Theo Rose, mărturisire neașteptată după ce s-a cuplat cu Anghel Damian și a devenit mamă: „Are cale liberă. Asta e partea tragică...”. Anamaria Prodan a reacționat imediat

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose, mărturisire neașteptată după ce s-a cuplat cu Anghel Damian și a devenit mamă. În urmă cu mai multe zile Theo Rose susținea că suferă de Burnout și că nu se simte bine, însă se pare că acum este mai recunoscătoare ca niciodată pentru toate lucrurile care s-au întâmplat în viața ei. Iată ce a dezvăluit despre viața personală și de cuplu, dar și cum a intervenit Anamaria Prodan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose, mărturisire neașteptată după ce s-a cuplat cu Anghel Damian și a devenit mamă. Theo Rose nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, asta mai ales fiindcă pe lângă muzică, este și jurat la Vocea României și joacă și în serialul Clanul de la Pro TV. Mai mult decât atât, are viața la care a visat pe plan personal, chiar dacă uneori are zile grele și pline.

anghel-damian-theo-rose-1anghel-damian-theo-rose-1

Citește și: De ce nu arată Theo Rose chipul lui Sasha, fiul ei și al lui Anghel Damian: „Nu suntem absurzi, dar…”

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Theo Rose lui Anghel Damian: „O să pară că sunt nebună, a fost prima dată când… El e mult mai inteligent ca mine”

Citește și: Shannen Doherty a aflat de infidelitatea soțului în dimineața zilei în care s-a operat pe creier: „Avea o aventură de doi ani. M-am simțit atât de trădată…”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, aspru criticați că le-au cumpărat fiicelor tablete, de Moș Nicolae: „Miroase a laudă aici! Sunt foarte multi copilași sărmani care s-ar bucura la o ciocolată'

Theo Rose, mărturisire neașteptată după ce s-a cuplat cu Anghel Damian și a devenit mamă

Theo Rose are numeroase activități pe plan profesional, iar totodată este și mamă cu normă întreagă, astfel că în ultimul an au avut loc numeroase schimbări în viața ei. De la despărțirea de Alex Leonte, la povestea de dragoste cu Anghel Damian, venirea pe lume a unui copil și multele reușite pe plan profesional, viața ei s-a schimbat radical. Într-un moment de nostalgie, frumoasa artistă a spus clar printr-o serie de mărturisiri că totul s-a întâmplat cum și-a dorit, însă fără a programa ceva!

„Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă. Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă. Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult sa se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru ca au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci. Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă. Trenul are cale liberă.

Acuma, mai e și de trenul în care nimerești. Cu cine pici pe tren. Ca și întâlnirile astea sunt importante, deși ai zice că o discuție în tren e doar ca să mai treacă timpul. Ehh… Și unii coboară când ajung la treaba lor, urcă alții și tot așa.

Și mai e partea când trenul care te duce pe tine dă peste câte un om. Asta e partea tragică. Atunci nu știi cum să te simți. Conta oare dacă nu te mai urcai?! Sau măcar dacă ai fi coborât nițel mai devreme… sau oricum ar fi mers altcineva în locul tău până la capăt?!

Nu știu…Mă duc cu ăsta că pare că mă duce bine. Și o să mă rog pentru cei pe care i-a lovit. Că trenul n-are mamă, n-are tată. Nu știe cum e. Urcați?', a fost mesajul transmis de Theo Rose prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Anamaria Prodan a reacționat la mesajul artistei

Alături de mesajul emoționant, în care Theo Rose și-a descris viața pe care o trăiește acum și fericirea de care are parte de când are o relație cu Anghel Damian și au devenit părinți, artista a postat și o serie de fotografii. Unele de pe scenă, altele cu fiul ei în brațe sau chiar momente tandre cu Anghel Damian, astfel că acestea au descris perfect viața ei de acum. Bineînțeles, la postarea ei au reacționat mulți fani, însă și Anamaria Prodan care a complimentat-o și i-a transmis un mesaj sugestiv!

Draga mea frumoasă și deșteaptă. Întotdeauna trebuie să urcăm… chiar dacă trebuie să coborâm câteodată la prima este obligatoriu să urcăm în următorul imediat !!! Niciodată să nu rămânem pe peron! Întotdeauna numai în tren să stăm… în mișcare', a spus Anamaria Prodan, în secțiunea comentariilor.

Theo Rose, declarație de dragoste pentru Anghel Damian

Ei bine, nu este pentru prima dată când Theo Rose vorbește foarte frumos despre ceea ce se întâmplă în viața ei, venirea pe lume a copilului sau relația cu Anghel Damian. Deși sunt discreți privind relația lor, recent, frumoasa artistă a povestit cât de mult înseamnă el pentru ea, printr-o declarație de dragoste subtilă și foarte emoționantă.

„Eu așa zic, că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine, doar că nu vreau să zic asta. După, o să pară că sunt nebună neapărat! A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferint prin felul lui de a fi.

Am cunoscut un bărbat foarte matur, foarte inteligent, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ceea ce vrea să facă… un bărbat care domină fără să mă domine. A fost ceva de parcă l-am așteptat!

La început mă uitam la el și părea că îl cunosc de mult timp. A fost un sentiment straniu la început, pentru că atunci încerci să negi că se întâmplă asta, pentru că apare frica de a nu fi o imagine distorsionată, dar nu a fost așa și nu mi-a venit să cred‘, a spus artista în cadrul podcastului „TeAscult’ cu Ilinca Vandici.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton