De ce se teme Theo Rose după ce va naște: ”Sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă 9 luni, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

De ce se teme Theo Rose după ce va naște. Theo Rose numără zilele până când o să își strângă bebelușul la piept. Frumoasa artistă și iubitul ei, Anghel Damian, așteaptă cu nerăbdare să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, mai ales că sarcina ei nu a fost deloc una ușoară. A trecut prin numeroase stări și simptome specifice femeilor gravide, însă care de multe ori au fost resimțite foarte intens de ea, așa cum le-a povestit deseori fanilor din mediul online. A recunoscut că este greu să porți o sarcină 9 luni, însă totodată a explicat și care este frica ei cea mare după ce o să nască.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian vor fi părinți pentru prima dată în mai puțin de 3 luni, când îndrăgita artistă o să nască. Ce-i drept, vestea că este însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că relația lor era la început. Totuși, cei doi au demonstrat că dragostea învinge și este mai puternică decât orice, astfel că sunt la doar un pas de a forma o familie în adevăratul sens al cuvântului.

theo-1theo-1

Theo Rose este foarte activă în mediul online, astfel că zilnic le povestește fanilor diferite momente din viața ei, fie ele frumoase sau mai puțin plăcute. Și-a ținut marea comunitate la curent cu fiecare stare de rău prin care a trecut, cât și cu poftele pe care le-a avut, însă recent le-a dezvăluit și care este cea mai mare teamă a ei pentru momentul de după naștere.

Citește și: Theo Rose, noi probleme cu sarcină: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea'

Citește și: Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a șasea: 'Nu-mi vine să cred. Am filmat cu burta asta mare'

Citește și: Însărcinată în șapte luni, Daniela Crudu s-a fotografiat fără lenjerie intimă. Nu s-a îngrășat deloc în timpul sarcinii

Citește și: Iulia Albu, despre viața de influencer, după ce Ana Morodan a condus băută și sub influența substanțelor interzise: 'Celebritatea nu omoară și nu distruge…'

De ce se teme Theo Rose după ce va naște

Theo Rose le-a povestit recent fanilor ei din mediul online că trece printr-o stare mai puțin plăcută. Deși era mereu cu zâmbetul pe buze, de data aceasta era abătută și a recunoscut în fața celor ce o iubesc și îndrăgesc că este apatică. Mai mult decât atât, gândindu-se la momentul în care va naște, frumoasa artistă a explicat că se teme ca nu cumvă să-i dispară și pofta de a mânca pe care a descoperit-o și dobândit-o pe timpul sarcinii.

'Buna ziua si vă salut din viața mea, unde eu sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă timp de 9 luni. Mă duc să mănânc, pentru că în sfârșit îmi place și mie să mănânc. Tare mi-e frică că după ce nasc revin la setările din fabrică. E singurul lucru de care mă bucur cu toatp inima mea că nu știu dacă o să mai țină așa mult. În sfârșit îmi place să mănânc și mi-e poftă de mâncare.', a povestit Theo Rose în mediul online.

Theo Rose a trecut prin mai multe stări de rău specifice sarcinii

De-a lungul lunilor, Theo Rose a trecut prin mai multe stări de rău. Deși se aștepta să se confrunte cu aceste simptome doar în primul trimestru, se pare că a avut parte de numeroase schimbări și probleme și în cel de al doilea trimestru. Deși este clar că nu s-a simțit bine, a apărut mereu în fața fanilor mai pozitivă ca niciodată, făcând haz de necaz de situațiile prin care trece.

‘Am o viață….Azi noapte nu am închis un ochi. Copilul meu a avut niște, tantrum, nu știu cum se numește ăsta. Nu știu ce a avut. Poate să aibă criză direct din burtă? Întrebare pentru parentologi. Am filmat cam de la 9 și ceva așa, să zicem. Am filmat o secvență care nu avea în scenariu așa mult plâns. Bă, de oboseală și de rău ce îmi era, am plâns cu o poftă. De mila mea am plâns. Îmi era o milă de mine. Păcat că puteți să vedeți aceste secvențe abia în sezonul 3.’, a dezvăluit Theo Rose pe Instagram-ul personal, în urmă cu câteva zile.

Ei bine, schimbările nu sunt doar pe interior, ci și exterior. Frumoasa artistă a pus mai bine de 10 kilograme până acum, însă nu este o diferență mare, mai ales că înainte să se întâmple minunea își dorea să se mai îngrașe. Acum se bucură de o siluetă frumoasă, însă cu burtica de gravidă în față.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton