Emma și Tavi Colen s-au cununat la preot. Unde vor să facă petrecerea de nuntă: „Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite"

 Tudorache Simona
.

Tavi Colen și Emma de la ZU sunt căsătoriți în fața lui Dumnezeu, dar nu au trecut încă pe la starea civilă. Artistul recunoaște că vorbesc despre acest subiect și își doresc să își adune familia și prietenii la malul mării sau în locația cu ieșire la lac deținută de Dan Bittman pentru petrecerea de nuntă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Tavi Colen și Emma de la ZU formează un cuplu de 16 ani, timp în care au trecut prin multe. Au rămas, însă, acolo unul pentru celălalt, nu s-au pierdut în cuvinte mari și s-au susținut întotdeauna. Solistul admite că mai are și momentele lui de gelozie, dar nu sunt niciodată exagerate.

tavi-colen-77tavi-colen-77

Tavi Colen și Emma s-au cununat la preot și și-au sfințit verighetele

Tavi Colen crede că Emma are multe calități, că e frumoasă și are un suflet ales. Artistul mărturisește că partenera lui de viață nu insistă să se căsătorească și civil, după ce au făcut pasul la biserică.

„Eu îi spun că este iubita mea frumoasă și bună, pentru că este foarte bună la suflet. Suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu, ne-am logodit, avem verighetele sfințite, ne-am cununat la preot. Ema nu m-a presat niciodată și nici nu spune că-și dorește. (…) Vrem să facem un fel de petrecere de nuntă, toată lumea să vină pe malul unei mări, nu știu, am vorbit despre asta, vorbim mereu, sau pe malul lacului, la Bittman de exemplu”, a declarat Tavi Colen, la Antena Stars.

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Citește și: Ce sfaturi îi dă Diana, fiica lui Adrian Enache, fratelui ei mai mic, David: 'E posibil să rămân fără cumnată la cât de dură și critică sunt…' David și-a făcut iubită / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Ce îl enervează pe Tavi Colen la iubita lui

Tavi Colen admite că frumusețea Emei îi dă uneori de furcă și că are momente când nu își poate ascunde gelozia.

„Sunt gelos, dar nu fac urât. Înainte făceam foarte urât, dar acum nu. Dacă îți spun care este cel mai des motiv de ceartă, pe mine mă enervează aproape în fiecare zi un singur lucru la ea: că se îmbracă lălâu. Cu tricouri și cămăși de-ale mele…”, a mai spus Tavi Colen.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton