De ce Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu: "Voi fi alături de el cu inima". Prezentatorul TV se însoară sâmbătă

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu. Simpaticul prezentator de la Kanal D, Bursucu, se căsătorește sâmbătă 14 octombrie, cu Andreea, după 11 ani de relație. Nunta va avea loc în Constanța, în prezența familiei, dar și a unor colegi de breaslă. În mod surprinzător, marea absentă va fi chiar Teo Trandafir, cea care i-a fost colegă lui Bursucu, ani buni, la Kanal D. Iată motivul pentru care Teo va absenta de la ceremonie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu. Bursucu, pe numele adevărat, Adi Cristea, se căsătorește cu aleasa inimii lui, frumoasa Andreea Șerban, după 11 ani de relație. Marele eveniment va avea loc la Constanța, sâmbătă, 14 octombrie, și printre invitați se va afla și partenera sa de emisiune, Ana-Maria Barnoschi. Cea care va lipsi de la nunta lui Bursucu va fi chiar Teo Trandafir, care a încheiat, recent, colaborarea cu Kanal D. Chiar dacă nu se va afla la eveniment, Teo Trandafir se bucură foarte mult pentru cel care i-a fost coleg la Teo Show!. Celebra prezentatoare a spus motivul pentru care nu poate veni la nunta lui Bursucu.

897db9101650cc80ff7277b184895b774c9cd502897db9101650cc80ff7277b184895b774c9cd502

De ce Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu

Bursucu face nuntă mare cu femeia, ce-i este alături de 11 ani de zile, Andreea. Marele eveniment va avea loc la Constanța, în prezența familiei și a celor apropiați, printre care se vor afla și colegi din televiziune. Din păcate, cea care va lipsi este chiar Teo Trandafir. Cu toate acestea Teo are un motiv întemeiat și i-a transmis lui Bursucu toate cele bune.

Citește și: „Nu pot să spun că e foarte afectuos, că nu e”. Fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, declarații neașteptate despre tatăl ei. Cum îl descriu copiii cei mici

Citește și: Ce se întâmplă în căsnicia lui Brigitte cu Florin Pastramă, după ce ea s-a mutat în Dubai cu fiica sa: „E puțin dificil. Ne-am chinuit câteva luni, un sacrificiu pe care…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

Citește și: „Primești înapoi ce nu meriți: nerecunoștință'. Mihai Morar îi critică pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, după ce au părăsit Chefi la cuțite, și îi ia apărarea producătoarei Mona Segall

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!', a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru FANATIK.

Bursucu trăiește o poveste de dragoste, de 11 ani, cu iubita sa, Andreea Șerban

Bursucu și Andreea trăiesc o iubire ca-n filme alături de jumătatea sa și este un tată fericit și împlinit. Iar în acest weekend vor bate clopotele de nuntă pentru îndrăgitul prezentator și aleasa inimii sale.

Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!, a declarat Bursucu.

De la nunta celebrului prezentator, care va avea loc sâmbăta aceasta, nu putea lipsi colega sa de la emisiunea Roata Norocului, Ana-Maria Barnoschi.

Sunt atât de fericită pentru Bursucu și Andreea! Eu și Bursucu ne-am bucurat de atâtea momente minunate în timpul filmărilor pentru „Roata Norocului', ne susținem reciproc în fiecare etapă a vieții noastre. Le doresc tot binele din lume și o viață fericită împreună! Cu siguranță, acest eveniment va fi la fel de special și plin de magie ca și show-ul nostru', a spus Ana-Maria Barnoschi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton