Theo Rose, mesaj neașteptat pentru Anghel Damian: "Ești gelos pe Horia Brenciu?". Cum l-a surprins artista pe iubitul ei în trafic

 Dumitrache Laura
.

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Are o carieră de succes și formează un cuplu cu Anghel Damian, iar împreună au un băiețel, pe Sasha. Recent, artista și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat un mesaj pe Instagram, pentru iubitul ei, Anghel Damian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Clanul, unde Theo Rose joacă rolul principal. La câteva luni după ce s-au cunoscut, a venit pe lume fiul lor, Sasha.

theo rosetheo rose

Theo Rose și Anghel Damian împărtășesc aceeași pasiune, pentru artă. Pe lângă cariera de actriță, vedeta este foarte apreciată și pentru vocea sa. Theo Rose este jurată în emisiunea Vocea României, și împarte același scaun cu Horia Brenciu. Recent, artista i-a transmis în mediul online un mesaj iubitului ei, Anghel Damian, care nu i-a răspuns la telefon în acea zi.

Citește și: Theo Rose își alăptează fiul și când e pe platourile de filmare: „Sunt tot timpul cu pompa de alăptat după mine. Toată lumea se oferă să stea cu el”

Citește și:Theo Rose s-a afișat cu ochiul vânăt și umflat: „Trebuia să mi-o iau și eu o dată”. Cum a reacționat Anghel Damian

Citește și:Gerard Pique, primele declarații despre despărțirea de Shakira: „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să ignori totul. Oamenii nu știu nici măcat 10% din ceea ce s-a întâmplat…”

Citește și:Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: „M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă oprez”. Ce tratament face acum

Theo Rose, mesaj neașteptat pentru Anghel Damian: „Ești gelos pe Horia Brenciu?”

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproape doi ani și au împreună un băiețel minunat, pe nume Sasha. Artista are o carieră de succes și se declară fericită alături de iubitul ei. Pe lângă talentul de actriță, Theo Rose s-a făcut remarcată inițial datorită vocii sale de aur, iar în prezent este jurată în emisiunea Vocea României. Vedeta jurizează alături de Horia Brenciu, iar cei doi fac o echipă puternică în emisiunea de la Pro TV.

În timp ce filma pentru Vocea României, artista a luat o scurtă pauză pentru a încerca să vorbească cu iubitul ei, Anghel Damian, care nu i-a răspuns la telefon toată ziua. Aceasta și-a făcut griji pentru tatăl copilului ei și a decis să-i transmită un mesaj prin intermediul InstaStory. Theo l-a întrebat pe Anghel Damian de ce o evită și dacă nu cumva este gelos pe Horia Brenciu. „N-ai vorbit cu mine azi! De ce nu vorbești cu mine astăzi? Ești supărat sau ești gelos pe Horia Brenciu?'a spus cântăreața în videoclipul pentru iubitul ei. Horia Brenciu a spus pe fundal: Da, gelos, da!'.

Theo Rose: „Te iubesc, tati!”

La câteva ore distanță, Theo Rose a revenit în mediul online cu un nou clip video. Artista este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține pe fani la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Cântăreața se afla în trafic când l-a zărit pe Anghel Damian în fața sa, aflat pe scuter. Atunci Theo Rose l-a filmat și a postat clipul video pe Instagram. „Îl vedeți pe ăsta cu scuterul? E bărbate-miu.(…) Așa-i place lui, să fie hipster. Te iubesc, tati!'a spus Theo Rose în timp ce îl filma pe Anghel.

Invitată în podcastul lui Anghel Damian, Theo Rose a vorbit despre relația cu iubitul ei și s-a declarat fascinată de acesta. E un om care mă fascinează. Îmi place să petrec timp cu el, să-l ascult vorbind despre absolut orice, învăț încontinuu. Faptul că a venit în viața noastră ceva la fel de nou pentru amândoi (că au devenit părinți -n.r.), ne-a echilibrat un pic.E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă. A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem.

A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. Ne-am făcut viața repede așa cum amândoi aveam nevoie, poate pentru că a fost așteptarea lungă până acum.Nu sunt genul care să se arunce și să se înhame la un drum din ăsta imprevizibil. Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea', a povestit Theo Rose în discuția cu Ilinca Vandici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton