat numele Talisman, pentru că nu era al lui, era al nostru. Ce a făcut el a făcut o chestie la care nu m-am gândit vreodată în viața mea, că un frate poate să facă așa ceva. Da, e adevărat, el, poate spune acum că piesele sunt ale lui, pentru că el a înregistrat numele Talisman pe numele lui la OSIM, înainte ca eu să aflu.

Dar, pe albume scrie cine a compus cântecele, cuvintele, textul, orchestrația. Ce a venit și a spus aici, a spus un mare neadevăr. Sunt editate albumele, sunt vândute în milioane de exemplare și sunt fericit pentru acest lucru. Ce spune Alin Oprea în emisiuni sau în interviuri nu e relevant și nu mă interesează', a spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări'.

În cadrul aceleiași emisiuni, Tavi Colen a dezvăluit și motivul pentru care nu l-a dat în judecată pe fostul său coleg de trupă.

„Nu l-am dat în judecată pentru că am fost atât de trist și atât de căzut încât eu mai mult de jumătate de an nu am vorbit cu nimeni. Eu m-am retras și am crezut că trăiesc un vis urât. Vedeam știri la televizor, deși ne înțelesesem sa nu apărem în presă, să ne spălăm rufele in presă ca alte trupe. Vedeam la televizor știri despre mine si mi-am dat seama că nu mai fac parte din Talisman.', a mai spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „40 de întrebări' cu Denise Rifai.

Citește și: De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că…'

Citește și: Cum își educă Cosmin Seleși și soția lui, Irina, cei doi copii: „Mi-am dorit să se simtă în siguranță acasă și să ne povestească orice se întâmplă la școală. Au crescut cu faptul că…' Ce lecție de viață a primit prezentatorul de la Tudor și Ilinca/ EXCLUSIV

Cu ce a rămas Tavi Colen după destrămarea Talisman

Tavi Colen a clarificat câteva aspecte legate de bunurile care i-au rămas după ce a părăsit trupa Talisman, respectiv două cabluri rupte și un afiș.

„Eu am rămas din Talisman cu ce mi-a lăsat Alin Oprea, cu două cabluri rupte in sala de repetiții si un afiș călcat in picioarele, este singurul lucru pe care îl am eu de la Talisman. Și niște albume pe care le am, care sunt editate. Afișul ala este singurul lucru pe care îl am eu de la Talisman, pentru ca el si-a mutat acasă studioul, toate piesele, negativele… Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți.', a mai spus Tavi Colen, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

La rândul său, Alin Oprea a mai spus că nu ar trebui să existe reproșuri între ei după atâția ani de colaborare de succes, pentru că anii ’90 a fost o perioadă de aur pentru trupa Talisman.

„La momentul plecării lui Tavi Colen din formația Talisman, el a declarat de-a lungul timpului că a avut trei condiții. Trebuie să ne reamintim faptul că Tavi Colen a plecat de la formația Talisman la finalul anului 2006, iar până în anul 2011, când a izbucnit scandalul Talisman, aceste condiții au trecut 5 ani. Ce a făcut Tavi Colen în acești cinci ani? S-a trezit după 5 ani că a fost nedreptățit sau că beam sau că îl deranja fosta soție? Este foarte important de știut!

Dacă era nedreptățit în vreun fel, avea o grămadă de variante să-și recâștige drepturile, există justiție, nu împărțim nimic în presă. Nu știu dacă ați observat, dar de aproape 20 de ani de când Tavi Colen a plecat de la formația Talisman, eu nu am declarat absolut nimic, nici despre ce a declarat el și nici n-am făcut vreo acuzație, efectiv am fost în silențio stampa. Cred că amândoi ar trebui să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a dat posibilitatea de a avea aceste realizări mărețe împreună.

Cred că ar trebui ca unul să-i mulțumim celuilalt în acest moment pentru faptul că am trăit niște momente extraordinare împreună. Cred că nu ar trebui să ne reproșăm nimic la acest moment, unul celuilalt, atâta timp cât noi doi, în anii ’90, așa cum am fost, buni sau răi, frumoși sau urâți, am reușit să fim cel mai important fenomen muzical al anilor ’90, să luăm discuri de platină și de aur, să avem milioane de albume vândute, să umplem zeci de stadioane cu zeci de mii de oameni. Cred că orice fel de reproș adus unul celuilalt este inutil după 20 de ani.', a declarat Alin Oprea la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton