Teo Trandafir a ajuns la dermatolog pentru că avea o pată pe spate și a fost nevoită să se opereze: „A mai trimis o dată analizeze în Germania... În săptămânile alea de așteptare mă gândeam..."

 Tudorache Simona
.

Teo Trandafir a făcut public un amănunt mai puțin știut din viața ei. Prezentatoarea a povestit cum a mers la dermatolog pentru că avea o pată pe spate și după ce i s-a recomandat să facă analize în Germania, verdictul nu a fost unul bun. Teo Trandafir a trecut atunci de la extaz la agonie și a fost încercată de tot felul de stări.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!!

Teo Trandafir s-a operat, apoi a așteptat rezultatul o perioadă. S-a temut, dar a încercat să nu dispere. În minte îi veneau tot felul de întrebări, se gândea la Maia și la ce va urma. La serviciu nu lăsa nimic să se vadă, dar în sufletul ei se dădea o bătălie. Destinul a fost, însă, de partea ei, Teo Trandafir a primit o veste bună.

teo-trandafi-89teo-trandafi-89

Teo Trandafir a ajuns la dermatolog pentru că avea o pată pe spate și a fost nevoită să se opereze

Cristi Brancu a adus în discuție povestea Monicăi Tatoiu la întâlnirea cu Teo Trandafir. El a povestit cum femeia de afaceri a fost diagnosticată cu cancer, dar nu avea nimic, cineva inversase analizele.

„Admir oamenii care au puterea să meargă mai departe. Știi când doamna Tatoiu a primit diagnosticul de cancer? S-a dus la o mare clinică din România să facă analizele și scrie acolo: tumoare. Ce face doamna Tatoiu? Pleacă din țară, iar când s-a întors a aflat de la respectiva clinică că a fost vorba de o inversare de analize și ea nu avea nimic. E mare lucru să ai nervii ăstia, să mergi mai departe.', a declarat Cristi Brancu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir. „Am pățit chestia asta, nu am mai povestit-o nimănui, o știu doar foarte apropiații mei. M-am dus la un control dermatologic normal și aveam o pată. Mie vienezii acum mulți ani mi-au zis să o scot. Am zis că o las acolo, era pe spate. Am semnat că nu o scoate. Când o vede dermatologul m-a pus să fac analize în Germania și mi-a zis că nu e bine', s-a confesat și Teo Trandafir în propriul podcast.

Teo Trandafir, momente grele după operație

Vedeta a fost marcată de această poveste. Avea gânduri negre, se gândea cine o să îi crească fiica. S-a operat, iar în săptămânile în care a așteptat rezultatul a trecut prin momente cumplite.

„Prima întrebare pe care i-am pus-o medicului a fost „O să pot munci?' Îmi aduc aminte perfect. M-a operat doctorul astăzi, a mai trimis o dată analizeze în Germania… în săptămânile alea de așteptare mă gândeam cine îmi crește mie copilul, ce fac eu. Avem un leucoplast mare pe spate, fă duș cu el.. aveam o viață de coșmar. La serviciu eram pe relax', a continuat vedeta.

Citește și: Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?'

Citește și: Cristi Tănase a lipsit de la botezul fiicei sale. Mesajul emoționant postat de Adina, soția fostului fotbalist: „În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special” / Dodel are ordin de restricție

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre regulile impuse în educația fiilor ei: „Oprim curentul dacă nu se culcă la o anumită oră. În situații extreme…' / Cum au reacționat Eduard și Maximus când i-au cunoscut actualul soț

Citește și: Iuliana Marciuc a mers în Olanda ca să își instaleze fiul în noua lui casă, din perioada studenției. Cât plătește pentru un apartament închiriat: „Nu-mi dau ochelarii jos, pentru că îmi vine să plâng”

Citește și: Bătălia replicilor acide după victoria lui Zanni la Survivor All Stars. Carmen de la Sălciua, fosta cumnată a lui Iancu, l-a susținut tot pe Zanni: „Dumnezeu a vrut…”

Cristi Brancu a intrat în direct după ce a primit un mesaj dureros

Cristi Brancu a povestit, de asemenea, cum a intrat în direct după ce primise un mesaj dureros și a reușit să își păstreze cumpătul. „Mi s-a mai întâmplat o chestie. Părinții mei au luat o casă pe vremea lui Ceaușescu și vine un moment în care casa este revendicată și urmează un proces. Trebuia să fiu invitat la o emisiuni și cu 5 minute îmi vine mesaj de la avocat „Ați pierdut definitiv, părinții dumneavoastră nu mai au casă'. Am intrat, am întrebat oamenii ce părere au avut despre mine și mi-am dat seama că Dumnezeu îți dă atât de multe resurse ca să faci treaba asta', a mai povestit și Cristi Brancu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton