Teo Trandafir, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: "Când ai luat-o, știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copăceni! Păi, ai vrut-o!"

 Oana Pantazi
.

Teo Trandafir, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ce-a de-a 11-a, nu a mai mirat pe nimeni, în schimb a fost destul de șocant faptul că afaceristul a venit la petrecerea VIVA!, la scurt timp de la despărțirea lor, însoțit de o tânără pe care a prezentat-o ca fiind noua lui iubită. Iată ce comentarii acide a avut la dresa lui Teo Trandafir!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut „marfă” la emisiunea „Follow US” de la Kanal D2, după petrecerea VIVA! din 19 iunie, unde Gabi Bădălău a venit însoțit de noua lui iubită, o superbă rusoaică pe nume Daria, în condițiile în care știa, cu siguranță, că și Bianca Drăgușanu va fi acolo. De altfel, cele două prezentatoare au fost convinse că afaceristul a făcut asta pentru… Bianca, fiind conștient că îl va observa alături de noua lui cucerire.

untitled-6untitled-6

Teo Trandafir, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a suscitat interesul presei din clipa în care a pășit la Face Forest, unde avea loc Petrecerea VIVA1 2024, însoțiat de noua sa cucerire. Fostul iubit al Biancăi le-a prezentat-o jurnaliștilor pe Daria, noua lui iubită, dezvăluind că a venit acolo decis să se distreze. Mai mult a ținut să menționeze că bianca oricum avea un alt iubit încă de acum o jumătate de an… Iată ce au comentat Teo și Ilinca în emisiunea lor referitor la acest episod controversat!

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat’/ EXCLUSIV

Citește și: Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici’. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

Citește și: Dan Negru, premiat la VIVA! Party 2024, după mai bine de 30 de ani de televiziune: „Îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20'

Ilinca Vandici: „Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și noua lui iubită Daria. Întâlnire de dragul trei. Șoc!'

Teo Trandafir: „Eu tot mă așteptam să se împace! Lasă, dragă, că Bianca cu Gabi Bădălău se împacă. Părerea mea e că și din partea lui a fost un mesaj ca să o facă pe Bianca să fiarbă. Pe Bianca eu o știu, e ușor de adus la punctul de fierbere dacă știi pe ce buton să apeși. Și el, domnul Gabi Bădălău, a venit cu preafrumoasa. Bianca a dat o replică, dar acidă, că vai: Mă bucur pentru el că și-a găsit sufletul-pereche'.

Ilinca Vandici: „Îți dai seama că a deranjat-o. Bianca e asumată, sinceră. Drept urmare, Bianca, dacă vrei să vorbești cu noi, suntem aici, sună-ne, caută-ne'.

Teo Trandafir: „O să spună, cu siguranță, același lucru, că n-a mai mers'.

Teo Trandafir: „Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați!”

Ilinca Vandici: „Dar așa, la două săptămâni de la despărțire să te afișezi la un mare eveniment monden la braț cu altă domnișoară când știi că fosta e acolo'.

Teo Trandafir: „Dar poate el nu știa!'.

Ilinca Vandici: „Cum? Bianca e în fiecare an la petrecerile astea! Inclusiv Gabi cred că a fost de multe ori cu ea în ultimii ani, a însoțit-o el la petrecerea asta. Când erau împreună, bineînțeles. (…) Era clar că știa că Bianca va fi acolo. Eu cred că nu e întâmplător absolut nimic'.

Teo Trandafir: „Dar ție ți se pare că Bianca Drăgușanu nu are noroc în dragoste sau are pretenții prea înalte?'

Ilinca Vandici: „Eu asta cu noroc în dragoste nu, nu, nu. Îmi dă cu virgulă rău de tot. Ce treabă are norocul cu dragostea? Cred că toate se întâmplă la momentul la care trebuie să se întâmple. (…) Deschid acum portița către un alt subiect. Cât de greu e ca bărbat să-i faci față și să stai cu o femeie frumoasă, independentă!'

Teo Trandafir: „Dar nu știi ce ți-ai luat? Scuze! Când ai luat-o pe Bianca Drăgușanu știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni! Păi, ai vrut-o!'

Ilinca Vandici: „Dar la început te atrage fizic, te atrage puterea asta, după care stând cu ea în casă și văzând că nu ai de unde să o apuci…'

Teo Trandafir: „Dragi bărbați din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat. Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați! Deoarece, deodată se ridică armăsarul din ea'.

Bianca Drăgușanu, despre acuzațiile lui Gabi Bădălău că l-ar fi înșelat

Chiar la Petrecerea VIVA!, afaceristul a făcut declarații șocante cu privire la fosta sa iubită, susținând că Bianca l-a înșelat de-a lungul relației: „Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…) Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire”, a spus el pentru Spynews.

Replica Biancăi nu s-a lăsat nici ea așteptată. Vedeta a ținut să spună, încă o dată, că nu are nicio relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad și că îi leagă doar o colaborare în plan profesional, în ciuda zvonurilor.

„Indiferent cine apare, indiferent cine mă provoacă, indiferent ce va zice, nu o să mai fiu curioasă să dau dreptul la replică pentru că dacă Simona Halep ridică mingea începe jocul. Dacă eu îi las pe ceilalți amatori să joace singuri, nu o să îi bage nimeni în seamă prea mult timp.

Este evident că atâta timp cât eu voi da apă la moară, circul va continua. Eu nu vrea să fiu maimuța din circ, eu știu ce urmează și anticipez foarte bine lucrurile, eu știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărată. Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou’, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton