Teodora Stoica dezvăluie cum s-a schimbat relația cu tatăl ei după ce a fost diagnosticată cu cancer: "Cred că ne apreciem mult mai mult, sau poate el pe mine. Noi atunci nu prea ne înțelegeam"

 Oana Pantazi
.

Teodora Stoica dezvăluie cum s-a schimbat relația cu tatăl ei după ce a fost diagnosticată cu cancer. La doar 24 de ani, fiica lui Meme Stoica a aflat că suferă de o formă agresivă de cancer, cu metastaze în mai multe părți ale corpului. De atunci, întreaga ei viață s-a schimbat, la fel și relația cu tatăl său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În urmă cu 4 ani, Teodora Stoica primea o veste teribilă – fusese diagnosticată cu cancer, care metastazase, însă a reușit să învingă teribila boală. Și-a schimbat radical alimentația, s-a apucat de sport, iar credința în Dumnezeu, spune ea, a ajutat-o enorm. Tot atunci, s-a produs o schimbare și în relația cu tatăl ei, Meme Stoica.

4708247082

Teodora Stoica dezvăluie cum s-a schimbat relația cu tatăl ei după ce a fost diagnosticată cu cancer

La doar 24 de ani, Teodora Stoica a aflat că suferea de o formă de cancer extrem de agresiv, medicii descoperind că avea metastaze la plămâni, la coloană și la un os… Iată însă că a reușit să învingă teribila boală, care i-a adus totuși și un lucru bun – relația dintre ea și tatăl său s-a schimbat radical.

„Cred că ne apreciem mult mai mult, sau poate el pe mine. Noi atunci nu prea ne înțelegeam. (…) Cred că modul în care cerea, sau modul în care ne exprimam, în care vorbeam unul cu celălalt, și eu am din personalitatea lui, sunt un pic colerică. (…) Parcă nu puteam să spunem nimic frumos, totul trebuia parcă pe un ton de ceartă, și normal că nu ne înțelegeam”, a mărturisit Teodora Stoica la Xtra Night Show.

Citește și: Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, mesaj în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer: „Ceea ce vreau să spun este să nu uitați să…'

Citește și: Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica: „Eu sunt timid. Am încercat, dar…’

Teribila boală i-a apropiat pe cei doi și de spiritualitate, credința în Dumnezeu ajutând enorm în procesul de vindecare.

„Cred că amândoi am pornit așa pe un drum, ne rugăm, pentru că noi nu mergeam la biserică înainte, și nu numai că te rogi, dar cred că să faci lucruri să crezi și să trăiești o viață care să îl mulțumească pe Dumnezeu”, a mai spus fiica Teodora Stoica.

Cum a aflat Teodora Stoica că suferă de cancer

În urmă cu patru ani, fiica lui Mihai Stoica (59), managerul echipei de fotbal FCSB, a trecut prin momente groaznice după ce a aflat că are o formă agresivă de cancer. Un nodul descoperit întâmplător de maseurul de la Steaua a determinat-o să meargă la doctor. Deși rezultatul inițial a fost unul îmbucurător, curând avea să afle groaznica veste – avea cancer, care și metastazase!

„Mi-a fost frică să vorbesc despre asta, pentru că nu îmi place să dau putere unei boli. Făceam masaj, cu maseurul de la Steaua, Cocolino, și mi-a spus: „Ai un nodul la gât, știai?' Și am fost la puncție, mi-a luat lichid, am primit mailul și am sărbătorit, că era benign. Am zis, mamă, perfect, am rezolvat și problema asta. Dar el tot creștea și am fost la Parhon. Mă operez, a trebuit să fie tiroidectomie totală (eliminarea unei părți sau a întregii glande tiroide), că era malign, că aveam metastaze la plămâni și la coloană, la os. Nu plâng… Eu nici n-am știut de metastazele la os, am aflat după mult timp.

După operație trebuie să faci un tratament cu iod radioactiv. Trebuie să iei o pastilă și să stai patru zile în spital. Singur. Dar eu aveam o mare frică de singurătate și după operație, când ești vai de capul tău, nu vrei să stai singur. Am făcut de două ori tratamentul cu iod, dar se vorbea atunci că trebuie să-l fac de 6-7 ori, dar am scăpat cu două terapii.

Doctorul care a examinat proba a zis: „Cum se poate așa ceva, la o persoană atât de tânără?„. Nu înțelegea, nu își explica. Și când pui întrebarea, e destul de rău. Asta a fost problema cea mai mare, jur, când îi vezi pe cei din jur și te simți vinovat că tu ai atras așa ceva, uită-te la oamenii ăștia ce le faci', a dezvăluit fiica lui Meme Stoica, în urmă cu ceva timp, în podcastul Acasă la Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton