„Pentru mine a fost o experiență năucitoare, a început să plângă”. Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D

 Dumitrache Laura
.

Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D. Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune din România. Vedeta lucrează de mai bine de trei decenii în televiziune,și prezintă emisiunea Teo Show de ani de zile, la Kanal D. Recent, Teo Trandafir a dezvăluit ce a pățit la emisiune cu unul dintre invitații săi. Vedeta nu se aștepta la acest lucru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D. Teo Trandafir face televiziune de mai bine de trei decenii. Din anul 2013 a intrat în echipa Kanal D, iar aici se simte foarte bine. Invitată în emisiunea „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, matinalul difuzat la Radio Impuls și Kanal D2, Teo Trandafir a vorbit despre o întâmplare neașteptată pe care a avut-o recent în emisiune.

georgiana-lobont-si-sotul-ei-1-1024×576georgiana-lobont-si-sotul-ei-1-1024×576

Vedeta le-a povestit prezentatorilor Greeg și Cosmin Cernat un moment inedit din emisiunea Teo Show, care va fi difuzat în această seară, de la ora 23.00, la Kanal D. Invitați au fost Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan. Cei doi vor deveni părinti peste câteva luni, iar bărbatul nu a putut să-și stăpânească lacrimile la televizor.

Citește și: Ce dietă ține Teo Trandafir, după ce a slăbit peste 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și:Teo Trandafir, despre fiica ei, Maia: 'E absolut bestială. Face exact ce o taie capul. Eu sunt lângă ea oricând are nevoie de mine…' / EXCLUSIV

Citește și:Ce salariu avea Gabriela Firea ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității. Ce sumă apare în declarația de avere

Citește și:Cum a cucerit-o Alex Gully pe Cosmina Păsărin. Noi detalii despre relația lor: „Aceste aspecte contează pentru mine”

Cum a fost Teo Trandafir lăsată fără cuvinte de soțul Georgianei Lobonț, în emisiunea ei de la Kanal D

Teo Trandafir a povestit recent în emisiunea „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat” un moment inedit din emisiunea Teo Show, care va fi difuzată marți seara, de la ora 23.00, la Kanal D. Prezentatoarea Tv a povestit că au venit în emisiune Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, iar acesta a început să plângă, când soția sa a început să vorbească sarcină. Artista este însărcinată și va aduce al treilea copil.

Tu te aștepți la ceva și se întâmplă cu totul altă treabă…Vine, de exemplu, Georgiana Lobonț care aflase întâmplător că este însărcinată, fericită nevoie mare (…) Avusese niște probleme de sănătate la una dintre cele două sarcini precedente. Se trezește în această situație de grație și vine să îmi povestească, doar că a început să plângă el; și nu s-a oprit pentru că emoțiile l-au pus la podea. Pentru mine a fost o experiență cumva năucitoare, pentru că voiam să îl întreb lucruri… „, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir, despre experiențele sale ca om de radio

Teo Trandafir are numeroase amintiri de-a lungul carierei sale și a rememorat și primele ei experiențe ca om de radio, dar și ca realizator de matinal timp de zece ani. Prezentatoarea tv a mărturisit că a avut o singură neplăcere, și anume vocea sa. Teo Trandafir a spus că a fost singurul prezentator de radio de performanță din România care a făcut program fără cască.

„Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător pentru că am fost nevoită.Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac. Luni dimineață a fost înfiorător pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…)Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam non-stop', a mai povestit Teo Trandafir.

Emisiunea lui Teo Trandafir a fost mutată din weekend în cursul săptămânii

Emisiunea Teo Show era difuzată în weekend pe Kanal D, dar începând de ieri, aceasta a fost mutată în timpul săptămânii, în fiecare luni și marți, de la ora 23.00. Teo Trandafir le aduce telespectatorilor subiecte interesante și invitați pe cinste. În vara anului trecut, emisiunea vedetei tv a avut parte de o altă schimbare. Până atunci, Teo Show fusese difuzată în cursul săptămânii, începând cu ora 15.00. Din 27 august 2022, emisiunea a început să fie difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10.00.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton