Theo Rose, noi imagini cu fiul ei, după ce au fost externați: „Am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să…”. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose a postat noi imagini cu fiul ei din maternitate, după ce au fost externați. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian au devenit, în mod oficial, părinți pentru prima dată în ziua de 14 iunie, atunci când frumoasa artistă l-a adus pe lume pe micuțul Sasha. De atunci, viața lor s-a schimbat radical, însă cu toate astea, Theo Rose a continuat să își țină fanii la curent cu cele mai frumoase momente din viața lor. Recent, a făcut public un clip video special, cu primele clipe din viață ale adorabilului lor fiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose, noi imagini cu fiul ei din maternitate, după ce au fost externați. Theo Rose radiază de fericire de când a devenit mamă pentru prima dată, iar același sentiment îl are și Anghel Damian când își privește fiul minunat. Cei doi se preocupă foarte mult de creșterea lui și își doresc ca totul să decurgă minunat, chiar dacă sunt încă primele săptămâni de viață ale micuțului. Recent, frumoasa artistă a adunat toate momentele unice din maternitate și le-a cuplat într-un videoclip de-a dreptul emoționat.

whatsapp-image-2023-06-28-at-13.26.30-1whatsapp-image-2023-06-28-at-13.26.30-1

Citește și: Cum i-a filmat Theo Rose pe Anghel Damian și pe Sasha, fiul lor: „Ne-am pus în locul lor și…”

Citește și: Cum arată Theo Rose la 10 zile după ce a născut: „Abia am așteptat să treacă cele 9 luni. Adevărata viață abia a început și…'

Citește și: Ducu Bertzi îi dă replica lui Gheorghe Turda, după ce acesta l-a acuzat că i-a furat piesele: „Așa este corect. Vă trimit o lucrare de specialitate…”

Citește și: Cine este Cristina Rancov de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 21 de ani decât soțul ei

Theo Rose, noi imagini cu fiul ei din maternitate, după ce au fost externați

Theo Rose a avut grijă să nu uite nici măcar un moment unic din maernitate, astfel că a început cu imaginile în care se pregătea să nască, mai apoi cu prima fotografie de după ce a născut și a continuat cu etapele care s-au întâmplat. Mai concret, a urmat să facă cunoștință cu fiul ei, Sasha, iar apoi și Anghel Damian să-l cunoască pentru prima dată. Au traversat numeroase emoții, însă nu au uitat să se bucure împreună de cea mai mare împlinire a lor, imortalizând clipa unică în care își strâng copilul în brațe, ca o adevărată familie.

Acest cantec este al Doinei Spataru. L-am iubit atat de tare ca am asteptat cel mai fericit moment din viata mea ca sa-l pun ca fundal. Asadar, Sasha – Ioan si primele lui momente de viata, in atentia celor care s-au bucurat de bucuria noastra. Multumim, Doamne, pentru tot! Iar voua, tuturor, va dorim ce traim noi! Acest clip a fost montat de mine:)) Momentele ca acesta sunt de fapt cel mai simplu de redat in imagini daca ele spun un adevar. Acesta este adevarul nostru. Singurul.', a scris Theo Rose pe Instagram, în dreptul clipului video postat.

Cum a reacționat familia lor la prima întâlnire cu Sasha

Sasha a fost și este în continuare un copil extrem de dorit în familiile celor doi părinți, astfel că acest lucru s-a văzut cu ochiul liber în cele mai frumoase fotografii și momente imortalizate de către Anghel Damian și Theo Rose. La scurt timp după ce a născut, la maternitate și-a făcut apariția atât familia din partea artistei, cât și cea din partea regizorului serialului Clanul de pe PRO TV.

Vizibili emoționați, părinții lui Theo Rose și-au ascuns lacrimile de bucurie în spatele unui zâmbet larg încă de când au intrat pe ușa salonului în care se afla fiica lor. Cu toate astea, sentimentul de a-și strânge în brațe nepotul, este fără doar și poate unul unic.

Mama lui Anghel Damian nu a putut rezista emoțiilor, așa că lacrimile și-au făcut simțită prezența imediat pe fața ei, iar frumoasa Theo Rose a surprins la fix momentul în care-și felicita fiul, dar și pe ea, pentru cea mai frumoasă zi din viața lor.

Nașa lui Sasha, Raluca Diaconu, a plâns atunci când și-a cunoscut nepotul

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, este de fapt și nașa micuțului Sasha. Ei bine, atunci când a venit la salon pentru a face cunoștință cu finul ei, dar totodată și nepotul său, Raluca Diaconu nu și-a putut ascunde sentimentele și emoțiile așa că a izbucnit în plâns, chiar în timp ce-l privea pe micuțul Sasha.

Theo Rose a emoționat pe toată lumea cu aceste momente unice și speciale pe care le-a surprins și mai apoi cuplat într-un clip video, mai ales că pe fundal cântă o melodie plină de iubire, dedicată celui mai frumos moment din viața ei de până acum.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton