Teo Trandafir împlinește astăzi 55 de ani. Cum își sărbătorește ziua de naștere: "Noi avem alt obicei. Ne..."

 Dumitrache Laura
.

Teo Trandafir împlinește astăzi 55 de ani. Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Astăzi, pe 2 iunie, vedeta TV împlinește frumoasa vârstă de 55 de ani și a dezvăluit cum își sărbătorește ziua de naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir împlinește astăzi 55 de ani. Teo Trandafir se numără printre cei mai cunoscuți și apreciati oameni de televiziune din România. Prezentatoarea de la Kanal D are o carieră impresionantă, iar de-a lungul anilor a moderat numeroase emisiuni. Astăzi, 2 iunie, Teo Trandafir împlinește 55 de ani.

teoteo

Teo Trandafir împlinește astăzi 55 de ani, iar cu această ocazie se răsfață alături de fiica ei. Vedeta a dezvăluit cum își sărbătorește ziua de naștere, dar și cum reușește să-și controleze poftele. În urmă cu 9 ani, vedeta TV a apelat la intervenția de micșorare a stomacului pentru a slăbi.

Citește și: Ce dietă ține Teo Trandafir, după ce a slăbit peste 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și:Care este singurul sfat pe care Teo Trandafir i l-a oferit fiicei sale, Maia: „Orice mamă are un moment de șoc'

Citește și:Cum a fost surprins Marian Ionescu alături de fiul său și al Octaviei Geamănu, în parc. Ipostaze rare cu artistul, la 60 de ani

Citește și:Dinu Maxer a făcut accident, cu fiul său, în mașină. în trecut. Cum s-a întâmplat totul: „Nu a semnalizat și a intrat unul…”

Teo Trandafir împlinește astăzi 55 de ani

Teo Trandafir nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare Tv din România. Vineri, 2 iunie, moderatoarea tv împlinește 55 de ani și a dezvăluit cum sărbătorește ziua de naștere. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că se răsfață astăzi cu o bucată din tortul ei preferat, mousse de ciocolată. De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit cum reușește să-și controleze poftele.

„Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică. Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri.”, a spus Teo Trandafir, potrivit playtech.

Ce îți dorește Teo Trandafir de ziua ei de naștere

Teo Trandafir este o prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță și prezentatoare de radio. Este cunoscută pentru moderarea emisiunii Teo Show de la Kanal D și are o fiică, pe Maia. Vedeta Tv a adoptat-o în anul 2004. De ziua ei de naștere, Teo Trandafir nu își dorește să primească cadouri.

Nimic. Îmi doresc să ne bucurăm de ziua asta care este o zi ca oricare altă. Nu mi-am dorit niciodată nimic anume. Mi-aș dori să fim binecuvântați cu toții, să fim inspirați și mi-aș dori ca Dumnezeu să-mi dea ceea ce crede EL că e bine pentru mine, nu ce Îi cer eu.”, a mai spus vedeta tv.

Teo Trandafir: „Mă simt de 16 ani și asta i-a fost de folos fiicei mele”

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei, Maia. Vedeta TV petrece mult timp cu aceasta și nu mai petrec Ziua Copilului de mai bine de cinci ani. Chiar și așa, Teo a dezvăluit că se simte tânără, iar acest lucru o ajută foarte mult pe fiica, Maia.

„În momentul ăsta mă simt de 16 ani și asta i-a folosit foarte tare fiicei mele în perioada ei de adolescență, pentru că avea un partener de discuție de la egal la egal. Asta a fost neprețuit.(…)Noi avem alt obicei; ne facem cadouri și ne spunem lucruri frumoase tot timpul. Fiica mea împlinește 19 ani și ni s-a părut nenatural să mai sărbătorim Ziua Copilului încă de acum cinci ani. Primul întâi iunie mi-l amintesc, nu și-l mai amintește ea, pentru că avea o luna. Îmi amintesc că i-am făcut un tort, îi făceam în fiecare lună, nu doar în iunie.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton