Ce spune Theo Rose despre relația cu iubitul ei și căsătorie: „Mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut” / EXCLUSIV

.

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ cinci ani. Deși locuiesc împreună și au planuri mărețe de viitor, cei doi nu au făcut încă pasul cel mare. Frumoasa cântăreață ne-a dezvăluit în revista VIVA! de decembrie ce crede ea despre căsătorie și cum o percepe. În același timp, ea ne-a vorbit și despre certurile cu partenerul ei și despre geloziile care s-au ivit uneori în relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Să știi că, atunci când dai căutare pe Google cu numele tău, cele mai multe căutări are sintagma „Theo Rose soț. Așadar, cum privești faptul că oamenii, fanii, te văd sau te vor măritată așa devreme?

Oamenii caută, dar nu știu exact care e scopul. Poate că vor doar să verifice, tocmai pentru că nu vor să mă mărit așa devreme. (râde) Nu știu cum să interpretez.

theo-rose-casatorie-3theo-rose-casatorie-3

Citește și: Cum a reușit Theo Rose să învingă anxietatea:„M-am simțit lăsată deoparte, neînțeleasă și părăsită'/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu nepotul lui Nea Mărin:”E inteligent și superb!” Cum s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, detalii despre starea de sănătate a pilotului:„Era măcelărit…'

Citește și: Irinel Columbeanu, păsuit cu datoriile către Stat.Decizia magistraților după 7 ani de procese

Theo Rose, totul despre căsătorie și relația cu iubitul ei

Chiar, ai fost cerută în căsătorie?

Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. (râde)

Ce înseamă căsătoria pentru tine?

Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine.

Acum ceva vreme spuneai că te sperie căsătoria… S-a mai schimbat ceva în percepția ta?

Te sperie atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important.

Theo Rose, despre certurile cu Alex Leonte

Chiar am avut o știre, zilele trecute, și spuneai că te cerți foarte des cu iubitul tău. Este acesta secretul unei relații de lungă durată, la vârsta voastră?

Hahaha! Da! Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați.

Theo, aș vrea să-mi spui sincer. E clar că ești o femeie foarte curtată. Este iubitul tău gelos, ați avut certuri pe tema asta?

Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu.

Theo Rose recunoaște că a fost geloasă în relație

Dar tu? Ești o femeie geloasă?

Au existat două situații în care am simțit gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos. Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton