Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare: "Sunt tot timpul cu pompa de alăptat după mine. Toată lumea se oferă să stea cu el"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum se descurcă Theo Rose, atunci când îl aduce pe fiul ei, Sasha, pe platourile de filmare. Theo Rose adus pe lume un băiețel sănătos pe nume Sasha, în urmă cu aproximativ două luni. Vedeta a revenit la scurt timp, pe platorurile de filmare ale serialului Clanul și acum e și antrenoare la Vocea României. Theo Rose îl mai aduce câteodată și pe fiul ei la filmări, pentru a-l alăpta. Iată cum face față vedeta rolului de mamă, la locul de muncă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare. Theo Rose radiază de fericire de când a devenit mămica unui băiețel sănătos, alături de partenerul ei, regizorul, Anghel Damian. Chiar dacă au trecut aproximativ două luni, de când artista l-a adus pe lume pe fiul ei, ea a revenit rapid pe platourile de filmare ale producției Clanul. Theo Rose recunoaște că uneori îl aduce și micuțul Sasha cu ea, pentru a-l alăpta. Iată cum face față Theo Rose responsabilităților de mamă și actriță!

62357439-162357439-1

Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare

Theo Rose este o mamă foarte dedicată și nu-i place să stea departe de băiețelul ei, mai ales că acesta se află în perioada de alăptare. Pentru a onora îndatoririle de mamă și actriță în serialul Clanul, artista îl aduce adeseori pe fiul ei, Sasha pe platourile de filmare și îl alăptează, iar colegii ei sunt absolut îndrăgostiți de micuț.

Citește și: Viața lui Toto Cutugno, simbolul absolut al Italiei. Tragedia care i-a marcat întreaga existență și copilul făcut în afara căsătoriei cu soția lui, Carla

Citește și: Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, după nunta din Italia: „Dumnezeu ne-a unit în cea mai frumoasă zi'. Actrița a purtat două rochii spectaculoase

Sasha mai e adus la filmări pentru alăptare, eu oricum sunt tot timpul cu pompa de alăptat după mine. De câte ori poate fi adus copilul, clar sunt bucuroasă. Pe lângă asta, toată lumea se oferă să stea cu el, să-l țină în brațe, să se joace, n-am niciun stres. Vine copilul, e fericit acolo, e iubit, e răsfățat.', a continuat Theo Rose pentru Spectacola.

Cum se simte Theo Rose în postura de mamă: „Cred că abia acum…”

Cântăreața traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și simte că, odată cu venirea pe lume a fiului ei, viața de familie a căpătat și mai mult sens și se simte mai motivată și în plan profesional.

„Cred că abia acum îmi place viața mea, să ajungi cu drag acasă de oriunde ai fi, de la filmări, de la concerte, mă gândesc că așa sunt motivată să fac altfel lucrurile, pentru că știu că sunt motivată să ajung acasă la copil, știu că el o să urmărească toate lucrurile astea când va mai crește, va fi curios și sunt super motivată.', a mai declarat artista.

Cum se înțelege Theo Rose cu actorul George Mihăiță, din serialul Clanul

Theo Rose se înțelege bine și cu actorul George Mihăiță, unul dintre cei mai mari artiști ai României, care interpretează rolul lui Tătuțu, în serialul Clanul. Faptul că acesta i-a remarcat talentul și evoluția lui Theo Rose o face pe artistă să fie recunoscătoare și să muncească și mai mult.

„Domnul George Mihăiță e foarte drăguț. El m-a observat îndeaproape pe parcursul sezoanelor de la Clanul și văzut evoluția. Mă flatează faptul că spune asta (n.r. că este foarte talentată) și sper din suflet să fie așa, dar nu mă arunc să mă gândesc eu (n.r la alte seriale), mă bucur că a existat o evoluție pe care să o pot observa și eu și să nu mă mai simt nelalocul meu de câte ori mă vedea la TV.

Așa a fost în primele două sezoane, de fiecare dată când mă vedeam aveam impresia că pot să fac altfel, aici puteam să zic așa, aici puteam să schimb nu știu ce, dar sezonul acesta, în sfârșit, am putut să văd aici în imagini, dar am văzut și atunci la filmări faptul că m-am descurcat până la urmă.', ne-a mai spus îndrăgita artistă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton