Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. Actorul a lipsit de la ziua de naștere a fiicei lui MM Stoica

 Dumitrache Laura
.

Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au fost surprinși sărutându-se la un festival de pe litoral. Cei doi au petrecut mult timp împreună,iar apoi au ajuns să se sărute. Se pare totusi că relația lor a ajuns la final. BRomania nu a fost alături de Teodora Stoica de ziua ei de naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. Teodora Stoica, fiica lui MM Stoica a fost surprinsă în timp ce se săruta cu BRomania, la un festival din Constanța. De asemenea, cei doi au fost fotografiați împreună la meciul FCSB-CFR Cluj, jucat pe Ghencea. Nu se știe cu exactitate când a început relația lor, dar oficial, cei doi au fost împreună aproximativ o lună.

vlcsnap-2023-08-29-14h46m02s047vlcsnap-2023-08-29-14h46m02s047

Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit. Recent, Teodora Stoica și-a sărbătorit ziua de naștere și a organizat o mare petrecere cu această ocazie. Cu toate astea, BRomania nu a fost prezent la eveniment, semn că cei doi s-au despărțit. Momentan, Teodora Stoica și BRomania nu au postat nimic legat de situația dintre cei doi.

Citește și: BRomania și fiica lui Mihai Stoica, Teodora, formează un cuplu. Au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, într-un club

Citește și:Ce dietă urmează Teodora Stoica, după ce a învins cancerul: „Nu zahăr, nu gluten. Aveam metastaze la plămâni și la coloană”

Citește și:De ce s-a despărțit, de fapt, Anamaria Prodan de Flavius Nedelea: „Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește'

Citește și:Marius Elisei are o nouă iubită, după despărțirea de Oana Roman: „De mult n-am mai gustat din fericire”. Isa a cunoscut-o pe partenera tatălui ei

Teodora Stoica și BRomania s-au despărțit

Teodora Stoica și BRomania au fost surprinși sărutându-se la festivalul Nostalgia, de la Constanța. Cei doi nu s-au ferit și și-au arătat iubirea în fața tuturor. Cu toate astea, se pare că relația lor a ajuns la final, iar fiica lui MM Stoica și BRomania s-au despartit. Teodora Stoica a împlinit 30 de ani, pe 23 septembrie, iar cu această ocazie a organizat o petrecere cu cele mai apropiate persoane din viața ei. Potrivit Fanatik, BRomainia nu a fost prezent la ziua de naștere a tinerei, semn că cei doi s-au despărțit.

Dacă până acum cei doi erau împreună la fiecare eveniment, BRomania nu a fost alături de fiica lui MM Stoica de ziua ei de naștere. Până la acest moment, actorul și Teodora Stoica nu au postat nimic legat de situația lor.

Teodora Stoica și BRomania, surprinși sărutâd

Teodora Stoica este pasionată de fotbal și este prezentă la toate meciurile jucate de FCSB, echipa de care tatăl ei se ocupă. În urmă cu câteva zile, Teodora Stoica a fost împreună cu BRomania la meciul disputat între FCSB și CFR Cluj.

Nu se știe exact când a început relația dintre cei doi, dar oficial, Teodora și BROmania au fost împreună aproximativ o lună. Fiica lui MM Stoica și actorul au fost surprinși prima dată pe litoralul românesc, după care au mers împreună la meciul jucat de echipa pe care MM Stoica o administrează.

Înainte de a o cunoaște pe Teodora Stoica, BRomania a avut o relație de lungă durată cu Daniela, femeia cu care spera să formeze o familie. După despărțirea de Daniela, actorul a decis să fie mai discret cu viața sa personală. Matei Dima a declarat în podcastul lui Cătălin Măruță că el face primul pas. „Da, normal. Eu scriu fetelor de ani de zile. Am ani de zile de burlăcie. (…) I-am scris. Am început să vorbim o perioadă. După ne-am întâlnit. Clasicele. Suntem de aproape un an împreună',a spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton