Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, mesaj în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer: "Ceea ce vreau să spun este să nu uitați să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, mesaj în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer. Teodora, fiica lui Meme Stoica, a trecut printr-un adevărat calvar, când a fost diagnosticată cu cancer în zona gâtului și metastaze la plămân, coloană și os. La patru ani de când s-a vindecat, Teodora Stoica a împărtășit un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a trecut prin momente cumplite, pe când avea numai 25 de ani, iar medicii i-au dat un diagnostic crunt: cancer. Tânăra avea un nodul malign în zona gâtului și metastaze la plămân și os. Teodora și familia ei au fost copleșiți, însă ea a luptat și s-a rugat Divinității să o ajute. Până la urmă, minunea s-a întâmplat, iar analizele Teodorei au arătat că boala este în remisie. De la acel moment, au trecut patru ani, iar Teodora nu poate uita că i s-a dat o nouă șansă la viață, atunci când nu mai exista aproape nicio speranță. Fiica lui Meme Stoica a izbucnit în lacrimi amintindu-și de chinul prin care a trecut și și-a exprimat recunoștința pentru faptul că este încă în viață.

befunky-collage-2024-01-31t154117.151-1befunky-collage-2024-01-31t154117.151-1

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, mesaj în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, a postat un clip pe social-media în care mărturisește că se împlinesc patru ani de când s-a vindecat de cancer, boala intrând în remisie. Tânăra a izbucnit în lacrimi fiind extrem de recunoscătoare pentru că i s-a mai dat o șansă la viață.

Citește și: Ana Maria Mocanu, fosta asistentă a lui Capatos, a avut malarie de două ori: „Când aveam 11 ani, alături de părinții mei, m-am mutat în Angola. Lângă mine mureau oameni de malarie, a fost cumplit”

Citește și: Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile: 'Sub îngrijire energetică, de aceea rezist'. Ce a făcut de ziua lui, când a împlinit 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul Ramonei Bădescu din centrul Romei: „Am doi mandarini chinezești aici, așa că mâncăm direct din copac”

Citește și: A murit mama lui Cătălin Bordea. Mihaela Bordea a fost răpusă de cancer, la 55 de ani: „A trecut printr-o perioadă îngrozitoare'

„Se împlinesc patru ani de când mi-au venit primele analize bune și cred că ceea ce vreau să spun cu acest video este să nu uitați să îi mulțumiți lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care v-o dă, bună sau proastă… nu contează!', a transmis Teodora Stoica pe TikTok.

Ce dietă urmează Teodora Stoica, după ce a învins cancerul

Teodora Stoica și-a schimbat radical stilul de viață, după diagnosticul de cancer, pe care l-a primit la doar 25 de ani. Invitată în podcastul lui Măruță, Teodora a povestit că a renunțat complet la prăjeli și fast-food, iar carne și lactate consumă din surse cât mai bio.

„Fast-food nu mâncam. Ultima dată am mâncat fast-food în 2011 și mi-a fost rău, iar de atunci nu am mai pus gura pe fast-food. Și nu am mai pus.

Eu nu am mâncat prăjeli, nu am mâncat carne 9 ani, pentru că am zis că așa e mai bine pentru animale și oricum nu prea îmi plăcea. Dar mâncam pizza, paste, chestii procesate, chipsuri, care sunt la fel de rele. Cel mai important este să stau departe de uleiurile de rapiță, floarea-soarelui. Astea produc inflamații și dacă am un gol în viață este să stau departe de inflamații.

Înainte făceam și intermittent fasting (n.r. post intermitent) 20 de ore, adică mâncam doar 4 ore pe zi. Eu mănânc carne și brânză, dar să știu că sunt din surse sigure. Adică să știu că puiul este de țară, că vita e grass fed, adică să știu sigur că vaca aia a mâncat doar iarbă și că nu are antibiotice în ea. Acum nu pot să știu sigur, dar din acest motiv m-am orientat către supermarketuri bio și fac ce pot.

Am făcut un curs de nutriție, iar acum sunt nutriționist acreditat. Prietenii mei nu suportă să meargă cu mine nicăieri, pentru că hummusul trebuie să fie fără ulei, salata fattoush fără crutoane, fără roșii pentru că sunt nightshades, adică un grup de legume care au ca o otravă, lectina, și încerc să stau departe de ele pentru că produc inflamații. Din acest grup fac parte roșiile, vânăta, adică tot ce e bun. Uleiul de măsline este bun, dar să fie din sursă sigură’, a precizat Teodora Stoica.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton