Theo Rose a născut un băiețel. Primele declarații ale artistei: „Îl țin în brațe. Mă refac puțin și vă povestesc”

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose a născut un băiețel! Este vestea momentul în showbiz-ul românesc în aceste momente! Frumoasa artistă a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar fericirea este la cote maxime, atât pentru ea și Anghel Damian, tatăl copilului, cât și pentru familiile lor și toți fanii din mediul online. Vestea a luat cu asalt pe toată lumea, mai ales că de câteva zile, îndrăgita cântăreață numără clipele până când o să își strângă la piept minune! Ei bine, ziua cea mare a venit, iar ea cu Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose a născut un băiețel. Theo Rose a născut, iar vestea nu poate decât să bucure pe toată lumea și să aducă zâmbetul pe fața tuturor celor care o îndrăgesc. Frumoasa artistă și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, iar din rodul iubirii lor a rezultat și micuțul care tocmai a venit pe lume, fiul lor pe nume Sasha.

theo-anghel-princip-2theo-anghel-princip-2

Theo Rose radiază de fericire în aceste momente, asta fiindcă a devenit mamă pentru prima oară, alături de iubitul ei Anghel Damian. Îndrăgita cântăreața a spus de foarte multe ori, chiar și înainte de a rămâne însărcinată, faptul că iubește foarte mult copiii și își dorește mult un copil, iar totodată să fie o mamă tânără. După cum se poate observa cu ochiul liber, visul i s-a împlinit azi. Theo Rose și Anghel Damian au ajuns la spital miercuri, în jurul orei opt dimineața. Theo Rose a născut miercuri 14 iunie prin operație de cezariană un băiețel perfect sănătos, notează spynews.ro.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină: 'Am pornit subnutrită la drumul ăsta și…'. A trecut cu greu peste stările de rău

Citește și: Theo Rose, pictorial sexy cu burtica de gravidă, cu o lună înainte să nască: „M-am bucurat de un corp armonios

Citește și: Cine este Alexandru Mureșan, iubitul Cristinei Ciobănașu. Are 31 de ani și este medic stomatolog

Citește și: Cine este Amalia Mihart de la Chefi la Cuțite 2023. A reușit să învingă cancerul: „În această boală, psihicul te doboară…”

Theo Rose a născut un băiețel

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, în mod oficial, părinți pentru prima dată, asta după ce artista l-a adus pe lume pe mult așteptatul lor fiu, Sasha. Theo Rose a dat naștere unui băiețel, miercuri, 14 iunie. Partenerul artistei, Anghel Damian, a fost alături de ea, când aceasta a adus pe lume primul copil al cuplului. Theo Rose a ajuns la spital, miercuri, 14 iunie, la ora 8 dimineața, unde a fost supusă unei operații de cezariană.

Timpul parcă a zburat pentru ei, mai ales de când au dat marea veste că vor avea un copil, astfel că acum își țin minunea în brațe și nu radiază de fericire. Un lucru este clar, atât pentru artistă, cât și pentru regizorul serialului Clanul de pe Pro TV, și anume că viața lor o să se schimbe radical de acum înainte, asta fiindcă formează o familie în adevăratul sens al cuvântului și nu doar un cuplu, cum erau înainte de venirea copilului.

„E aici. Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!', a scris artista pe rețelele de socializare.

Ce semnifică numele Sasha, ales de Theo Rose pentru fiul ei și al lui Anghel Damian

Theo Rose nu a ezitat și a dezvăluit numele copilului înainte de a-l naște. Artista le-a spus clar fanilor că i-a ales numele de Sasha, fiind unul dintre cele care i-au plăcut foarte mult. Ei bine, nu este un nume oarecare, ci cu o semnificație aparte. Mai concret, prenumele masculin Sasha este o variantă rusească a numelui Alexandru. Numele provine de la grecescul „Alexandros” care înseamnă „protector al bărbaților sau al oamenilor”.

Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan‘, a spus artista.

Cu toate astea, înainte de a afla că este însărcinată, întrebată despre copii și numele pe care ar vrea să le aibă, Theo Rose a venit cu alte prenume, care îi plăceau foarte mult din declarațiile ei de pe atunci, însă se pare că ideile i s-au mai schimbat între timp.

Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, a declarat Theo Rose, în urmă cu mai mult timp.

Ce i-au spus medicii cu câteva zile înainte să nască

Theo Rose a născut, iar acest lucru nu poate decât să o facă mai fericită ca niciodată, mai ales că totul a decurs perfect. Ce-i drept, artista își făcea griji înainte de a ajunge la maternitate, asta fiindcă medicii i-au spus că micuțul are cordonul în jurul gâtului, așa că nu se știa cu siguranță dacă poate naște natural, așa cum își dorea, asta fiindcă puteau apărea complicații.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul.(…) Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol’, a explicat Theo Rose la un post de televiziune, în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton