Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, a fost găsit mort în casă de un vecin, la 46 de ani. Apropiații artistului sunt în stare de șoc: „Tare mult mă doare că ai ales să pleci”

 Tudorache Simona
.

Dramă în lumea muzicală. Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, ar fi fost găsit spânzurat în locuința sa de către un vecin. Artistul avea 46 de ani și ar fi trăit o dragoste neîmpărtășită. El locuia alături de fiica sa. Gestul lui rămâne un mister pentru apropiați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, precum și al formației Opis Band, a fost găsit, ieri, fără viață. Anunțul la 112 a fost făcut de un vecin, care venise să îi facă o vizită, dar a descoperit terifianta scenă. Eforturile medicilor de pe ambulanță au fost zadarnice. Aceștia nu au putut decât să constate decesul.

Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, a fost găsit mort în casă de un vecin, la 49 de ani

Teodor Popescu avea o carieră înfloritoare și nimic nu anunța că viața lui va avea acest final trist. „La data de 30 aprilie, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că l-a găsit decedat pe vecinul său, la domiciliul din comuna Aroneanu.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 46 de ani', au transmis, marți, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Citește și: Cum arată apartamentul în care locuiește Raluca Bădulescu cât timp își renovează vila. Are covoare din piele de ponei, iar prețul chiriei e piperat: „Îmi place la nebunie' / Imagini din interior

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din Beverly Hills, 90210? Actrița Jennie Garth are acum 52 de ani și trei fiice superbe

Citește și: Cum se simte Florin Piersic, după operația la genunchi. Actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca: „Se află sub tratament medicamentos, într-o stare…'

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Apropiații artistului sunt în stare de șoc

Corpul neînsuflețit al artistului a fost preluat și dus la Serviciul de Medicină Legală. Acum urmează să se stabilească cauza reală a decesului. Apropiații artistului sunt răvășiți de cumplita veste și nu își pot ascunde lacrimile.

Deși până acum nu a fost dezvăluită concret cauza decesului bărbatului, mesajele venite din partea apropiaților lui Teodor Popescu sugerează că acesta și-ar fi pus capăt zilelelor. Totuși, până la o declarație oficială din partea autorităților, moartea membrului Filarmonicii din Iași rămâne un mister.

„De zece minute abia de mă adun…tu, Teo? ne cunoșteam de 25 de ani…tare mult mă doare că ai ales să pleci…Dumnezeu să te așeze lângă cei buni! Îmi pare tare rău, dragă Teo!'

„Nu am nicio întrebare. Nu am niciun răspuns. Sunt pur și simplu blocată. Las poza asta aici și zic doar un lucru: oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni. Sincer, îmi pare foarte rău de colegul nostru, Popescu Theodor Aurelian! Să-l ierte Cerul! Și Pământul', sunt câteva dintre mesajele transmise de apropiați.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton