Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Ce apare gravat pe inelul de logodnă și ce spun despre nuntă: „Nu vreau să fie cu 500 de oameni”

 Tudorache Simona
.

Theo Rose a primit inelul de logodnă și a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Anghel Damian. Artista admite că l-a privit cu alți ochi pe cel care i-a devenit iubit încă de când a mers la castingul pentru filmul Clanul. Cei doi au făcut mai multe mărturisiri despre relația lor în podcastul lui Mihai Morar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Au renunțat la foștii parteneri pentru a fi împreună, iar în urmă cu câteva luni au devenit părinții unui băiețel, Sasha. Theo Rose și Anghel Damian se iubesc și vor acum să își ducă relația la alt nivel. Cei doi plănuiesc să își unească destinele și să își mărească familia.

theo-rose-45theo-rose-45

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian

Theo Rose a fost cerută în căsătorie cu inel special, care are gravate câteva versuri în limba franceză. „Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună', a spus Theo Rose în podcastul Fain și simplu.

Cum își imaginează Anghel Damian nunta cu Theo Rose

Anghel Damian nu își dorește o nuntă cu 500 de invitați, ci un eveniment intim, care să le oglindească dragostea. „Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea', a afirmat el.

Anghel Damian, un romantic incurabil: Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim”

Artista a recunoscut că partenerul ei de viață este mult mai romantic decât ea și că au fost momente în care a uimit-o cu gesturile pe care le face. Uneori, Anghel Damian îi lasă mesaje de dragoste pe șervețele. „El mi-a scris mult timp pe șervețele pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele, înainte să plece la filmări, îmi lăsa acolo câte un mesaj de dragoste. Scria cât de mult mă iubește și cât de fascinat e de ce trăim și doar lucruri frumoase. Le-am păstrat. Toate șervețelele sunt păstrate. Ferească Dumnezeu să rămână vreodată în pană de hârtie sau altceva că avem, am o pungă întreagă', a povestit artista.

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce artistul a spus că nu mai vrea să fie asociat cu Raluca Pastramă: „El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta'

Citește și: De ce se ceartă Olimpia Melinte cu soțul ei: „A plecat și s-a și supărat pe mine, că i-am zis să…'. Cum își educă cei doi copiii

Citește și: Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale artistului: „A fost o ceartă mare la spital. Deși leșinase, voia să…'. Cum îl visează la 15 ani de la moarte

Citește și: Cum arată fiica lui Andrei Gheorghe, la șase ani de la moartea jurnalistului. Anastasia lucrează în industria modei și locuiește la Londra

Theo Rose, cucerită de Anghel Damian încă de la castingul filmului Clanul

Theo Rose recunoaște că a fost fascinată de Anghel Damian încă de la casting. Era cald și foarte elegant și te făcea să te simți bine în preajma lui, nu mai cunoscuse pe cineva ca el.

„Anghel, pentru mine, din prima de la casting, a fost… m-a lovit din prima fulgerul ăsta, am simțit o admirație. A fost pentru prima dată când am văzut un bărbat tânăr, dar bărbat. Era cu mult peste orice mai cunoscusem eu, apropiat de vârsta mea. Era superior, fără să se dea așa, fără să vrea să fie așa, era foarte elegant, foarte cald, știa să te facă să faci lucrul ăla fără să te simți jenat, stâjenit de faptul că ai greșit ceva. Pentru că eu nu cred că am avut o probă extraordinară, doar că a văzut potențial. Și atunci am plecat de acolo exact cu gândul ăsta: cât de tare. Era o admirație pentru că în sfârșit cunoscusem pe cineva care m-a făcut pe mine să fac niște lucruri și m-a tratat așa cum mi-aș fi dorit dintotdeauna să fiu tratată, fără să mă simt penibil', a povestit Theo Rose.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton