Teo, dezvăluiri neașteptate despre relația cu fiica sa, în vârstă de 16 ani: "Dacă Maia își va dori să facă televiziune, n-are decât să încerce! Îi stau la dispoziție"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Teo Trandafir pune suflet în tot ceea ce face și se vede cu ochiul liber! Este om de televiziune, dar înainte de toate este femeie și mamă. Descoperim, în rândurile de mai jos, o persoană sufletistă și curajoasă, care a înfruntat greutățile în viață cu zâmbetul pe buze. Are norocul de a avea alături nu doar o fiică minunată, ci o prietenă adevărată, care îi împărtășește ideile și preferințele. O singură privire este de ajuns pentru a se înțelege reciproc, iar această fericire nu poate decât să o împlinească și să o umple de recunoștință!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De curând, fiica ta Maia a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani… Cum ați marcat momentul?

De „sweet sixteen am petrecut împreună cu o felie de tort. Ne-am amuzat cât am putut. Ea a avut delicatețea să înțeleagă tot ce a însemnat istoria asta…

Se spune că aceasta ar fi vârsta marilor provocări. Chiar așa este? Ai observat schimbări majore de comportament în cazul fiicei tale?

Nu au fost schimbări majore. Maia a crescut cu o eleganță nativă pe care i-o admir în fiecare zi. Chiar vorbeam cu ea că foarte mulți prieteni, care aveau copii de vârsta ei, îmi spuneau că se va transforma într-un monstru, care va face tot felul de lucruri. La momentul acela, eu fiind mai tânără, i-am crezut, că prea ziceau cu foc. Și, când a venit momentul adolescenței fiicei mele, am descoperit că a devenit un om mai empatic, cu care mă înțeleg din priviri, cu care am aceleași afinităși, gusturi, preferințe, înțelegem la fel lucrurile. Suntem rezonabile una cu cealaltă și cu cei din jur. N-am descoperit nicio schimbare de comportament. Nu ne contrazicem din mai nimic și, atunci când o facem, ne contrazicem din chestii atât de mici, încât nici nu mai știm care au fost acestea.

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Maia lui Teo, de ziua ei! La 16 ani, fiica prezentatoarei TV e superbă:s-a vopsit, se machiază și poate face carieră în modelling

Aveți o relație bazată pe  prietenie, obișnuie te să-ți împărtășească din secretele ei? Sau, mai degrabă, mizezi pe încredere în ceea ce o privește și consideri că nu trebuie să știi neapărat toate detaliile din viața ei?

Da. Mizez pe încredere, aceasta este relația pe care ne-am construit-o. Chiar dacă aș vrea să știu toate detaliile din viața ei, dacă ea nu dorește, eu nu pot să fac asta. Dacă dorește să îmi spună, bine, dacă nu, nu. Evident că nu ține secrete, pentru că noi două discutăm despre orice și suntem, în primul rând, prietene.

Citește și: Teo Trandafir a împlinit 52 de ani și are aproape trei decenii de carieră:'Ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament'

Ce îți dorești cel mai mult pentru ea, în viitor? Spuneai la un moment dat că o vezi în Marea Britanie sau trăind după valori britanice în România…ți-ai mai schimbat viziunea în ceea ce o privește sau ea tinde către altceva? Corespund concepțiile voastre despre viitor și ceea ce ar putea reprezenta o oportunitate pentru ea?

Da. La acel moment, am considerat implicit un fapt care nu era așa. Eu vreau de la Maia doar fericirea ei. Vreau să fie fericită, făcând ce își dorește ea. Poate deveni un croitor foarte  bun,  un  astronaut, ce își dorește, atât timp cât în adâncul sufletului ei zâmbește și este fericită. Asta este tot ceea ce doresc. Concepțiile despre viitor îi aparțin. Este un om independent, inteligent, astfel încât să își decidă singură viitorul. Eu nu mi-aș permite vreodată, nici măcar în glumă, să îi spun ce are de făcut. Nu i-am făcut niciodată temele, nu am ajutat-o, nu sunt în stare nici să mă uit la ceea ce învață Maia, pentru că nu înțeleg nimic.

Citește și: 10 ani de relație și 8 de căsnicie! Secretul relației dintre Delia și soțul ei, care-i este și manager:„În general, nu ne prea certăm' / EXCLUSIV

Ar fi tentată Maia de o carieră în televiziune? Ce i-ai spus despre asta? Ai încercat să-i insufli această pasiune sau, dimpotrivă, să o ții departe?

Dacă Maia își va dori să facă televiziune, n-are decât să încerce! Va face ce va dori. Nu cred, însă, că va alege acest drum, pentru că îi știu personalitatea. Are dorințele și aspirațiile ei. Dacă va dori să facă televiziune la un moment dat, îi voi sta la dispoziție. Dacă nu, nu.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație:„Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut'

Puteți citi interviul integral în numărul de iunie al revistei VIVA!

Teo-Maia-1Teo-Maia-1

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton