Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins”

 Matei Bianca
.

Teodor Costache mărturisește că și-a înșelat toate iubitele. Ispita de la Insula Iubirii, care acum este apreciat de o țară întreagă, recunoaște că nu este un bărbat fidel și nu se ascunde deloc atunci când spune acest lucru. El și-a șocat urmăritorii cu declarațiile pe care le-a făcut cu privire la acest subiect controversat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Teodor Costache a devenit cunoscut prin participarea sa la emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1. Un lucru pe care nu multe persoane îl știu despre el este faptul că și-a înșelat toate iubitele. Ispita a făcut mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

teo1teo1

Citește și: Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 26 de ani și deține o afacere cu toalete ecologice

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 2024. Două ispite revin în emisiune

Citește și: Cum se simte Kate Middleton la aproape 5 luni după ce a anunțat că are cancer. Prințesa de Wales va face cea mai lungă călătorie de la diagnostic: își va petrece vara alături de familie, în Scoția, la Castelul Balmoral

Citește și: Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Raluca Jurca: „Voce tremurândă, un scenariu improvizat și reacția oamenilor din jur din Laguna Albastră demne de Oscar' / Cum arată inelul de logodnă

Teodor Costache de la Insula Iubirii mărturisește că și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem'

Teodor Costache mărturisește că și-a înșelat toate iubitele. Ispita de la Insula Iubirii a precizat faptul că au fost multe momente în care a fost prins și a recunoscut că a „călcat strâmb', deoarece nu a mai avut de ales și nu avea cum să iasă „curat' din toate acele situații.

„Mi-am înșelat toate iubitele! Toate! Eu recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins, bineînțeles. Eram oarecum asumat în anumite situații', a spus ispita de la Insula Iubirii la castingul pentru ispite masculine.

Ispita de la Insula Iubirii a avut o relație serioasă înainte să participe la emisiune

Teodor Costache a avut o relație serioasă înainte să participe la emisiunea Insula Iubirii, relație care a durat câțiva ani. Ispita de la Insula Iubirii nu și-a dorit să continue această relație, deoarece era controlat de iubita lui la orice pas.

„Eu am ieșit curând dintr-o relație, până acum o lună. Am avut o relație serioasă de aproximativ 3 ani. Toate ieșirile noastre erau împreună. Nu prea aveam voie să ies cu băieții, că ea credea oarecum că mă duc să mă văd cu alta. Ea nu voia să ieșim pentru că știa că mie îmi fug ochii. Decât să ajungem la club ca mie să îmi fugă ochii după altă fată și apoi să ajungem la ceartă, să ne certăm în club, ea zicea înainte că mai bine nu mergem, mai bine stăm acasă. Eu nu îmi doresc o astfel de viață lângă o astfel de femeie niciodată în viață, adică și când voi avea copii, și când o să fiu însurat, eu nu îmi doresc pe cineva să mă țină pe mine în frâu', a mai adăugat el.

Teodor Costache deține o afacere cu toalete ecologice

Teodor Costache are frumoasa vârstă de 26 de ani, iar în prezent deține o afacere profitabilă cu toalete ecologice. El provine dintr-o familie modestă, iar ani la rând s-a confruntat cu lipsuri materiale și cu greutăți în familie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton