Teo Trandafir a luat-o la rost, în direct, pe Oana Radu, în plin scandal cu fostul soț: "Dar de ce te-ai măritat?". Cum a reacționat cântăreața

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir a luat-o la rost pe Oana Radu, în direct, în plin scandal cu fostul soț. Cătălin Dobrescu se confruntă cu mai multe acuzații lansate de Oana Radu în mediul online, cu privirile la abuzurile din timpul căsniciei, iar Teo Trandafir s-a arătat surprinsă că artista s-a măritat cu el, fără să-l cunoască foarte bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu a fost invitată în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la divorțul de Cătălin Dobrescu. Cântăreața spune acum că a știut din primele zile de relație că nu este compatibilă cu antrenorul de fitness, dar totuși s-a măritat cu el.

4f6a091b-f8e3-417a-b004-90341e2b074e4f6a091b-f8e3-417a-b004-90341e2b074e

Teo Trandafir, mirată că Oana Radu s-a măritat, deși știa că nu este compatibilă cu Cătălin Dobrescu

Teo Trandafir a întrebat-o pe Oana Radu de ce s-a măritat cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dacă știa că nu este compatibilă cu el și, în mod clar, mariajul lor nu ar fi fost pentru totdeauna.

„Asta s-a întâmplat în toată relația noastră, el a încercat mereu să mă schimbe. De la început am simțit că nu suntem compatibili, că este o relație în care nu pot să fiu eu, oamenii din jurul meu, chiar și rudele lui mă întrebau mereu de ce stau și cum de accept', a povestit Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2.

„Dar de ce te-ai măritat? Că puteai să stai și fără să te măriți', a întrebat-o Teo Trandafir pe Oana Radu, uimită de o astfel de decizie.

„E o întrebare la care toată lumea așteaptă un răspuns de la mine, nu îl am. Probabil că a fost cumva faptul că încercam să mă asigur că nu o să mai fiu abandonată, cum am fost părăsită de tată și m-am agățat de niște acte, cred că acesta a fost motivul, să am o certitudine că nu voi mai rămâne singură, actele nu sunt o idee prea bună', i-a răspuns Oana Radu.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă cu care Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bijuteria are multe diamante

Citește și: Cum a început relația dintre Ana Odagiu și soțul ei, Conrad Mericoffer: „A doua zi eu deja mă trezisem îndrăgostită, înțeleg că și el. A fost o întâlnire foarte frumoasă’. Ce spune actrița despre copii

Oana Radu i-a oferit lui Teo Trandafir detalii neștiute din căsnicia cu Cătălin Dobrescu

Întrebată dacă a fost vreodată fericită alături de Cătălin Dobrescu, Oana Radu nu a fost extrem de convinsă de răspunsul dat.

„Au fost momente în care am fost fericită, nu știu dacă a fost fericire reală, dar a fost. De vorbit nu vorbim absolut deloc, în momentul de față nu-mi doresc nici măcar să-l văd. Lucrurile care s-au întâmplat în relație au fost urâțele, dar cele de după relație au fost mult mai urâte, nu voi deschide cutia pandorei decât dacă voi fi nevoită, au fost îngrozitoare, atât pot să zic', a răspuns Oana Radu.

După acuzațiile făcute de Oana Radu la adresa lui, Cătălin Dobrescu a postat și el un clip în care a vorbit frumos la adresa fostei soții. La rândul său, Oana Radu spune că nu a auzit astfel de complimente și pe timpul relației ce s-a întins pe aproximativ 4 ani de zile. 

„Extrem de rar, spre deloc am auzit asta (n.r. complimentele primite de la Cătălin, după divorț, din mediul online). Asta vorbeam și ieri cu cineva, dar eu nu am văzut așa ceva în relație, este un Cătălin pe care nu-l cunosc.

Apropiații noștri știu că este total altă personalitate a lui, este probabil cartea pe care o joacă el acum, probabil vrea să câștige simpatie, susținători, eu nu-l cunosc pe el așa, nu l-am văzut pe el așa în relație, pare blând. Procesele continuă, bineînțeles', a mai declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton