"Am ales să pozez mai deocheată". Însărcinată în opt luni, Theo Rose a renunțat la sutien într-un pictorial inedit

 Dumitrache Laura
.

Theo Rose va deveni mamă pentru puțin timp. Artista va aduce pe lume primul său copil și este nerăbdătoare să își strângă în brațe bebelușul. Până atunci, Theo Rose a vrut să își creeze amintiri din perioada sarcini, motiv pentru care și-a surprins fanii cu un pictorial cu burtica la vedere, în luna a 8-a de sarcină. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artista este însărcinată cu primul ei copil, iar peste o lună urmează să nască. Vedeta formează un cuplu cu Anghel Damian, iar în curând vor devenii părinți. Theo Rose este extrem fericită, iar în urmă cu câteva luni a anunțat că va aduce pe lume un băiețel, pe care îl va boteza Sasha Ioan.

theotheo

Actrița din serialul Clanul este activă pe rețelele de socializare, iar recent și-a surprins fanii cu un pictorial inedit. Însărcinată în luna a 8-a, Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica la vedere. Artista a luat această decizie la îndemnul echipei sale.

Citește și: Cum a reacționat Lia Bugnar când a fost întrebată iar despre Theo Rose, iubita lui Anghel Damian: „V-am explicat deja că…”

Citește și:Theo Rose are coșmaruri legate de momentul nașterii. Cum se simte în a șaptea lună de sarcină: „Ultima perioadă e încărcată de emoții'

Citește și:Mario Iorgulescu a fugit din clinica de psihiatrie din Italia unde era internat, dar a fost prins. Avocat: „Este o persoană bolnavă”

Citește și:Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: 'Viața e…'

Însărcinată în opt luni, Theo Rose a renunțat la sutien într-un pictorial inedit

Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Viața artistei s-a schimbat radical după ce a fost aleasă pentru a juca în serialul Clanul, de la Pro TV. Vedeta l-a cunoscut pe regizorul serialului, Anghel Damian, iar între ei s-a înfiripat o poveste de iubire frumoasă. Mai mult, la scurt timp după oficializarea relației, Theo Rose și iubitul ei au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Artista este însărcinată în luna a 8-a și va naște un băiețel.

Recent, cântăreața a postat pe rețelele de socializare câteva imagini inedite. Theo Rose a acceptat să facă un pictorial inedit, în care a uitat de inhibiții. Actrița și-a etalat burtica de gravidă și a pozat în lenjerie intimă.

Theo Rose: „Am ales să pozez mai deocheată”

Theo Rose le-a explicat fanilor săi din mediul online că a luat această decizie la îndemnul echipei sale. Vedeta și-a dorit să aibă amintiri frumoase din perioada sarcinii și a acceptat un pictorial inedit.

N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea. Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea. Și n-am vrut în nicio revistă dar eu le am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheată însărcinată fiind pentru că e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte. N-am cui să arăt pozele astea decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare.„, a scris Theo Rose, alături de imaginile postate pe pagina sa de Instagram.

Theo Rose are anumite temeri legate de nașterea fiului său

Cântăreața este foarte fericită și trăiește orice clipă din viața sa la intensitate maximă. Cu toate astea, Theo Rose a recunoscut că are anumite temeri legate de nașterea fiului ei.Actrița a povestit că în ultima perioadă este tot mai agitată și emoționată.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig.:)))) Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă. Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul… (…) E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găină, că te tai!', a spus Theo Rose în urmă cu câteva zile.

Sursa foto: Sebastian Galin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton