Teodora Marcu de la Insula Iubirii a împlinit 21 de ani. Cu cine a petrecut la Paris, de ziua ei de naștere, după ce s-a spus că ar avea probleme în căsnicie

 Dumba Gabriela
.

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a împlinit 21 de ani! Fosta concurentă din sezonul 6 a petrecut la Paris de ziua ei de naștere, iar cei care credeau că sunt probleme în relația cu Alex au avut surpriza să constate că bărbatul a fost alături de ea în această zi specială.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă vă amintiți bine, Teodora și Alex au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii și multă lume l-a acuzat pe bărbatul cu 12 ani mai în vâstă că o abuzează emoțional pe iubita lui. Șocant a fost că după emisiune, cei doi nu doar că s-au împăcat, dar au și devenit părinți.

img-36img-36

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a petrecut la Paris de ziua ei

Teodora Marcu pare mai fericită ca niciodată alături de Alex și fiica lor, iar astăzi, fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a sărbătorit ziua de naștere la Paris. Pe Instagram, tânăra care a împlinit 21 de ani a postat câteva imagini cu tortul și un buchet de flori, cel mai probabil primite de la Alex.

La finalul lunii iulie, Teodora și Alex au avut un nou motiv de sărbătoare, asta pentru că fiica lor, Emma, a împlinit un an.

Cât despre rolul de mamă, fosta concurentă spunea că venirea pe lume a micuței i-a schimbat viața, astfel că așa a devenit mai responsabilă atât pe ea. Același lucru îl spunea și despre Alex, mărturisind că și soțul ei se implică în creșterea fiicei lor.

„Eu cred că orice femeie când are un copil se schimbă. Ne-a responsabilizat foarte mult. Ne-am și certat, pentru că apar discuții de la copil. Era foarte mică și au apărut discuții, dar acum a crescut și am văzut că este totul bine și ne înțelegem foarte bine.

În mare parte m-am descurcat singură, pentru că Alex a fost plecat la spectacole. Am o prietenă care mă mai ajută, a venit de câteva zile la mine', spunea Teodora Marcu, în urmă cu ceva timp, pentru Spynews.ro.

Citește și: Teodora și Alex de la Insula Iubirii, o relație abuzivă. Ce răspunde Radu Vâlcan acuzațiilor aduse de asociația FILIA:'Oamenii au foarte mult de învățat din emisiune'

Citește și:Teodora de la insula Iubirii, criticată de fani după ce a anunțat că e însărcinată cu Alex:„Primesc mesaje de genul: se vede că nu ești fericită’

Teodora Marcu, decizie neașteptată după Insula Iubirii

La finala emisiunii Insula Iubirii, Teodora i-a cerut lui Alex să se despartă pentru că a ales să se pună pe ea pe primul loc. De cealaltă parte, Alex nu a fost mulțumit de decizia pe care tânăra a luat-o.

Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar fanii au condamnat-o pe Teodora pentru că nu a avut curajul să îl părăsească pe iubitul ei chiar dacă a rămas însărcinată. Teo a simțit nevoia să posteze un mesaj și o imagine alături de Alex, explicând că ea este fericită alături de el.

Este fix alegerea mea lângă cine vrea sa stau și cu cine vreau o familie ! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat ! Tot ce contează este ca sunt foarte bine și nu regret nici o secunda alegerile făcute !’, spunea Teodora Marcu atunci.

Alex de la Insula Iubirii, acuzat că o abuzează pe Teodora Marcu

După finalul show-ului și apariția Teodorei în postura de viitoare mamă, în social media s-a produs o adevărată furtună, internauții acuzându-l pe Alex că este un soț abuzator și că ea, vizibil nefericită – afirmau fanii – este victima unei relații toxice. Fără să le pomenească numele, dar referindu-se evident la Teodora și Alex, de la Insula Iubirii, organizația FILIA le-a comentat, puctual relația, dezvăluind astfel caracteristicile unei relații abuzive.

„În finala uneia dintre cele mai populare emisiuni din România, Temptation Island – Insula Iubirii, cea mai îngrijorătoare relație a sezonului și-a dezvăluit, mai clar ca oricând, natura abuzivă. Conversațiile din jurul acestei relații, atât cele din cadrul emisiunii, cât și din comunitățile de fani din social media, ne-au tras un semnal de alarmă că este timpul să vorbim din nou despre abuzul emoțional, cum arată el și cum putem susține victimele.

Cum arată abuzul emoțional? Din afară poate arăta ca iubirea, e ușor de ascuns sub zâmbete și gesturi de afecțiune. Mai mult, puterea agresorilor vine de multe ori din faptul că pozează în oameni vulnerabili, îndrăgostiți, că nu își declară niciodată intențiile și nu trec limita către violență verbală sau fizică evidentă.

Violența psihologică este la fel de gravă, însă mai puțin evidentă din afară. În acest caz, o putem recă fizic, plânge, insistă cu argumente la emoțiile exprimate de ea, se centrează constant pe sine: „mă doare ce faci acum’, „eu te iubesc orice ai zice și orice ai face’. Un comportament ușor de interpretat de publicul larg ca gesturi disperate de iubire, însă profund abuziv prin incălcarea tuturor limitelor victimei.„, este o parte din mesajul postat de FILIA la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton