Ce spune Mihai Hînda despre relația cu Teo Trandafir, colega lui: ”Nu ne dă nimeni cu rigla peste degete...” Cei doi sunt gazdele unei emisiuni radio / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Teo Trandafir și Mihai Hînda, colegul ei de la Radio Impuls, au fost prezenți la o gală de premii și au vorbit despre relația lor. Cei doi au povestit, cu umorul care-i caracterizează, ce se întâmplă la emisiunea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir iese rar la evenimente… Ce a spus Mihai Hînda, colegul vedetei, la Premiile Radar de Media. Omul de radio de la Cluj spune că a primit în trecut un mesaj de la Teo Trandafir care… l-a topit, pur și simplu.

67898675_399911473994382_421424978517295104_n67898675_399911473994382_421424978517295104_n

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Alina Laufer, după accidentul rutier din vară: „Trebuie neapărat să mă duc la spital'. Trauma i-a lăsat cu sechele și pe gemenii săi / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg copiii Danei Rogoz cu fratele lor vitreg, student în străinătate: „Barbu e plecat acum, dar…'. Fiul actriței nu are telefon, dar poartă mereu un ceas cu GPS / EXCLUSIV

Ce a spus Mihai Hînda, colegul lui Teo Trandafir, despre îndrăgita vedetă

Teo Trandafir a fost prezentă la Gala Radar de Media de la cinematograful Luceafărul. Vedeta prezintă o emisiune la Radio Impuls, alături de colegul ei, Mihai Hînda, producție pentru care au fost premiați. Acesta a ținut să-și deschidă sufletul, după ce au primit distincția.

'Kanal D ne-a lăsat să fim noi, nu ne-a îngrădit în niciun fel. Ne-a lăsat să greșim, dacă a fost să greșim… Frumos este că blândețea este peste tot și asta i se datorează lui Teo. Și dacă greșim nu ne dă nimeni cu rigla peste degete', a spus Mihai Hînda la Gala Radar de Media.

'Exact', a spus și Teo Trandafir.

Mihai Hînda, despre Teo Trandafir: 'Acum trei ani…'

Mihai Hînda a povestit două momente din viața lui, legate de Teo Trandafir, colega lui de azi, de la Radio Impuls.

'Acum trei ani de zile, când a fost prima dată nominalizată 'Bară la bară' la Radar de Media, eu mă nășteam cumva a doua oară. Veneam de la Cluj, făceam radio la Impuls de la Cluj…', spune Hînda.

'Și eu îl ascultam…', susține Teo Trandafir.

'Am două momente pe care aș fi vrut să le împărtășesc cu voi. Primul este când făceam emisiune din mansarda de pe Goga 42, din Grigorescu, și am văzut notificări pe ecranul telefonului. Era un mesaj pe 'whatsapp' de la Teo Trandafir. Nu mai știu ce mi-ai spus, dar m-am topit. Și am zis, oare eu merit cuvintele acelea frumoase? Mă întreb și de premiul acesta, dacă îl merităm.', a mai punctat acesta.

'Se pare că le merităm pentru că oamenii ne-au votat.', a intervenit Teo Trandafir.

'Al doilea moment este de când am fost prima dată nominalizat… Nici prin gând nu aș fi îndrăznit să îmi imaginez că o să fim pe scena Galei Radar de Media și că o să luăm premiul pentru 'cea mai bună producție radio'. Vă mulțumim tare mult că ați intrat pe site și că ne-ați votat. Pentru mine unul- și Teo face asta în fiecare zi- încrederea este un combustibil vital. Fără asta nu prea poți să vâslești. ', a mai declarat Mihai Hînda.

Teo Trandafir iese rar la evenimente

Teo Trandafir iese rar la evenimente. Vedeta a spus, la Gala Radar de Media, că i-ar face plăcere să vină și la anul la această festivitate.

'Vrem să-i felicităm pe toți cei premiați și să îi asigurăm că știm cât sunt de valoroși. Pentru ei am venit, pentru cei care ne-au votat, pentru cei care au organizat această gală… și sperăm din suflet să ne vedem și la anul', a declarat Teo Trandafir pe scenă la Gala Radar de Media.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton