Tavi Colen s-a îmbogățit după plecarea din trupa Talisman: "Câți bani am eu nici nu e important. Mult mai mult de un milion de euro!"

 Dumba Gabriela
.

Lui Tavi Colen nu i-a fost ușor după ce a părăsit trupa Talisman, acum 18 ani, mai ales că Alin Oprea a rămas cu tot repertoriul trupei. Însă a fost obișnuit cu munca de mic și, spune el, are genă de comerciant, așa că poate face bani și din piatră seacă. În prezent, recunoaște că averea lui trece de 1 milion de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Tavi Colen și Alin Oprea au fost colegi în trupa Talisman, dar în anul 2006, cei doi au anunțat destrămarea trupei, aruncându-și unul altuia acuzații dintre cele mai dure. Tavi Colen a mărturisit că a refuzat chiar și suma de 100.000 de euro, pe care cineva era dispus să i-o ofere pentru a cânta o dată cu Alin Oprea.

873540bb332e7c338559025cd6424c39873540bb332e7c338559025cd6424c39

Tavi Colen a strâns o avere de peste 1 milion de euro, de când a părăsit trupa Talisman

Tavi Colen deține în Capitală, pe dealul Mitropoliei, o casă și un teren de 1000 mp, care în 2018 era evaluat la peste 1 milion de euro. În 2006, a construit o casă de vacanță la Techirghiol, în județul Constanța, însă a vândut-o ulterior.

În 2008, și-a cumpărat din SUA o șalupă specială dotată cu dormitor și frigider care a costat 25.000 de dolari. De asemenea, acesta deține și o motocicletă. Întrebat de Denise Rifai, în emisiunea ei de la Kanal D, dacă are o avere de 1 milion de euro, fostul solist de la Talisman a dezvăluit că are chiar mai mulți bani de atât.

„Cred că nici nu este important pe cât stai, important este că știm să mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a oferit și că am învățat să luăm de la viață doar lucrurile importante. Asta cu banii… Banii îi faci. Eu am făcut bani de mic. Dădeam un porumbel pe trei porumbei pe la 6-7 ani și mama se mira. O auzeam spunându-i tatăl lui: „Ăsta n-o să moară de foame pe niciunde, se descurcă oriunde'.

Poate că am stăpânit ceva ancestal așa, o genă din asta de comerciant. Mă descurc oriunde, nu e important pe câți bani stai. Important e pe câtă fericire stai, pe câtă liniște stai. Banii îi face toată lumea, doar dacă își dorește și muncește foarte mult. Dacă ai și o urmă de talent, astea sunt ingredientele pentru reușită,' a mărturisit Tavi Colen.

Tavi Colen a răspuns și la întrebarea care stătea pe buzele tuturor. Deși nu consideră banii atât de importanți, artistul a recunoscut că „stă pe mai mult de 1 milion de euro, mult mai mult'.

„Câți bani am eu nici nu e important. Am destui să trăim decent. Da, mult mai mult decât un milion, dar nu e important și nici nu mă interesează acest lucru. Important e că am ajuns pe linia de plutire. Ne-am propus ca de acum încolo să ne plimbăm foarte mult, să râdem foarte mult și să dăm oamenilor bucuria de a cânta. Asta ne dorim cel mai mult,' a mai spus acesta.

Citește și: De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana: „Trecutul e trecut. Eu mă împac cu ei oricând’. Nici Tavi Colen nu a fost chemat la eveniment

Citește și:„În fiecare zi am plâns’. Drama trăită de Tavi Colen când fiul său de 15 ani a avut probleme de sănătate. Ce a pățit când era mic

Tavi Colen nu vrea să mai audă de Alin Oprea

Alin Oprea a încercat să se împace cu Tavi Colen, dar artistul nu a dorit acest lucru. De asemenea, Tavi Colen nu l-a iertat pe fostul său coleg pentru destrămarea trupei și faptul că acesta și-a însușit toate piesele lor. Mai mult, cântărețul nu are de gând să îl ierte pe Alin Oprea.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât, spunea Tavi Colen acum ceva timp.

Tavi Colen spunea că nu ar mai cânta cu Alin Oprea pentru toți banii din lume și a refuzat o sumă serioasă tocmai pentru că nu are de gând să mai stea lângă el pe scenă.

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ‘, a spus Tavi Colen, acum ceva timp, în podcastul moderat de Adrian Enache.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton