Teodora, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis e foarte talentată la muzică, dar nu vrea să cânte cu tatăl ei: „Ea este mult peste noi doi, din toate punctele de vedere. Nu prea e de acord cu..."

 Tudorache Simona
.

Liana Stanciu vorbește cu emoție despre fiica ei și a lui Miță de la Bere Gratis. Teodora are 18 ani și îi întrece cu mult așteptările. Acum adolescenta dă Bacalaureatul și admiterea la facultate și celebra ei mamă are convingerea că are succesul asigurat, asta pentru că tinerii din actuala generație sunt altfel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Liana Stanciu ar putea povesti ore în șir despre fiica ei de 18 ani. Teodora, pe lângă multe alte talente, are și o voce fabuloasă, așa că ar putea oricând să își urmeze tatăl pe scenă. Nu face asta, deocamdată, pentru că nu se dă în vânt după modul în care artiștii aleg să se vândă astăzi. Chiar dacă au o voce bună, multe dive lasă textila să cadă și urcă pe scenă îmbrăcate sumar, lucru care îi displace total Teodorei.

liana-stanciu-1-1liana-stanciu-1-1

Teodora are aceleași gusturi muzicale ca părinții săi

Fiica Lianei Stanciu a crescut într-o casă cu multă muzică rock și are gusturi alese. „Teodora noastră a crescut într-o casă cu mult rock și ea, ne cerem scuze, ascultă Nightwish e fană Paramore, adoră tot felul de trupe din astea, a fost anul trecut la Electric Castle, anul ăsta merge din nou. Așteaptă The King, vrea să-l cunoască pe Lenny Kravitz, este mai degrabă spre rock și cred că e normal„, spune prezentatoarea de televiziune pentru Ciao.ro.

Teodora, fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis e foarte talentată la muzică, dar nu vrea să cânte cu tatăl ei

Teodora e extrem de talentată și ar putea face muzică, dar nu se declară fascinată de lucrurile care se petrec în industrie. „Vrea să facă festivaluri, vrea să facă evenimente publice. Ea cântă și e foarte talentată, dar din păcate nu prea e de acord cu felul în care se vinde muzica. Adică dacă ne uităm și dacă poți să-mi dai un exemplu, până și Adele după ce și-a pierdut kilogramele și-a scurtat fusta, dacă poți să-mi dai un exemplu de o persoană publică, femeie, care are succes și care nu e în chiloți, atunci dau un premiu.
Îmi pare rău, Beyonce Knowles, n-are nevoie, dar este una dintre cele mai iubite și votate și talentate femei de pe planetă și toate show-urile ei sunt nu neapărat în chiloți, dar măcar în body.
Shakira, J.Lo, Pink, toate sunt absolut super talentate, nu au nevoie de alte artificii, chiar nu au nevoie. Sunt sigură că lumea ar sta la rând la bilete și dacă… dar este o cerință cumva evidentă.
Și eu cred că ei asta nu prea-i place, e altă generație'
, mai spune Liana Stanciu.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…'. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Anamaria Ferentz: „Am rămas șocată când l-am văzut în genunchi și cu inelul, punând deja întrebarea dacă vreau să fiu soția lui!”

Citește și: Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa la altă emisiune din trust

Citește și: Horațiu Mălăele, mărturisiri emoționante în noua lui carte: „Sunt un bătrân putred al acestei realități carnivore, unul dintre miliardele de locuitori ai planetei care vor popula vrând-nevrând unul dintre cimitirele acestui Pământ'

Fiica Lianei Stanciu învață din greu pentru bacalaureat și admiterea la facultate

Teodora se pregătește acum pentru pentru bacalaureat și pentru admiterea la facultate, dar pregătește și câțiva copii la limba engleză. „Nu mai avem activități în comun. Ea gătește și restul mănâncă mama sau tata, ea se pregătește pentru bacalaureat și pentru admiterea la facultate și are treabă, are niște copii cu care face engleză, le predă un pic de engleză, se pregătește pentru fiecare meditație.

Deși amândoi profesioniști în domeniul lor de activitate și cu aptitudini speciale, Liana Stanciu și Miță de la Bere Gratis au convingerea că fiica lor i-a depășit cu mult. „Ea este mult peste mine și mult peste tatăl ei, din toate punctele de vedere, nu că e copilul meu, dar e o generație, toată generația asta este o generație de copii mult peste părinții lor. În primul rând pentru că au avut acces la informație, sunt creativi, sunt extrem de abili, se descurcă, cel puțin cei mai mulți dintre cei din jurul meu sunt copii de 15-16 ani care ies din niște situații pentru că eu cred că despre asta e vorba. E o trăsătură importantă a generației de astăzi.
Abilitatea de a ieși din situații, de a face față, sigur, cu toate greutățile, că sunt mai stresați, mai anxioși, dar, credă-mă, când își pun toată energia, este aproape imposibil să nu reușească'
, adaugă Liana Stanciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton