Moartea lui Andrei Versace, un semnal de alarmă pentru Teo Trandafir: „Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână" / Influencerul avea doar 37 de ani

 Tudorache Simona
.

Moartea lui Andrei Versace, pe numele lui real Andrei Pârvan, a impresionat-o pe Teo Trandafir. Prezentatoarea a remarcat cu durere că omul despre care știam că are parte de vacanțe exclusiviste, bani și femei s-a stins într-o casă închiriată, înconjurat de o singurătate apăsătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Teo Trandafir observă ce diferență mare există între viața din online și realitatea sfădătoare. Ea crede că Andrei Versace s-a rupt de societate, nu a mai fost căutat de nimeni și a ajuns să moară ca un câine. În opinia lui Teo Trandafir, acest lucru ar trebui să îi trezească pe mulți dintre noi.

teo-trandafi-89teo-trandafi-89

Teo Trandafir, marcată de viața singuratică dusă de Andrei Versace

Andrei Versace a avut o viață tristă, așa cum i-a fost și finalul. Înconjurat de prieteni, bani și lux, influencerul a ajuns să moară singur, iar trupul lui să zacă o săptămână în casa pe care o închiriase.

„Azi lumea te sună des doar când prezinți interes. Toți vin numai la împărțeală, e plină lumea de vrăjeală', sunt versurile melodiei pe care o asculta Andrei Versace în ultimul video cu el în viață. Piesa spune multe despre despre dezamăgirile cu care se confrunta.

Teo Trandafir crede că Andrei Versace a zugrăvit în online un tablou care îi era total străin. Viața agitată pe care o promova era doar un mit, pentru că trările lui nu erau legate de prea multe persoane.

Moartea lui Andrei Versace, un semnal de alarmă pentru Teo Trandafir

Teo Trandafir susține că dincolo de telefoane există o viață, pe care mulți uită să o trăiască. Vedeta crede că Andrei Versace a pierdut acest amănunt din vedere.

„Hai să ne trezim un pic! Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână. Încercați să vedeți că în afara telefoanelor ăstora care s-au transformat în extensia mâinilor există viața adevărată și trebuie trăită. Omul ăsta nu a înțeles. S-a scindat, s-a rupt de societate. Nu l-a mai căutat nimeni!', a spus Teo Trandafir, în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2.

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: George Restivan a plecat din România după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Unde s-a mutat afaceristul împreună cu fiul lui

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…'

Citește și: Adelina Pestrițu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă la cinci ani de mariaj. Cum a pozat vedeta cu soțul și fetița ei de șase ani: „Am realizat că la 5 ani de căsnicie celebrăm Nunta de Lemn'

Citește și: Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine'

Andrei Versace și-a găsit sfârșitul într-o casă închiriată

Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă, pe 20 iulie, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Un agent de pază din zona unde locuia Andrei Versace a dat alerta după ce s-a simțit din locuință un miros înțepător. Polițiștii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru necropsie.

Andrei Versace și-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric. El a devenit și mai faimos după ce a început să fie imitat de Mihai Bendeac în show-rile sale de comedie.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton