Teo Trandafir a fost părăsită, la 16 ani, de marea ei iubire: "Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere, că nu mai sunt cu el"

 Oana Pantazi
.

Este iubită de o lume întreagă, însă Teo Trandafir nu a avut mereu același noroc în dragoste precum cel din carieră. Vedeta, care a trecut prin două căsnicii și două divorțuri, a rememorat prima ei mare poveste de iubire, care, din păcate, nu s-a terminat deloc bine…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, Teo Trandafir nu s-a eschivat atunci când a trebuit să vorbească despre poveștile de iubire din trecut. „Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu„, spunea vedeta TV, cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni’, admițând astfel că suferințele din dragoste nu-i sunt străine. Iată ce a povestit Teo despre marea ei iubire din liceu!

78083389_470060753646120_5187010172060434432_n-178083389_470060753646120_5187010172060434432_n-1

Teo Trandafir, părăsită de iubitul din liceu, marea ei iubire

Din păcate, Teo Trandafir a trecut prin destule suferințe în viața sentimentală, la ora actuală, vedeta în vârstă de 54 de ani (împliniți pe 2 iunie), trecând deja prin două căsnicii și două divorțuri. În schimb, a compensat la alte capitole, fiind o femeie cu o carieră împlinită și mama unei adolescente de care este extrem de mândră.

Citește și: Fiica lui Teo a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Îngerul meu sărbătorit…'

Citește și: Ce relație are acum Teo Trandafir cu tatăl ei, grav bolnav: „Se interesează de soarta mea”

Citește și: Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică: „El știe?'

Citește și: Modul inedit în care Jorge și-a cerut soția în căsătorie: „Eram în baie, plângând amândoi'! Și iată-i, 10 ani mai târziu! / PICTORIAL DE FAMILIE EXCLUSIV

Cu ceva timp în urmă, Teo a povestit deschis despre prima ei mare dragoste, petrecută în perioada liceului, poveste care, din nefericire, s-a încheiat prost și i-a adus multă suferință.

Mamei îi plăceau tipii înalți și frumușei… Până m-am îndrăgostit de unul, marea dragoste a tinereții mele, cel mai frumos băiat din liceu, pe care mama l-a plăcut atât de mult, încât atunci, și aveam 16 ani, mi-a cumpărat prima pereche de pantofi Guban, 375 de lei perechea!!!

Firește, ca să arăt bine la întâlniri! Băiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am îndrăgostit de el fără speranță, căci omul, la un moment dat, m-a părăsit, că doar la norocul meu…

Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el! Pe urmă, am intrat și la facultate, eu tot după Cătălin al meu plângeam', a povestit Teo Trandafir.

„Nu mai cred în dragostea la prima vedere”

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori – prima dată cu pilotul Alexandru Trandafir, de care a divorțat în 1996, după 6 ani de căsnicie, iar în decembrie 2011 l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Căsnicia lor a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi și-au anunțat despărțirea.

După cum chiar ea mărturisea, vedeta a avut parte de câteva decepții în dragoste de-a lungul timpului, iar asta a făcut-o să devină mult mai reticentă în această privință.

Prima oară eram foarte tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate. Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie’, a spus Teo Trandafir, pentru ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton