Teo Peter Jr, la un pas de moarte, la 18 ani după ce tatăl lui a pierit într-un tragic accident: "Mașina a luat foc. Parcă Dumnezeu..."

 Oana Pantazi
.

Teo Peter Jr, fiul celebrului basist al trupei Compact, a fost la un pas de moarte recent, când mașina în care se afla, alături de un coleg de trupă, a luat foc pe Transalpina. Cei doi componenți ai trupei de trash metal Altar s-au salvat la timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Teo Peter Jr a trecut prin momente teribile recent, pe Transalpina, mașina în care se afla alături de toboșarul trupei Altar a luat foc din senin. Din fericire, cei doi s-au salvat la timp, iar intervenția promptă a celor din jur a dus la evitarea unei tragedii. Din fericire, cei doi artiști au scăpat nevătămați.

60566821_2903413366365931_7869960891934965760_n60566821_2903413366365931_7869960891934965760_n

Teo Peter Jr, la un pas de moarte pe Transalpina

Aflați în drum spre casă Teo Peter Jr, basistul și liderul trupei de trash metal Altar, și colegul său au trăit momente de groază pe Transalpina în momentul în care mașina în care se aflau a luat foc. Doar intervenția rapidă a șoferilor care au asistat la incident a făcut ca situația să nu devină și mai gravă. Aceștia s-au mobilizat și au reușit să stingă focul la timp.

Citește și: Paul Ciuci de la Compact contestă verdictul justiției americane, în procesul morții lui Teo Peter: „Nu se cunoaște adevărul”

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme' / EXCLUSIV

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație: „Am cerut-o într-un mod foarte inedit”

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, în spatele filmărilor pentru emisiunea „40 de întrebări. Denise Rifai:„În platou, sunt tensiuni foarte mari pentru că…

Citește și: Soprana Angela Gheorghiu, în scandal cu dirijorul Cristian Măcelaru: „Eşti un laş şi un trădător, un alt român’

„Se mai întâmplă și astfel de evenimente. Pur și simplu, mașina a luat foc, atunci când eram pe Transalpina. Am reușit să ieșim repede eu și colegul meu din mașină.

Vreau să vă spun, ca niciodată, erau destul de multe mașini pe în zonă… Parcă Dumnezeu i-a trimis pe șoferi să nu pățim ceva. Oamenii au sărit să ne ajute să stingem focul. Putea să ardă toată mașina. Am găsit și un loc de refugiu. Puteam să blocăm Transalpina și nu era ceva plăcut pentru șoferii aflați în trecere', a declarat Teo Peter Jr. pentru FANATIK.

18 ani de când a murit Teo Peter, spulberat de un taxi

Accidentul prin care a trecut Teo Peter Jr este cu atât mai tulburător cu cât, în urmă cu 18 ani, tatăl lui, celebrul basist al formației Compact, Teo Peter, a murit în condiții dramatice, la doar 50 de ani. Artistul și-a pierdut viața în taxiul cu care se întorcea acasă de la o petrecere unde sărbătorise succesul festivalului „Rock In My Heart, de la Sala Polivalentă, al cărui organizator fusese. În taxi se afla și prietenul său Berti Barbera, dar acesta a coborât înainte de incident.

La intersecţia cu strada Polonă, taxiul în care se afla Teo Peter a fost spulberat de un autoturism Ford Expedition, condus de Christopher Van Goethem, un soldat american. Acesta nu a acordat prioritate taxiului, lovindu-l în plin. Teo Peter a murit pe loc, în timp ce şoferul taxiului a supravieţuit, însă cu multiple plagi faciale.

Moartea tragică a lui eTeo Peter a stârnit ample proteste asupra modului în care a fost protejat sergentul american. Christopher Van Goethem a fost judecat ulterior de Curtea Marţială din statul Virginia, acesta fiind achitat, după doi ani, de acuzaţia de omor prin neglijenţă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton