Tavi Colen, despre Alin Oprea, după 17 ani de la destrămarea trupei Talisman: "L-am condamnat la uitare. Nu a făcut nicio piesă singur. Mi-a oferit cineva 100.000 de euro să facem un spectacol"

 Dumitrache Laura
.

Tavi Colen și Alin Oprea au format, la un moment dat, o echipă pe scenă. Cei doi au fost solistii trupei Talisman, dar în anul 2006, au decis să că se despart și merg pe drumuri separate. Deși au trecut 17 ani de la destrămarea trupei, Tavi Colen nu vrea să mai aibă de-a face cu fostul lui coleg, Alin Oprea. Mai mult, artistul a avut o reacție dură la adresa acestuia, mărturisind că nu dorește să mai vorbească cu el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen și Alin Oprea au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu 17 ani. Între ei au luat naștere multe acuzații și au ieșit la iveală detalii surprinzătoare. Recent, Tavi Colen a vorbit despre certurile cu fostul coleg și a avut o reacție acidă la adresa lui Alin Oprea.

tavi clonda si alin oprea talismantavi clonda si alin oprea talisman

Invitat în podcastul moderat de Adrian Enache, Tavi Colen a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Alin Oprea. Artistul a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fostul lui coelg și susține că nu s-a implicat aproape deloc în proiectul Talisman. Mai mult, Tavi Colen nu vrea să mai audă de Alin Oprea.

Citește și: De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana: „Trecutul e trecut. Eu mă împac cu ei oricând'. Nici Tavi Colen nu a fost chemat la eveniment

Citește și:„În fiecare zi am plâns'. Drama trăită de Tavi Colen când fiul său de 15 ani a avut probleme de sănătate. Ce a pățit când era mic

Citește și:America Express 4 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și și-a asigurat primele bilete spre Argentina: „A fost un adevărat motor'

Citește și:Mircea Bravo, prima reacție după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Un șoc puternic. Mașina este avariată grav…”

Tavi Colen, reacție dură la adresa lui Alin Oprea, după 17 ani de la destrămarea trupei Talisman

Tavi Colen și Alin Oprea au fost colegi în trupa Talisman, dar în anul 2006, cei doi au anunțat destrămarea trupei, intervenind numeroase acuzații între cei doi. La 17 ani de la separarea lor, Tavi Colen a spus adevărul despre relația cu fostul său coleg și a avut numai cuvinte dureroase la adresa lui Alin Oprea. În prezent, cei doi artiști nu-și mai vorbesc, iar Tavi Colen nu vrea să mai audă de fostul lui coleg de trupă. Invitat în podcastul moderat de Adrian Enache, artistul a mărturisit că a refuzat chiar și suma de 100.000 de euro, pe care cineva era dispus să i-o ofere pentru a cânta o dată cu Alin Oprea.

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ', a spus Tavi Colen, în podcastul moderat de Adrian Enache.

Alin Oprea a încercat să se împace cu Tavi Colen

Alin Oprea a încercat să se împace cu Tavi Colen, dar artistul nu a dorit acest lucru. De asemenea, Tavi Colen nu l-a iertat pe fostul său coleg pentru destrămarea trupei și faptul că acesta și-a însușit toate piesele lor. Mai mult, cântărețul nu are de gând să îl ierte pe Alin Oprea.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât’, a mai spus Tavi Colen în emisiunea ‘Xtra Night Show’. Alin Oprea a declarat într-un interviu că și-ar dori să se împace cu fostul său prieten, dar Tavi a mărturisit că a fost prea afectat de cele întâmplate ca să treacă peste așa ceva. „Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan.

Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul.De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem’, a mai spus Tavi Colen în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton