Theo Rose, declarații neașteptate despre Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României, sezonul trecut: „Cred că îi e...”

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose, declarații neașteptate despre Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României, sezonul trecut. Toată lumea știe faptul că anul trecut, Theo Rose și Smiley au împărțit scaunul dublu în emisiunea Vocea României, și au format o adevărată echipă. S-au sfătuit de fiecare dată, în privința fiecărui concurent, și au luat cele mai bune decizii, însă acum frumoasa artistă o să jurizeze alături de Horia Brenciu, care s-a întors după 2 ani de pauză. Iată ce a spus Theo Rose despre Smiley!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose, declarații neașteptate despre Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României, sezonul trecut. Theo Rose și Smiley nu au avut parte doar de momente frumoase atunci când au împărțit scaunul dublu la Vocea României. Deși jurizau împreună și tot timpul trebuia să aibă aceeași părere, pe atunci artista a dezvăluit că sunt momente în care se ceartă destul de serios, însă, din fericire nu țineau mult supărarea dintre ei.

theo-rose9-8theo-rose9-8

Citește și: Ce părere are Horia Brenciu despre Theo Rose: „Nu-i e frică de greșeli sau de necunoscut!” / Cei doi împart același scaun la Vocea României

Citește și: Theo Rose s-a întors la filmările pentru Vocea României, la o lună după ce a născut: „Sunt cu pompele după mine'. Ce decizie a luat în privința lui Sasha

Citește și: Dana Budeanu îi ia apărarea lui David Popovici, după ce a obținut locul 4 la Campionatul Mondial din Japonia: „Voi, tot nimeni! Culcați-vă!”

Citește și: Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct, în emisiunea lui de la PRO TV. Gestul prezentatorului a luat-o prin surprindere: „Asta ce a fost?”

Theo Rose, declarații neașteptate despre Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României, sezonul trecut

Au început filmările pentru noul sezon Vocea României, astfel că așa cum bine știm cu toții acum, Theo Rose nu mai împarte scaunul dublu cu Smiley, ci cu Horia Brenciu, de data aceasta. Este un motiv de maximă bucurie pentru proaspăta mămică, care are o legătură specială cu artistul. Totuși, nici Smiley nu lipsește din juriu, așa cum ne-am obișnuit. Recent, a fost fotografiat în dreptul scaunului pe care-l împarte Theo Rose cu Horia Brenciu, astfel că s-au făcut o serie de glume pe acest subiect.

Bineînțeles, nici Theo Rose nu s-a lăsat mai prejos și a ținut glumele sus, astfel că după ce poza a ajuns pe rețelele de socializare, ea a repostat-o pe contul ei de Instagram, unde a scris și o replică ironică.

Cred că îi e dor de mine…', a spus Theo Rose în dreptul imaginii cu pricina, pe care a distribuit-o pe Instastory. Artista a vrut să sugereze că lui Smiley îi va fi dor de ea, din moment ce nu mai împart scaunul.

Ce spunea Theo Rose despre relația cu Smiley în timpul jurizărilor

Theo Rose are numai cuvinte de laudă la adresa lui Smiley și-l apreciază foarte mult pentru talentul său, dar și cariera plină de succes pe care o are. Chiar și așa, atunci când au jurizat împreună la Vocea României, lucrurile nu au fost doar roz între ei, chiar dacă de cele mai multe ori se asortau, se îmbrăcau la fel și erau cu zâmbetul pe buze.

E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios, pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri.', a spus Theo pentru cancan.ro, pe atunci.

Theo Rose s-a întors la filmările de la Vocea României, la o lună după ce a născut

Theo Rose a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe data de 14 iunie, însă artista s-a alăturat deja filmărilor pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României’. A trecut doar o lună de când a născut, astfel, fiindcă s-a obișnuit să petreacă multe ore alături de nou-născutul ei, artista a decis ca Sasha Ioan să fie adus de tatăl lui în platoul de filmare, mai ales că trebuie să-l și alăpteze. Chiar și așa, reușește să se sincronizeze perfect.

„Suntem buni prieteni și ne potrivim din multe puncte de vedere, mai ales ca voci, dar și ca preferințe muzicale. Asta îmi place foarte tare. Sezonul trecut am avut o altfel de experiență. De la Smiley am avut de preluat alte chestii. Era foarte diferit spre deosebire de mine și am funcționat cumva în complementaritate.

Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă’, a declarat cântăreața, potrivit unica.ro, când a început filmările.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton