Tenismenul Andrei Pavel face nuntă anul acesta cu Adriana, la un an de la cununia civilă: "Mi-am găsit jumătatea când nu mă așteptam"

 Dumba Gabriela
.

Tenismenul Andrei Pavel face nuntă anul acesta cu Adriana, după ce în 2023 s-au căsătorit civil și au devenit și părinții unei fetițe. Micuța Andreea a întregit familia numeroasă în care se mai aflau patru frați, doi fiind copiii din prima căsătorie a lui Andrei Pavel și doi ai Adrianei Vărbanciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Pavel a fost căsătorit timp de 23 de ani și a divorțat în 2014, iar Adriana Pavel a fost căsătorită cu omul de afaceri Cristian Vărbanicu, actualul soț al Monicăi Dascălu. Între timp, Monica Dascălui și Cristi Vărbanicu au devenit părinți. Ei au împreună o fetiță pe care jurnalista a dus-o pe lume în vara anului trecut și un băiețel mai mare.

andrei-pavel-6andrei-pavel-6

Adriana și Andrei Pavel fac nuntă anul acesta, la un an de la cununia civilă

Andrei Pavel a divorțat în 2014, după ce a fost însurat 23 de ani cu Simone, iar în anul 2018 a început relația cu Adriana Vărbanciu. Actuala soție a lui Andrei a trecut și ea printr-un divorț, de omul de afaceri Cristian Vărbanicu, actualul soț al Monicăi Dascălu.

Fiecare dintre ei are câte doi copii din căsniciile anterioare, iar împreună au devenit părinții unei fetițe, în primăvara anului trecut. Andrei Pavel mai are o fată, Carolina Elena, dar și un băiat, Marius Lukas, din căsătoria cu fosta soție, germanca Simone. La rândul său, Adriana este mama a doi băieți adolescenți, din căsnicia anterioară.

Andrei și Adriana Pavel s-au căsătorit civil în 2023, iar anul acesta urmează cununia religioasă și marea petrecere dată în cinstea viitorilor miri, potrivit Cancan.

„Am spus DA! Bună, doamna Pavel! Sărbătoarea va urma anul viitor”, a scris Andrei Pavel, în dreptul imaginilor de la cununie.

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România 2022.A fost înșelată de logodnic

Citește și: Emy Alupei a ratat premiul cel mare la show-ul The Challenge, produs de MTV.Artista a primit 50.000 de dolari de la câștigători!

Citește și: Mihai Neșu a trăit o minune după o călătorie pe Muntele Athos: „A fost un semn. Cineva a venit la fundație și a zis că vrea să facă…’

Citește și: „Comentarii menite numai să rănească. Pot tăia aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil’. Cătălin Măruță, reacție după valul de hate nejustificat împotriva fiicei sale, Eva

Cum s-au cunoscut Adriana și Andrei Pavel

Andrei Pavel a povestit cum s-a înfiripat relația cu Adriana Vărbanciu:

„Eu şi Adriana ne cunoaştem de foarte mult timp, am avut nişte vieţi total diferite, povestea noastră s-a întâmplat fără ca niciunul dintre noi să ne aşteptăm la asta, la o relaţie.

S-a întâmplat foarte spontan. Avem multe lucruri în comun: eu am divorţat de ceva timp, Adriana nu foarte de mult, avem împreună patru copii: eu doi, ea doi (n.r. – acum au adus pe lume al cincilea copil). În plus, şi Adriana a jucat tenis, vine şi ea din acelaşi sport ca mine. Ne-am îndrăgostit foarte repede şi foarte intens. Mi-am găsit jumătatea când nu mă aşteptam', a declarat Andrei Pavel într-un interviu pentru OK! Magazine.

După retragerea din activitate, Andrei Pavel a colaborat și cu Simona Halep, dar parteneriatul cu constănțeanca a luat sfârșit după doar un an. Pavel lucrază acum cu doi jucători extrem de primițători, Filip Jianu și Nicholas Ionel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton