Ce spune Theo Rose despre valul de hate cu care s-a confruntat când s-a aflat că are o relație cu Anghel Damian: ”Viața mea era un haos. Existau niște insinuări...”

.

Ce spune Theo Rose despre valul de hate cu care s-a confruntat când s-a aflat că are o relație cu Anghel Damian. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose a surprins pe toată lumea atunci când s-a despărțit de Alex Leonte, deși fanii se așteptau să treacă la următorul nivel. Ei bine, nu a mai trecut mult timp și s-a aflat că îndrăgita artistă este într-o relație cu regizorul serialului Clanul de la Pro TV! De aici, a început un val de reacții, care abia recent a fost discutat de Theo Rose!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a evitat să vorbească despre viața ei privată și personală după ce s-a despărțit de Alex Leonte și a început o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian. A fost destul de discretă în acest sens, mai ales că la doar câteva luni s-a aflat că este însărcinată. Totuși, acum a deschis aceste subiecte și a vorbit pe larg despre perioada de atunci și problemele cu care s-a confruntat.

theo-rose-s-a-casatorit-cu-anghel-damian-detaliul-care-da-de-gol-o-posibila-nunta-secretatheo-rose-s-a-casatorit-cu-anghel-damian-detaliul-care-da-de-gol-o-posibila-nunta-secreta

Citește și: Cum arată casa în care se mută Theo Rose și Anghel Damian: „Aproape gata'. Artista a publicat primele imagini din locuință

Citește și: Ce au vorbit Lia Bugnar și Theo Rose, după ce artista și-a asumat relația cu Anghel Damian: „A vrut să îmi spună că…”

Citește și: Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos. Au fost buni prieteni, dar au ajuns la tribunal: „Are creierul praf. E praf de mult”

Citește și: Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time': „Cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre…”

Theo Rose, despre valul de hate cu care s-a confruntat după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Anghel Damian

Theo Rose nu a trecut deloc printr-o perioadă frumoasă după despărțirea de Alex Leonte, asta deoarece simțea presiunea mediatică și a tuturor celor din jurul ei. Toți voiau să știe de ce s-a destrămat povestea lor de dragoste. Nu a mai durat mult și fanii erau curioși de noua ei relație, cea cu Anghel Damian. Au fost luni de zile, în care viața ei privată a fost intens discutată, fiind pe primele pagini ale ziarelor, mai ales cu anunțul despre sarcină, însă lucrurile s-au așezat la locul lor acum. Acum, artista a dezvăluit de ce a ales să nu vorbească despre schimbările din viața ei de pe atunci.

Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba mea e că viața mea era un haos. Știam că orice s-ar fi întâmplat, că aș fi anunțat sau nu, tot s-ar fi făcut vâlvă. Dacă aș fi anunțat că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, să își dea cu părerea. Nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă.„, a declarat Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan.

Cum s-a aflat că formează un cuplu cu Anghel Damian

Theo Rose nu s-a oprit aici cu declarațiile despre relația ei cu Anghel Damian și perioada când au început să formeze un cuplu. Artista a povestit faptul că ei au încercat să fie discreți cu relația lor pentru moment, astfel că știau doar apropiații. Chiar și așa, se pare că s-a aflat imediat, iar Theo Rose susține că 'vinovatul' a fost cineva din cercul lor restrâns de prieteni.

„Informația a plecat probabil dintre apropiați, că mai sunt și apropiați d-ăștia.. Dimineața aia a fost ciudată. Inițial am râs, că nu era nimic în neregulă. Noi eram ok. Problema e că articolul fusese scris într-un fel, sugera niște lucruri, existau niște insinuări acolo și ne așteptam la cel fel de comentarii vor exista. Am ieșit în față și mi-am asumat situația, am explicat adevărul.”, a mai declarat Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată în iulie 2023

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Deși au încercat să își țină relația ascunsă, s-a aflat despre ei, iar la scurt timp a ieșit la iveală și faptul că artista este însărcinată pentru prima dată. În iulie 2023, a devenit mamă pentru prima dată alături de iubitul ei, iar acum se bucură de fiul ei, care crește pe zi ce trece și le aduce numeroase motive de bucurie. Totuși, Theo Rose a recunoscut că rolul de mamă a venit cu multe schimbări în viața ei.

Bournout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii :)))’, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton